reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Jutka, cieszę się razem z Tobą. :-)
Mnie M wczoraj złożył łóżeczko, żeby wywietrzało, ale nic nie czuć nowością. Materaca nie odpakowałam, ale może faktycznie powinnam.
No i dopadła mnie zgaga, od kilku dni się męczę. A uczucie to nie było mi znane do tej pory. I generalnie czuję się zmęczona ostatnio. Młody mi się trochę rozchorował, narazie z objawów ma katar, więc mam cichą nadzieję, że to nic z mononukleozą nie ma wspólnego. Ale do przedszkola go nie puszczę i chyba będę skazana sama się nim zająć (teściowa ma jutro wizytę u lekarza, a potem przyjeżdża do niej szwagierka). I do tego w środę spotkanie z architektem, a w piątek wizyta u gina, i to wszystko z marudnym dzieckiem u boku. Ehhh.

Natalko życzę Ci wszystkiego najlepszego i przede wszystkim lekkiego porodu. Sto lat!!!

reklama
Czesc kochane!
Przepraszam, ze sie nie dozywalam, ale mam takie zamieszanie, ze szok! Mea dziekuje za smska, nie mam nic na koncie dlatego nie odp:zawstydzona/y:
Ja znow bylam w szpitalu, zeby byc blizej dziewczynek i zaczelam karmic piersia;)
12.11 wyszalm do domku z Nastusia, a Amelcia niestety musiala zostac:-( Wiec mialam podzielone zycie miedzy szpital i dom.
Bylo ciezko - szczegolnie zostawic Amelcie w szpitalu. Dzieki Bogu tydzien pozniej juz moglam zabrac mala do domku i teraz jestesmy juz wszyscy razem:-)
Dziewczyny sa cudowne i zajmuja 100% mojej uwagi. Myslama, ze nie doczekam sie kiedy wrocimy do domu, ale wreszcie to nastapilo!:tak: Jestem mega szczesliwa:-):-):-):-):-)

no to nareszcie WITAMY W DOMU DZIEWCZYNKI !!!! a teraz bedzie juz tylko lepiej :) beda rosly, pieknialy i beda wielka pociecha dla naszej mamusi !!!!

Czesc kochane!
Przepraszam, ze sie nie dozywalam, ale mam takie zamieszanie, ze szok! Mea dziekuje za smska, nie mam nic na koncie dlatego nie odp:zawstydzona/y:
Ja znow bylam w szpitalu, zeby byc blizej dziewczynek i zaczelam karmic piersia;)
12.11 wyszalm do domku z Nastusia, a Amelcia niestety musiala zostac:-( Wiec mialam podzielone zycie miedzy szpital i dom.
Bylo ciezko - szczegolnie zostawic Amelcie w szpitalu. Dzieki Bogu tydzien pozniej juz moglam zabrac mala do domku i teraz jestesmy juz wszyscy razem:-)
Dziewczyny sa cudowne i zajmuja 100% mojej uwagi. Myslama, ze nie doczekam sie kiedy wrocimy do domu, ale wreszcie to nastapilo!:tak: Jestem mega szczesliwa:-):-):-):-):-)

Ale jestem szczesliwa ze jestes juz ze swoimi coreczkami w domku:-):-):-)w koncu nadszedl ten dzien:-)

no to nareszcie WITAMY W DOMU DZIEWCZYNKI !!!! a teraz bedzie juz tylko lepiej :) beda rosly, pieknialy i beda wielka pociecha dla naszej mamusi !!!!

o taaaakkk:D

jutka a masz jakies domowe fotki twoich ksiezniczek ?? bo one za chwile skoncza 2 miesiace !!!

Mam mam wstawie do albumu:tak:

Ale jestem szczesliwa ze jestes juz ze swoimi coreczkami w domku:-):-):-)w koncu nadszedl ten dzien:-)

Nawet nie wiesz jak ja sie ciesze, ehhh:-)

Jutka - ale cudowne wieści. Masz już obie Księżniczki w domku. Tak się cieszę. Ucałuj je koniecznie od Nas wszystkich :-):tak:

a ja juz widzialam zdjecia na NK!!! moja maz powiedzial ze to najpiekniejsze dziewczynki na swiecie !! ale tym tytylem beda mogly sie cieszyc jeszcze tylko z miesiac z hakiem :) skubany wierzy w nasza Agatke :)

normalnie az zadzwonilam do mojej mamy powiedziec jej ze dziewczynki sa juz w domu !!! u mnie to wszyscy tym zyli od samego poczatku !!

a ja juz widzialam zdjecia na NK!!! moja maz powiedzial ze to najpiekniejsze dziewczynki na swiecie !! ale tym tytylem beda mogly sie cieszyc jeszcze tylko z miesiac z hakiem :) skubany wierzy w nasza Agatke :)

normalnie az zadzwonilam do mojej mamy powiedziec jej ze dziewczynki sa juz w domu !!! u mnie to wszyscy tym zyli od samego poczatku !!

Co do Agatki to napewno tak bedzie:tak:wie co mowi;-)

reklama
Eliza, w których dwóch? Zerknęłam na stronę Karowej i Żelaznej i tam nie znalazłam info na ten temat. Ale przecież mogłam przeoczyć. Na pewno jesteś lepiej poinformowana.

Karowa podobno odwiesiła zakaz teraz -mieli ciężarna z grypa, drugi ,ktorym jestem zainteresowana jest w Otwocku-zakaz jest poniewaz maja dwie chore osoby:szok:
Posta pisałam w związku z tym,że dziewczyny miały nadzieje,że do porodów rodzinnych wpuszczają...a z doświadczenia wiem,że ani do jednego ani do drugiego jak był/jest zakaz nie wpuszczali absolutnie:no:

Do góry