reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Tylko właśnie się zastanawiam czy te Braxtony gdy się coś dzieje to są bolesne a gdy są OK to niebolesne?
)
Jak sa czeste to i niebolesne nie sa ok , bo moga powodowac skracanie sie i otwieranie szyjki i jak najbardziej nieopanowane prowadza do porodu...oczywiscie pisze tu o regularnych /czestych a nie o paru dziennie.

reklama
Jak sa czeste to i niebolesne nie sa ok , bo moga powodowac skracanie sie i otwieranie szyjki i jak najbardziej nieopanowane prowadza do porodu...oczywiscie pisze tu o regularnych /czestych a nie o paru dziennie.
powiem Ci że ja we wtorek miałam pół dnia regularne skurcze co 5-7 minut trwające od 40 s do minuty i przeszło mi dopiero wieczorem
takie solidne brakstony
może weź kąpiel?
wtedy zobaczysz czy przejdzie

kurcze teraz to bedzie taki "etap przejsciowy" na forum ... juz niektore beda mialy maluszki i beda sie dzielily tym co przezywaja a inne jeszcze beda czekaly bardziej czy mniej cierpliwie na porod ...

a macie jakis pomysl na zarypiscie bolacy kregoslup ?? bo ja chyba zaraz zdechne !!

kurcze teraz to bedzie taki "etap przejsciowy" na forum ... juz niektore beda mialy maluszki i beda sie dzielily tym co przezywaja a inne jeszcze beda czekaly bardziej czy mniej cierpliwie na porod ...

a macie jakis pomysl na zarypiscie bolacy kregoslup ?? bo ja chyba zaraz zdechne !!
masaz zrobiony przez męża :-D
bynajmniej mi pomaga..

reklama
powiem Ci że ja we wtorek miałam pół dnia regularne skurcze co 5-7 minut trwające od 40 s do minuty i przeszło mi dopiero wieczorem
takie solidne brakstony
może weź kąpiel?
wtedy zobaczysz czy przejdzie

ja to juz nie wiem ktory raz mam taka akcje:eek: ostatnia 10 dni temu-skurcze co 3 min. ktg pokazuje,ze sa silne i dochodza do 90-100. ..12 godzin -wszytskie mozliwe rozkurczacze wziete i ucichło...Mam nadzieje,ze i teraz przejdzie...Do lekarza to juz nawet nie mam po co dzwonić, bo akcje z prochami i zastrzykami znam na pamiec i wiem,ze jesli to wszytsko nie pomoze to mam jechac do szpitala...staram sie byc dobrej mysli i nie panikowac ,bo wiem juz ,ze nerwy (i łażenie;)) w takiej sytuacji sa najgorsze...

Do góry