reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

czy Was też dziś dopadł leń, czy tylko mnie? :confused2:
idę się wysuszyć.

ja mam lenia giganta.. co chce wziac za sprzatanie to masakra mnie bierze!!! troche ogarnelam ale musze jeszcze cvhcoiaz zwierzaczkowi posprzatac i poodkurzac bo na rozwalal ze hohoh ale zal mi go budzic bo spi tak slodko przytulony do swjej maskotki i nie chce go przestraszyc!

reklama
Moja Myszka coś źle reaguje na gazowane. Łykłam sobie wodę mineralną gazowaną bo jak stoi obok kanapy to aż chce się pić, ale zaraz Braxtona dostałam w zamian i tak już się powtarza od paru dni. A ja tak lubię wodę gazowaną:(

ja mam lenia giganta.. co chce wziac za sprzatanie to masakra mnie bierze!!! troche ogarnelam ale musze jeszcze cvhcoiaz zwierzaczkowi posprzatac i poodkurzac bo na rozwalal ze hohoh ale zal mi go budzic bo spi tak slodko przytulony do swjej maskotki i nie chce go przestraszyc!

u nas do piątku jeszcze siedzi ekipa remontowa, CODZIENNIE myją podłogi po sobie kilka razy nawet! pytam się czy żonom pomagają i w domu też tak sprzątają hahaha to mówią że nie, bo w domu to im się nie opłaca :-D:-D:-D
także ja i mój mop mamy wolne do wekendu :) ale później to będzie dopiero..wszystko wytrzeć z kurzu, każdą szafke i pierdołe..okna umyć..kupić nowe zasłony i firanki, wyprać, powiesić..kafelki w łazience nowej umyć.....aż mi sie nie chce myśleć co jeszcze....

kto sie na ochotnika zglasza na nastepna mamuske ??/QUOTE]ja chętnie ale dopiero w przyszłym tygodniu, czekam jeszcze na wyniki badań (HBS) i wizytę u okulisty .
A wczoraj odebrałam wynik GBS i niestety wynik mnie nie ucieszył:-(

kasiekkrk mnie nawet nie chodzi o sam poród tylko o opiekę po porodową i opiekę noworodkową, a Ty gdzie rodzisz?

witam slonecznie :happy:
czy mamy nowe dzidki? zabieram sie za czytanie ;-)
u mnie sloneczko wychodzi, ale nie chce mi sie spacerowac
pomidorowke pichce sobie

haha a ja wczoraj nawiazalam rozmowy ze styczniowkami :) ot tak zeby zapytac czy ich tez juz dopadl stresiol :) zaprosilam je do czytania naszych opowiesci z porodowki i wogole :) nie chce zeby sie zrobila jakas napieta atmosfera jak z gwiazdami z listopada :) trzeba zyc w zgodzie z sasiadkami :)

reklama
Do góry