reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a ja juz widzialam zdjecia na NK!!! moja maz powiedzial ze to najpiekniejsze dziewczynki na swiecie !! ale tym tytylem beda mogly sie cieszyc jeszcze tylko z miesiac z hakiem :) skubany wierzy w nasza Agatke :)

normalnie az zadzwonilam do mojej mamy powiedziec jej ze dziewczynki sa juz w domu !!! u mnie to wszyscy tym zyli od samego poczatku !!

Heh nom milo nasm strsznie:) Pozdrow koniecznie mezulka i mame :tak:

Jutka - ale cudowne wieści. Masz już obie Księżniczki w domku. Tak się cieszę. Ucałuj je koniecznie od Nas wszystkich :-):tak:

Ucaluje od stop do glow:-)

reklama
Czesc kochane!
Przepraszam, ze sie nie dozywalam, ale mam takie zamieszanie, ze szok! Mea dziekuje za smska, nie mam nic na koncie dlatego nie odp:zawstydzona/y:
Ja znow bylam w szpitalu, zeby byc blizej dziewczynek i zaczelam karmic piersia;)
12.11 wyszalm do domku z Nastusia, a Amelcia niestety musiala zostac:-( Wiec mialam podzielone zycie miedzy szpital i dom.
Bylo ciezko - szczegolnie zostawic Amelcie w szpitalu. Dzieki Bogu tydzien pozniej juz moglam zabrac mala do domku i teraz jestesmy juz wszyscy razem:-)
Dziewczyny sa cudowne i zajmuja 100% mojej uwagi. Myslama, ze nie doczekam sie kiedy wrocimy do domu, ale wreszcie to nastapilo!:tak: Jestem mega szczesliwa:-):-):-):-):-)
Witaj w domu !
Super ,że jesteście już cała rodzinką razem :tak::-)

Karowa podobno odwiesiła zakaz teraz -mieli ciężarna z grypa, drugi ,ktorym jestem zainteresowana jest w Otwocku-zakaz jest poniewaz maja dwie chore osoby:szok:
Posta pisałam w związku z tym,że dziewczyny miały nadzieje,że do porodów rodzinnych wpuszczają...a z doświadczenia wiem,że ani do jednego ani do drugiego jak był/jest zakaz nie wpuszczali absolutnie:no:

Ale rozumiem, że na dzień dzisiejszy na Karowej, Żelaznej, Inflanckiej czy w Bielańskim mogę rodzić z M?

Karowa podobno odwiesiła zakaz teraz -mieli ciężarna z grypa, drugi ,ktorym jestem zainteresowana jest w Otwocku-zakaz jest poniewaz maja dwie chore osoby:szok:
Posta pisałam w związku z tym,że dziewczyny miały nadzieje,że do porodów rodzinnych wpuszczają...a z doświadczenia wiem,że ani do jednego ani do drugiego jak był/jest zakaz nie wpuszczali absolutnie:no:
Odradzam Otwock, ale to moje prywatne zdanie po latach mieszkania tam :tak:

Czesc kochane!
Przepraszam, ze sie nie dozywalam, ale mam takie zamieszanie, ze szok! Mea dziekuje za smska, nie mam nic na koncie dlatego nie odp:zawstydzona/y:
Ja znow bylam w szpitalu, zeby byc blizej dziewczynek i zaczelam karmic piersia;)
12.11 wyszalm do domku z Nastusia, a Amelcia niestety musiala zostac:-( Wiec mialam podzielone zycie miedzy szpital i dom.
Bylo ciezko - szczegolnie zostawic Amelcie w szpitalu. Dzieki Bogu tydzien pozniej juz moglam zabrac mala do domku i teraz jestesmy juz wszyscy razem:-)
Dziewczyny sa cudowne i zajmuja 100% mojej uwagi. Myslama, ze nie doczekam sie kiedy wrocimy do domu, ale wreszcie to nastapilo!:tak: Jestem mega szczesliwa:-):-):-):-):-)
Kochana strasznie się cieszę! Widziałam fotki dziewczynek na NK - są przecudne!!!!

a ja juz widzialam zdjecia na NK!!! moja maz powiedzial ze to najpiekniejsze dziewczynki na swiecie !! ale tym tytylem beda mogly sie cieszyc jeszcze tylko z miesiac z hakiem :) skubany wierzy w nasza Agatke :)

normalnie az zadzwonilam do mojej mamy powiedziec jej ze dziewczynki sa juz w domu !!! u mnie to wszyscy tym zyli od samego poczatku !!
U mnie też mama bardzo to przeżywała i bardzo dopinguje dziewczynkom:tak:

reklama
No to teraz ja mogę opisać co tam u mnie się działo od wieczorka. Luknęliśmy sobie z Moim fajny filmik i mieliśmy miłe chwile łóżeczkowe. Rozbroił mnie pewnym textem, że aż mi włosy na głowie dęba stanęły - aż nie wiem czy wypada to tu pisać, ale że zastanawiam się czy to możliwe(???) to napiszę. Podobno palcem wyczuł głęboko wiadomo gdzie, główkę Małej, że twarda i się ruszała. Ginka mówiła, że główka Małej jest nisko usadowiona, ale żeby aż tak?! Przecież normalnie w czasie stosunku to on tam wkłada co innego.

Postanowiłam sobie dziś też liczyć skurcze Braxtona bo mnie nawiedziły. I byłam wpierw w szoku bo były regularne co 10min i trwały minutę (3 lub 4 serie), ale potem się już rozregulowały. Występowały, ale kiedy chciały. Mocno bolesne nie były, ale wyczuwalne. Jakby mnie pompowali i potem spuszczali ze mnie powietrze:p

Do góry