G
Georgina
Gość
O ja cie pipcze, ale się cieszę!!!! Super!!!!:-):-):-):-)Dziewczyny Lenka się urodziła dziś o 9:10:-) waga 3200 i 54cm dluga:-) 10pkt w skali Apgar. przyszla na swiat w szpitalu w sulecinie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ja cie pipcze, ale się cieszę!!!! Super!!!!:-):-):-):-)Dziewczyny Lenka się urodziła dziś o 9:10:-) waga 3200 i 54cm dluga:-) 10pkt w skali Apgar. przyszla na swiat w szpitalu w sulecinie
A ile rodziła? Oj to super, że już na świecie jest Mała, ależ mi się chce już Martynki:-)Natalka napisała ze nie bylo zle i jest zadowlona bo rodzila bez znieczulenia... a Lenka jest sliczna:-)
Mój ma dotykowy już od 3 lat i innego sobie nie wyobraża:-)
czy Was też dziś dopadł leń, czy tylko mnie?
idę się wysuszyć.
Witam Nową Mamusię:-)Witam wszystkie grudnióweczki!
Dopiero teraz zaczynam coś tu pisać , bo niestety czasu wiecznie brak. Od 34 tygodnia jestem skazana na leżenie , a przy dwójeczce dzieci jest to dość ciężkie.
A do kolejki poza kolejnością zostałam tylko raz wpuszczona i to przez młoda dziewczynę, z wózkiem i dzieckiem.
Pewnie sama pamięta jak to jest gdy się na poczcie w kolejce czeka 30 min.
teraz jak juz nasza pierwsza na liscie Natalka urodzila to powinna sie lawina posypac !!!
kto sie na ochotnika zglasza na nastepna mamuske ??
Haha, dobre:-)spodobalo mi sie haslo "powtorzyc golonko"zaraz pomyslalam o golonce z piwem
/darujcie sezon barborkowy za pasem a ja go o suchym pysku bede zmuszona przetrwac !!/
A ile rodziła? Oj to super, że już na świecie jest Mała, ależ mi się chce już Martynki:-)
Ja dziś tak sobie. Od rana posprzątałam, pranko powiesiłam, poprałam ciuszki Perły co od przyjaciółki podostawała, poukładałam ubranka od Małej wszystkie do szafy co by w kartonach nie leżały, planuję jeszcze pracę zrobić na uczelnię i ze sobą porobić a potem obiadek i zakupy z Moim.czy Was też dziś dopadł leń, czy tylko mnie?
idę się wysuszyć.
Marta a jaka to ostra zoltaczka jest ?
Kurde bo ja juz glupieje od tego ,Jrake krzyczy ze mam nie czytac w necie bo co raz to nowe informacje mam i bardzie przerazajace.
Fifi mial 14,77 pierwszy pomiar pozniej 11,7 po naswietlaniach i znowu 11,7 po drugich naswietlaniach a norma do 12 jest ....oby nie wzroslo !
Jak wysoka bilirubine mial Antos?
Mnie nikt nigdy nie przepuścił w kolejce...całą ciążę...
stałam zawsze nie ważne jaka długa by była...raz tylko Pani w dziekanacie zapytała czy czekalam cały czas, a jak potwierdzilam, to pokiwała głową i stwierdziła, że kiedyś to było nie do pomyslenia, żeby cięzarna czekała w kolejce..no ale zmieniają się ludzie...
W busie już lepiej - siadałam zazwyczaj, ale było i tak, że stałam