reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
ale mam smaka na makaron z sosem z rydzów i z podsmażonym kurczakiem, mniam, już wiem co będzie na jutrzejszy obiad. tylko po cycki z kurki będę musiała się ruszyć do sklepu. no i muszę zakupić udka, bo wynalazłam dziś w sklepie fajną przyprawę do kurczaka (musztarda i miód0 - ciekawe co to z tego będzie.
a na weekend (jeśli będzie mi to dane) planujemy z mężem uderzyć na małe zakupy do Outletu.

my zjedlismy na kolacje sapagetti, ufarbowalalm sobie klaczki bo juz mi siwizna zaczynala ostro swiecic..
i czekam az lozyska sie wchlonia w moje wlosy:-)

Ale nadal nie mam wózka :-( wiem który, ale nie ma w moim sklepie. Może uda się sprowadzić (tam jest taniej niż w sieci - choć naprawdę nie wiem jak to możliwe - dlatego tak kupuję)

Jaki kupujesz? Ja juz sie chyba poddałam. Powiediałam mężowi, że ma iść do sklepu i kupić cokolwiek, bo jakaś wybredna jestem i zawsze co ś mi nie pasuje.

Wiecie az mi zal ze juz tego brzuszka nie mam ze niczego juz pod skora nie czuje ,nawet nie mialam czasu aby sie pozegnac hahahahha :) Tak jakos smutno mi czasami ....no ale jak powacham to swoje malenstwo ,i sie popatrze na niego to az nie moge uwierzyc ze juz jest z nami !

Wiesz, że ja już przeżywam na przyszłość, że to ostatni raz czuję te ruchy w brzuchu! Normalnie żal mi okropnie, że jeszcze tylko kilka/naście dni i koniec pięknego czasu, chociaż generalnie ciąży nie lubię!

Patryk, nieźle CIę zrobił tym komentarzem. Ja nie wiem co mam mówić Michalince jak pyta którędy dzidzia wyjdzie. Po cesarce to łatwa odpowiedź, a tak muszę kombinować!

ale mnie małż denerwuje! poszedł 2 godziny temu do teściowej, "na chwilę", miał wrócić na film i co? :wściekła/y:
mam go w dupie. jego "na chwilę" także...

reklama
Czesc kochane!
Przepraszam, ze sie nie dozywalam, ale mam takie zamieszanie, ze szok! Mea dziekuje za smska, nie mam nic na koncie dlatego nie odp:zawstydzona/y:
Ja znow bylam w szpitalu, zeby byc blizej dziewczynek i zaczelam karmic piersia;)
12.11 wyszalm do domku z Nastusia, a Amelcia niestety musiala zostac:-( Wiec mialam podzielone zycie miedzy szpital i dom.
Bylo ciezko - szczegolnie zostawic Amelcie w szpitalu. Dzieki Bogu tydzien pozniej juz moglam zabrac mala do domku i teraz jestesmy juz wszyscy razem:-)
Dziewczyny sa cudowne i zajmuja 100% mojej uwagi. Myslama, ze nie doczekam sie kiedy wrocimy do domu, ale wreszcie to nastapilo!:tak: Jestem mega szczesliwa:-):-):-):-):-)

Do góry