reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mój ma dotykowy już od 3 lat i innego sobie nie wyobraża:-)

to jest kwestia przyzwyczajenia !! tak jak my mielismy dwa lata SLIDy /rozsuwane/ i nie wyobrazalam sobie zebym mogla czegos innego uzywac ... a teraz mam cllsica nokie i po malu sie do niej przyzwyczajam /ogolnie nie lezy mi nokia i z nia troche walcze ale dam rade :)/

czy Was też dziś dopadł leń, czy tylko mnie? :confused2:
idę się wysuszyć.

mnie dopadl MEGA LEN!!

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie grudnióweczki!
Dopiero teraz zaczynam coś tu pisać , bo niestety czasu wiecznie brak. Od 34 tygodnia jestem skazana na leżenie , a przy dwójeczce dzieci jest to dość ciężkie.

A do kolejki poza kolejnością zostałam tylko raz wpuszczona i to przez młoda dziewczynę, z wózkiem i dzieckiem.
Pewnie sama pamięta jak to jest gdy się na poczcie w kolejce czeka 30 min.
Witam Nową Mamusię:-)

A ile rodziła? Oj to super, że już na świecie jest Mała, ależ mi się chce już Martynki:-)

8 godzin mozna powiedziec ze to wszystko trwalo bo w nocy odeszly jej wdoy pojechala do szpitala.. do rana meczyla sie z rozwarciem az w koncu podlaczyli jej kroplowke i z 2cm zrobilo sie 7cm:-)

czy Was też dziś dopadł leń, czy tylko mnie? :confused2:
idę się wysuszyć.
Ja dziś tak sobie. Od rana posprzątałam, pranko powiesiłam, poprałam ciuszki Perły co od przyjaciółki podostawała, poukładałam ubranka od Małej wszystkie do szafy co by w kartonach nie leżały, planuję jeszcze pracę zrobić na uczelnię i ze sobą porobić a potem obiadek i zakupy z Moim.

Marta a jaka to ostra zoltaczka jest ?
Kurde bo ja juz glupieje od tego ,Jrake krzyczy ze mam nie czytac w necie bo co raz to nowe informacje mam i bardzie przerazajace :zawstydzona/y:.
Fifi mial 14,77 pierwszy pomiar pozniej 11,7 po naswietlaniach i znowu 11,7 po drugich naswietlaniach a norma do 12 jest ....oby nie wzroslo !

Jak wysoka bilirubine mial Antos?

Antek miał prawie 16 i na poczatku wcale nie spadała:-( dopiero po tyg jak zeszła do 11 wypuścicli do domu.
A z tego co pamietam to jak przekracza 15 ml to jest bardzo niebezpieczne.

reklama
Mnie nikt nigdy nie przepuścił w kolejce...całą ciążę...
stałam zawsze nie ważne jaka długa by była...raz tylko Pani w dziekanacie zapytała czy czekalam cały czas, a jak potwierdzilam, to pokiwała głową i stwierdziła, że kiedyś to było nie do pomyslenia, żeby cięzarna czekała w kolejce..no ale zmieniają się ludzie...

W busie już lepiej - siadałam zazwyczaj, ale było i tak, że stałam

ja sie tam sama zawsze wpycham do kolejki, mam w dupie spojrzenia starych moherów i innych elementów. Raz przychodze na poczte /niedawno to było/ a tam stoi 4 FACETÓW, najpierw stanęłam na końcu kolejki żeby zobaczyć czy są dżentelmenami :-D haha i oczywiście żadne z nich nie zna dobrych manier, więc poszłam na początek i gadam babce czy mnie może wcześniej obsłużyć bo z brzuchem nie będe tyle czekać tym bardziej za 4 facetami :-D każdy buraka zafarbował i nikt sie nie odezwał :] ja tam sie nie pierdziele, chociaż te kilka miesięcy w życiu miejmy jakiś przywilej, ja sie wszędzie wpycham. Najbardziej byłam z siebie dumna w kinie hahah akurat była premiera tego "2012" - kolejka wężyk przez całe kino :-D i co? ściągnęłam kurtke żeby wszyscy lepiej widzieli :) i pocisłam na początek, koleś w kasie na początku nie zauważył że mam brzucha, ale jak wyjaśniłam o co chodzi to odrazu mi dał miejscówki :-D i te spojrzenia wszystkich z kolejki - bezcenne :-D:-D:-D:-D to co że przyszłam z 4 innymi osobami które mogłyby stać w tej kolejce haha, trzeba korzystać póki można!! albo w sklepach z wędlinami - zawsze mówie niech mi pani da coś najświeższego bo nie chce żeby dzidzi w brzuszku zaszkodziło haha zawsze coś z magazynu przynoszą świeżutkiego :-)

Do góry