mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no wkoncu natalka sie doczekała!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz jak juz nasza pierwsza na liscie Natalka urodzila to powinna sie lawina posypac !!!
kto sie na ochotnika zglasza na nastepna mamuske ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wkoncu natalka sie doczekała!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NO buteleczek to karmi chyba nie produkuje hahahaha BUTLE ZE ZAPODAJE2 buteleczki, czy dwie butelki ?![]()
NO buteleczek to karmi chyba nie produkuje hahahaha BUTLE ZE ZAPODAJE![]()
JA!!teraz jak juz nasza pierwsza na liscie Natalka urodzila to powinna sie lawina posypac !!!
Dzieki kochana !
Krew juz pobrana czekamy na wyniki bede dzonic i sie dowiadywac a jak nie to jutro z rana bede na 100 % .....wizyta patronazowa zaliczona ,pediatra zadowolona ze stanu zdrowia Fifiego ,choc nie mowila nic na temat zazolcenia skory - ze to normalne i mam sie nie przejmnowac ale skierowanie na wyniki przepisala !( z czego sie ciesze ) pogonilam Jarka co by malego trzymal jak bede go kuli bo sie sama balam a Fifi nawet nie zaplakal - Jarek mowil ze sam sie spocil a ten nawet nie poczul ze kłuty! Ale zaraz polozna nas dorwala miala nas dzisiaj odwiedzic ale w sumie poogladala se fifiego w przychodni i przyjdzie pod koniec tygodnia .I nastarszyla mnie ze maly raczej do szpitala pojdzie z ta zoltaczka itp ...BOZE niewiem co za babsko ale nastraszyla mnie ze hej !w sumie pediatra nic tak drastycznego nie gadala !!!!!!!
NO i pepek troche sie babrze malemubo ja sie boje tam mu przemywac tak dokladnie ...i nie podnosilam za bardzo kikuta !!!!! dostal masc i mam smarowac 2 razy dziennie.Zpowiedzialam odrazu Jarkowi ze on ma sie tym zajasc bo ja sie boje ! Maly wazy 3175 gram
ladnie przybiera wiec jest dobrze !Jak mleczka w cycka zabraknie lub maly sie nie bedzie najadal mam dokarmiac nan1 wiec jest dobrze ,teraz czekamy na bilirubine !!!!!!!!!!! Ale mi sie wydaje ze on juz mije zolty jest niz np 2 dni temu !!! POcieszam sie czy jak ? Mam nadzieje ze szpital nas ominie bo nas tak polozna nastraszyla ze chyba spac nie bede mogla !Nie marzy mi sie szpital znowu !!!!!!
Pewnie,że zakładamy !KOCHANE PANIE MOJE !! nie wypowiedzialyscie sie co z tematem o pielegnacji maluszkow ??!! zakladamy juz ?? bo chyba byloby warto !!!
Juz sie wypowiedzialamNo to superancko, że daje trochę pospaćAsiu wypowiedz Nam sie tutaj:https://www.babyboom.pl/forum/grudzien-2009-f294/sprawy-ten-teges-pologowe-33859/ jak to u Ciebie wyglada, czego się spodziewać
![]()
teraz jak juz nasza pierwsza na liscie Natalka urodzila to powinna sie lawina posypac !!!
no pewnie ze zakladamy ,KOCHANE PANIE MOJE !! nie wypowiedzialyscie sie co z tematem o pielegnacji maluszkow ??!! zakladamy juz ?? bo chyba byloby warto !!!