reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

i tak realnie to cos daje ??
no mi pomaga na 10000 procent , niewiem czy tylko na mnie tak dziala .ale z patrykiem jak mieszkalam u znajomej pozlonej ona mnie poila tym codzinnie i dzieki temu ja naprawde mialam nawal pokarmu ...teraz tez a jak nie wypilam ostatnio bo w domu zabraklo a maz w robocie i dowiozl dopiero wieczorem karmi ,to malego musialam dokarmic nan1 bo normalnie nie mialam co sciagnac do butli po poludniu ,wiec ja jestem pewna ze mojemu organizmowi pomaga na pewno!

reklama
Pępuszkiem się nie przejmuj;-)
No i mam nadzieje, że wyniki wyjda ok, waga ładna;-)Dla pocieszenia powiem, ze u Antka na zdjeciach z 2 m-ca zycia widac ze żółtawy. On ostra żółtaczkę przeszedł. Oby tylko bilirubina spadała... a pamietaj że żółtaczka zaczyna sie od glowy w dól a schodzi odwrotnie od nóżek do głowki.
Trzymam kkciuki!
Marta a jaka to ostra zoltaczka jest ?
Kurde bo ja juz glupieje od tego ,Jrake krzyczy ze mam nie czytac w necie bo co raz to nowe informacje mam i bardzie przerazajace :zawstydzona/y:.
Fifi mial 14,77 pierwszy pomiar pozniej 11,7 po naswietlaniach i znowu 11,7 po drugich naswietlaniach a norma do 12 jest ....oby nie wzroslo !

Jak wysoka bilirubine mial Antos?

Witam sie nocna pora.Wiem ze rzadko udzielam sie na forum ,ale regularnie czytam:tak:.Wczoraj zafarbowalam sobie wlosy,ogolilam nogi,dzis maz mnie ogolil ,po goleniu usiadlam na kibelku a tu chlust tak jakby ktos wlal szklanke wodey do kibelka,kurcze nie wiem czy to wody ale wsumie co to moglo byc innego,skurczow nie czuje ,ale przeczyszcza mnie od trzech dni:shocked2: .Troche za wczesnie na porod .Odezwe sie rano czy cos sie wydazylo.Pozdrawiam Wszystkie Mamuski:-)
Łoooo:shocked2: No chyba wody nie? Mnie Mój też wczoraj ogolił, ale pewnie nim się u mnie coś zacznie dziać to odrosną mi włoski i trzeba będzie powtórzyć golonko:-)

Łoooo:shocked2: No chyba wody nie? Mnie Mój też wczoraj ogolił, ale pewnie nim się u mnie coś zacznie dziać to odrosną mi włoski i trzeba będzie powtórzyć golonko:-)

spodobalo mi sie haslo "powtorzyc golonko" :) zaraz pomyslalam o golonce z piwem :) /darujcie sezon barborkowy za pasem a ja go o suchym pysku bede zmuszona przetrwac !!/

ehh moja siostra się uparła na dotykowy i chce sobie wziąć z mixa takiego...wybijam jej to z glowy, ale ona jest w niego zapatrzona jak w obrazek!
Nigdy nie marzyłam o dotykowym, bo zakladalam, że będzie z takim więcej problemów i szybko się popsuje. Mogłam sobie kupic każdy tel praktycznie, ale wybrałam SE K800i - normalny tel, ceglasty nawet, żebym nie zgubiła go nigdy:-D
Mój ma dotykowy już od 3 lat i innego sobie nie wyobraża:-)

Cześć i czołem, u nas dziś w nocy wiało że spać nie można było, myślałam że okna powyrywa. Wczorajszy dzień był ciężki, mam nadzieję że dziś samopoczucie lepsze bedzie bo mam parę rzeczy do zrobienia. Wczoraj mierzyłam swoje gabaryty w brzuszku dobiłam do 103cm (72cm przed ciążą) i biodra 100cm (97cm przed) czy wam też tak mało w bioderkach przybyło?:szok:
No maleńko w bioderkach przybyło. A w brzuszku mam 93cm, ale nie pamiętam ile miałam przed ciążą:-)

Hej laseczki wow jak dzis szybko jestem jak na mnie :) Nio ale wyprawilam mojego na kurs zrobilam sniadanko i juz mi sie spac nie chce umylam glowe i nadrobilam troszke. Snily mi sie jakies pierdoly same cala noc. Zaraz cos wszamie i popatrze na dzien dobry tvn, Kolezanka ma do mnie wpasc na ploty to w koncu z jakas baba pogadam hihi zwlaszcza ze chata wolna. Dzis mam mielone i marchewke z groszkiem mniam to zaraz sobie moze miesko przygotuje bedzie z glowy. Daffi trzymaj sie kochana jestes bardzo dzielna ale pewnie dlugo juz nie pocierpisz trzymam kciukaski.
Też mam nadzieję, że Daffi już na dniach będzie rodzić. Oby!!
A ja na obiad mam dziś żurek z ziemniaczkami:-)

Kurcze, ja wczoraj też miałam bóle kręgosłupa, tak w dole właśnie. Cały wieczór chodziłam po domu, bo ani siedzieć, ani leżeć... już nawet nie piszę o nocy, bo wolę niej szybko zapomnieć...
A ja w nocy miałam Braxtony, pewnie to już taki urok do końca ciąży bo nocki mam do siebie bardzo podobne. A w nocy jeszcze przy przekręcaniu się z jednego boku na drugi tak mnie zarwało w pośladku, że aż zawyłam:sorry: Okropność!

reklama
Do góry