reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Georgina, przeczytałam tą stronkę szpitala i już sama nic nie wiem.

Ginka w czwartek mowiła, ze rozwarcie jest na 2 cm, połowa objawów jest, tylko tych regularnych skurczów nie ma. Natomiast mam bóle podbrzusza, własnie takie fale - myślałam, ze to może przepowaidające, a tu podają, ze to powód do jazdy na IP. I kurczak blady, nie wiem co teraz robić. Są te bóle coraz mocniejsze, zwłaszcza jak troszke postoję lub posiedzę, jak się kładę to po chwili zanikają. Taka "fala" trwa ok. 5 min. Przerwy od 30 min do 2 -3 godzin. A... i w zasadzie promieniują na uda, natomiast w krzyże naprawdę słabiutko.
Jak sądzicie? Bo zaczynam chyba panikować (mam takie wrażenie), anie chciałabym....

Georgina, przeczytałam tą stronkę szpitala i już sama nic nie wiem.

Ginka w czwartek mowiła, ze rozwarcie jest na 2 cm, połowa objawów jest, tylko tych regularnych skurczów nie ma. Natomiast mam bóle podbrzusza, własnie takie fale - myślałam, ze to może przepowaidające, a tu podają, ze to powód do jazdy na IP. I kurczak blady, nie wiem co teraz robić. Są te bóle coraz mocniejsze, zwłaszcza jak troszke postoję lub posiedzę, jak się kładę to po chwili zanikają. Taka "fala" trwa ok. 5 min. Przerwy od 30 min do 2 -3 godzin. A... i w zasadzie promieniują na uda, natomiast w krzyże naprawdę słabiutko.
Jak sądzicie? Bo zaczynam chyba panikować (mam takie wrażenie), anie chciałabym....

warto jechac na IP dopiero jak skurcze sa regularne !! i tak co kilka minut !!

czesc kochane.... ja dzis sie obijam z reszta sam,a nie moge znalezc sobie miejsca... wszczedzie mi zle i ulozyc sie nie moge. masakra doslownie.... no ale coz,,,, takie uroki ciazy zwlaszcza tak zaawansowanej........... hm,,, ciekawe kiedy ja urodze????:-):-)

reklama
ja to dzis umieram z nuuuudooooow ... w tv nic nie ma /narazie ... o 20 TzG/ tu sie tez dzis niewiele dzieje ... nikt nie rodzi ... a poza tym mnie napierdzielaja plecy !! jeden i ten sam miesien od rana mi dokucza ale tak paskudnie ze tylko jak sie na sako nie ruszam to da sie zyc ale jak bym sie tylko chciala podniesc to MAMO RATUJ !! haha ale tesciowa za to liczyla ze babcia sie zlamie i dzis ja kuzyn przywiezie a babcia ani mysli sie tu wybierac :) hehehe i pewnie znowu tesciowa pojedzie do kietrza zwlaszcza ze ja nie jade do szpitala /a miala pretekst zeby babcia tu przyjechala jak ja pojade do szpitala "bo ktos sie musi mariuszem zajac"!!!! no litosci 30 letni facet przeciez z glodu nie umrze ... zwlaszcza ze dobrze gotuje!! jak tylko mu sie chce!! :)/

Do góry