reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
dzień dobry!
widziałam już dobre nowiny poranne:-)
a jak tam komitet kolejkowy? która teraz?

ja wczoraj byłam na ktg u mojej pani dr, wszystko z dzidzią gra, moja macica też w miarę uspokojona. za tydzień mam normalną wizytę.
jak usłyszałam, ze macica spokojna to od razu męża na sklepy naciągnęłam,zakupki zrobiłam wczoraj brakujące, wkońcu kupiłam przewijak, materacyk jeszcze jeden komplet pościeli, biustonosze do karmienia, pampersy i mnóstwo innych pierdólek. ale byłam zadowolona, że sobie trochę połaziłam.
obiad na dzisiaj mam przywiozłam od mojej mamusi barszcz czerwony z uszkami, a teściowa wczoraj robiła karpia :-) to na wypadek, gdybym nie mogła się tym uraczyć w wigilię.
dobra biorę się za czytanie!

Raz jak byłam w Tesco i chciałam iść do kasy pierwszeństwa to przeżyłam szok bo kolejka była strasznie długa, a w niej kilka osób niepełnosprawnych, matek z dziećmi i kobiet w ciązy. Jeszcze niegdy nie widziałam w jednym miejscu tyle osób uprzywilejowanych:szok:. Zakupy oczywiście sobie odpuściłam bo wszędzie były strasznie długie kolejki :-)

tesco i kasy pierwszenstwa -> ech wole nie wspominac :)

jakiego ja dzis mam smaka na Cole !! cisnienie mam ksiazkowe 123/65 wiec moge szklaneczke lyknac :)

a moze ja to cisnienie mialam wczoraj podwojnie!! wypilam 2 litry coli odbilam to sibie w ten sposob ze jesc nie moge to chociaz to.. pozniej zobaczylam to plamke to cisnienie znow podskoczylo.. bo teraz tez mam ksiazkowe caly czas.

a moze ja to cisnienie mialam wczoraj podwojnie!! wypilam 2 litry coli odbilam to sibie w ten sposob ze jesc nie moge to chociaz to.. pozniej zobaczylam to plamke to cisnienie znow podskoczylo.. bo teraz tez mam ksiazkowe caly czas.

ty jednak jestes niereformowalna :-D:-D odstaw cole, kawe i stresy i bedziesz miala z cisnieniem porzadek !!!

Witam się po nadrobieniu zaległości!
Nareszcie Natalka doczekała się Lenki.
Ja chętnie teraz się zgłoszę do kolejki, luuuźna przepuścisz mnie?:)
Daffi no faktycznie tej coli to sobie wczoraj łyknęłaś:) Lepiej już tego nie powtarzaj.
Marzka ja mam w brzuchu 103cm a biodrach 105 (przed ciążą odpowiednio 64 i 90), spodnie sprzed ciąży wciągnę najwyżej do połowy ud. Liczę na to, że zrzucę te zbędne centymetry.
tunia no to dobre info po wizycie.
A mnie chyba znowu dopadła jakaś infekcja. Coś mi się ten śluz nie podoba. Nic mnie nie swędzi i nie iecze, ale ten śluz jakiś dziwny. Chyba warto zadzwonić do lekarza.

wiem jestem inna Mea to znacznie lepiej ujęła:-)
ale tak sobie pomysłałam ze jesc nic nie moge umieram, z glodu a cola mnie nasyci to ją wydoiłam całą!!!

reklama
wlasnie dzwonila do mnie kolezanka, grudnioweczka 2008;) ktora jednak urodzila cc w styczniu 09, Maly przeslodki juz drepta troszke, ona miala toksoplazmowe a wszystko ok i dzidzia zdrowa, wiec moze i my z naszym kolega paciorkowcem damy rade ....

Do góry