hehe polowe objawow to ja juz mam...
ja mam nadzieje ze zdaze dojechac do krk ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe polowe objawow to ja juz mam...
tak planowalam...Myślałam, że rodzisz w Tychach
Georgina, przeczytałam tą stronkę szpitala i już sama nic nie wiem.
Ginka w czwartek mowiła, ze rozwarcie jest na 2 cm, połowa objawów jest, tylko tych regularnych skurczów nie ma. Natomiast mam bóle podbrzusza, własnie takie fale - myślałam, ze to może przepowaidające, a tu podają, ze to powód do jazdy na IP. I kurczak blady, nie wiem co teraz robić. Są te bóle coraz mocniejsze, zwłaszcza jak troszke postoję lub posiedzę, jak się kładę to po chwili zanikają. Taka "fala" trwa ok. 5 min. Przerwy od 30 min do 2 -3 godzin. A... i w zasadzie promieniują na uda, natomiast w krzyże naprawdę słabiutko.
Jak sądzicie? Bo zaczynam chyba panikować (mam takie wrażenie), anie chciałabym....
Witam się i ja
wika sprawdź czy na Staszica też przypadkiem nie ma zakazu odwiedzin, przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz.