NO i mam chwilke
Mały spi ,nakarmiony chyba bedzie robil kupeeee bo cos sie za bardzo przeciaga ,no ofkors jak mama swierzynke pieluszke zalozyla to trzeba sie zerznac w nia a co !!!
Czekam czy sie zdecyduje ahhaha !
Alem pospala w nocy ,moj sie spisal rewelacyjnie ,dzis moja kolej ale poznije on przejmuje paleczke zas hahha
Maly sie budzi srednio co 2 godziny !trzeba przebrac wrazie kupala i nakarmic ,ale ladnie spi i jest grzeczniutki.
Wiecie az mi zal ze juz tego brzuszka nie mam ze niczego juz pod skora nie czuje ,nawet nie mialam czasu aby sie pozegnac hahahahha
Tak jakos smutno mi czasami ....no ale jak powacham to swoje malenstwo ,i sie popatrze na niego to az nie moge uwierzyc ze juz jest z nami !
Wczoraj p[oszlam pod prysznic i jak wyszlam ubrana w pizamke wchodzac do pokoju to normlanie bylam w szoku jak zobaczylam swojego skarbeczka ,mysle se 'Boze przeciez my juz mamy dzidziusia !" normlanie zapominam sie czy cos ahahhah !
A teraz cos na rozweselenie
MOje starsze dziecko jest bezbledne wprost !
Odwiedzajac mnie dzien po cc w szpitalu ,przytulil sie ,pocalowal ale widze ze bacznie obserwuje moj brzuch !,niby przez przypadek go dotknol ,jak wstalam dalej mnie obserwuje i patrzy na brzuszek ,poglaskal mi brzuszek jak sie przytulal ...i patrzy ...az wkoncu nie wytrzymal i pyta
" Mamus a kogo ty tam jeszcze w tym brzuchu masz ze masz taki gruby ???przeciez filipka juz wyciagneli"
BOzeeeeeeeeeeee załamkaaaaaaaaa .Dzien po cc juz mnie dobil zem gruba ahhahaha !
Pytam jak nie popasc w depresje poporodowa przy moim dziecku ???