arabella
Mamy październikowe 2007
maz mi zrobil pizze na kolacje:-)
Ja zrobiłam mojemu, ale nie ruszył. Zabiję dziada. Twierdzi, że brzuch go boli i nie chce ryzykować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
maz mi zrobil pizze na kolacje:-)
kurde mi tez tak puchna...licze ze u mnie bedzie tak samo ... szlak mnie trafia jak przychodzi wieczor a ja rece mam cale zdretwiale ... a rano to juz koszmar maksymalny !! w ciagu dnia jest lepiej bo ciagle ruszam rekami ...
Dzięki Asia :* A wiesz może, czy jak nie zdążę wyleczyć tego badziewia do porodu to czy mogę zarazić maluszka?To zwykle grzybkidostaniesz dopochwowe tabletki i bedzie gites
![]()
Witajcie Kochane!
Naczytałam się o tym ciśnieniu..i zmierzyłam od razu..110/70..uff:-)
Asiu dajesz mi nadzieję, że po CC też można szybko dojść do siebie
Ja 27 listopada będę mieć prawdopodobnie już ustalany termin CC,..może nawet na przyszły tydzień...3, 4 grudzień, jak nie to 8,9..nie później, bo już będzie po terminie..
Współczuję Wam dziewczyny tych opuchlizn, drętwień, zgag...tym bardziej doceniam to,że nie mam tych przykrych dolegliwości..
JA mam wiele kolezanke, ktore mialy cc i ich wrazenia sa takie jak Asinie znam żadnej ktora mialaby jakies straszne przezycia po cesarce a wrecz odwrotnie-wszystkie sa zachwycone ,wiec nie masz sie czym stresowac -dobrze bedzie
![]()
Dziewczyny coś wam polecę super skutecznego i naturalnego na opuchlizny, zwłaszcza stóp, Babydream żel dla kobiet w ciąży na opuchliznę (naturalny skład), dostępny w Rossmanie. Sama używałam latem (ale przed ciążą) jak dużo malowałam i bolały mnie stopy. Poleciłam mojej znajomej, która miała takie obrzeki, że kostek już nie widziała..użyła raz i pisze do mnie, że pierwszy raz od kilku miesiecy widzi swoje kostki!!!!!Żel rewelka, to wyciągi ziołowe w żelowej bazie(naturalnej) + menthol, panthenol (bez kosnerwantow parabenow, parafimny itd). Super chłodzi, ale co najważniejsze likwiduje ból, opuchliznę i to uczcie ciężkości.