reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
licze ze u mnie bedzie tak samo ... szlak mnie trafia jak przychodzi wieczor a ja rece mam cale zdretwiale ... a rano to juz koszmar maksymalny !! w ciagu dnia jest lepiej bo ciagle ruszam rekami ...
kurde mi tez tak puchna...
i do tego zaczynaja mnie bolec stawy w palcach od tej opuchlizny...
i caly dzien mam rano, wieczorem..
w ciagu dnia troche mniej..
a jak budze sie w nocy to mam tak zdretwiale ze czasami musze najpierw rozmasowac zanim nimi porusze bo ich nie czuje...

a co do cisneinia tak czytam i czytam...
ja mam zawsze 110/70...
i tydzien temu tez takie mialam..i wczoraj sobie mierzylam i tez takie..

Witajcie Kochane!
Naczytałam się o tym ciśnieniu..i zmierzyłam od razu..110/70..uff:-)

Asiu dajesz mi nadzieję, że po CC też można szybko dojść do siebie
Ja 27 listopada będę mieć prawdopodobnie już ustalany termin CC,..może nawet na przyszły tydzień...3, 4 grudzień, jak nie to 8,9..nie później, bo już będzie po terminie..
Współczuję Wam dziewczyny tych opuchlizn, drętwień, zgag...tym bardziej doceniam to,że nie mam tych przykrych dolegliwości....

HOT Chocolate-Grzybki można przekazać dzidzi niestety..moja znajoma nawet o nich nie wiedziała i zaraziła małego E.coli...I teraz leczenie, leczenie...maluszka:-((Ale grzybki łatwiej wytępić niż tego wstrętnego paciora:-(((( Duuużo dobrych bakterii i doustnie i dopochwowo, zero cukru w diecie (trudne..ale grzybki idą precz), bardzo pomaga żurawina, jabłko (soki, mimo, że mają naturalny cukier gronowy)Warto też zrobić sobie taką kuracje i podmywać się naturalnym jogurtem;-)Ja żeby przed nimi ustrzec się całą ciąże wcinam "bakterie" i pochwa super...tylko ten pacior zszedł sobie z przewodu pokarmowego..albo, zarazili mnie tymi metalowymi wziernikami:-((

Dziewczyny coś wam polecę super skutecznego i naturalnego na opuchlizny, zwłaszcza stóp, Babydream żel dla kobiet w ciąży na opuchliznę (naturalny skład), dostępny w Rossmanie. Sama używałam latem (ale przed ciążą) jak dużo malowałam i bolały mnie stopy. Poleciłam mojej znajomej, która miała takie obrzeki, że kostek już nie widziała..użyła raz i pisze do mnie, że pierwszy raz od kilku miesiecy widzi swoje kostki!!!!!Żel rewelka, to wyciągi ziołowe w żelowej bazie(naturalnej) + menthol, panthenol (bez kosnerwantow parabenow, parafimny itd). Super chłodzi, ale co najważniejsze likwiduje ból, opuchliznę i to uczcie ciężkości.

Asiu czy czułaś boleśnie zastrzyk w kręgosłup?Miałaś znieczulane miejsce wkłucia?

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane!
Naczytałam się o tym ciśnieniu..i zmierzyłam od razu..110/70..uff:-)
Asiu dajesz mi nadzieję, że po CC też można szybko dojść do siebie
Ja 27 listopada będę mieć prawdopodobnie już ustalany termin CC,..może nawet na przyszły tydzień...3, 4 grudzień, jak nie to 8,9..nie później, bo już będzie po terminie..
Współczuję Wam dziewczyny tych opuchlizn, drętwień, zgag...tym bardziej doceniam to,że nie mam tych przykrych dolegliwości..

JA mam wiele kolezanke, ktore mialy cc i ich wrazenia sa takie jak Asi:tak:nie znam żadnej ktora mialaby jakies straszne przezycia po cesarce a wrecz odwrotnie-wszystkie sa zachwycone ,wiec nie masz sie czym stresowac -dobrze bedzie:tak:

Mea napisz mi w PW to co napisałaś mi w smsie bo jak widze u mnie nieszczescia chodza parami!!!! mam telefon dotykowy i nagle ekran przestal dzialac a co za tym idzie od smaego poczatku mecze sie by przeczytac eska od Ciebie ale neistety nie uda mi sie to gdyz tel..... chyba calkiem padl!!!!

Alez przegnilam caly dzien ale najwazniejsze ze nie ma wyrzutow sumienia - milo bylo :tak: Teraz zjadlam Magnum (pyyyyszne) i zaleje go kawa Inka.

Biedne dziewczyny jestescie z tymi tabletami. W sumie to bardzo dobrze ze dzisiejszy poziom medycyny pozwala utrzymac ciaze ktore kiedys bylyby powaznie zagrozone. Trzymam kciuki za wszystkie!

JA mam wiele kolezanke, ktore mialy cc i ich wrazenia sa takie jak Asi:tak:nie znam żadnej ktora mialaby jakies straszne przezycia po cesarce a wrecz odwrotnie-wszystkie sa zachwycone ,wiec nie masz sie czym stresowac -dobrze bedzie:tak:

Ja przez lata bylam nastawiona ze jak bede w ciazy to bede miec cesarke ze wzgledu na wade wzroku. A tu zonk! Okazalo sie ze duza krotkowzrocznosc nie jest wskazaniem do cesarki. Anglia... :sorry:

reklama
Dziewczyny coś wam polecę super skutecznego i naturalnego na opuchlizny, zwłaszcza stóp, Babydream żel dla kobiet w ciąży na opuchliznę (naturalny skład), dostępny w Rossmanie. Sama używałam latem (ale przed ciążą) jak dużo malowałam i bolały mnie stopy. Poleciłam mojej znajomej, która miała takie obrzeki, że kostek już nie widziała..użyła raz i pisze do mnie, że pierwszy raz od kilku miesiecy widzi swoje kostki!!!!!Żel rewelka, to wyciągi ziołowe w żelowej bazie(naturalnej) + menthol, panthenol (bez kosnerwantow parabenow, parafimny itd). Super chłodzi, ale co najważniejsze likwiduje ból, opuchliznę i to uczcie ciężkości.

widzisz musze poszukac tego zelu !!! moze akurat pomoze cnieco ... bo stosowalam perfecta mama ale nie pomagal nic ...

Do góry