reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Zabieg sie udal ale to niestety nie leczy jego choroby tylko po to zeby sie nie zaglodzil musielismy go zrobic poki co go tuczymy i zobaczymy jak to bedzie bylam w domku 3 dni i bylo bardzo fajnie tata sie cieszyl i mial dobry humorek zobaczymy jak to bedzie.
wiem wiem..
poki jestes w stanie to go odwiedzaj czesto;-)
wiem jak leczy dobre samopoczucie;-)zycze zdrowka dla was!!

reklama
ano prawda, a co bierzesz na te skurcze? i kiedy masz przestać? ja mam fenoterol i mam w środę odstawić więc może w czwartek się zacznie...

oj żebyś się Kochana nie zdziwiła... ja mam bardzo podobną sytuację do Twojej i od prawie tygodnia się męczę. skurcze są ale nie postępuje rozwarcie, a od 2 dni to praktycznie w ogóle nic się nie dzieje :confused2:
tak jak pisała Mea - szykuję się na przenoszenie :confused2:

Natalia, najlepszego!

No a Laseczki potrafią zadbać o sensację, trzeba im przyznać:)

Zaczytałam się na stronce mojego szpitala. Bardzo fajnie wszystko tam jest opisane. I kiedy jechać na IP także. Do porodu kiedy jechać także opisane fajnie. No super. Ale w aktualnościach jakieś dziwne pustki.

Tylko właśnie się zastanawiam czy te Braxtony gdy się coś dzieje to są bolesne a gdy są OK to niebolesne?

Co do tego kiedy u mnie jechać na IP to jest napisane, że gdy skurcze są regularne co 10 min bądź mniej, do tego jest ból podbrzusza i kręgosłupa, gdy są skurcze regularne co 5 min, ale to już trzeba się spieszyć i gdy wody odejdą nawet nie mając skurczy to natychmiast do szpitala. Ale to chyba wiadomo:)

oj żebyś się Kochana nie zdziwiła... ja mam bardzo podobną sytuację do Twojej i od prawie tygodnia się męczę. skurcze są ale nie postępuje rozwarcie, a od 2 dni to praktycznie w ogóle nic się nie dzieje :confused2:
tak jak pisała Mea - szykuję się na przenoszenie :confused2:

Natalia, najlepszego!

mi sie zdaje ze wlasnie fenek tak dzala ze nie postepuje teraz akcja porodowa ... natalka tez juz tydzien po odstawieniu i cisza, karolak tez dluzej lezala i nic ... w koncu jej zrobili cesarke ... ale z blizniakami to jest troszke inna kwestia !!

No a Laseczki potrafią zadbać o sensację, trzeba im przyznać:)

Zaczytałam się na stronce mojego szpitala. Bardzo fajnie wszystko tam jest opisane. I kiedy jechać na IP także. Do porodu kiedy jechać także opisane fajnie. No super. Ale w aktualnościach jakieś dziwne pustki.

daj namiar na ta stronke szpitala ... sama poczytam co tam madrego napisali !!

Ja juz wrocilam:-)ale sie objadlam ze teraz musze isc polezec;-)
Dzień dobry

I ja się witam po dłuższej nieobecności.
Staram się poczytać co się u Was działo ostatnio ale nie będę ściemniać nie dam rady wszystkiego nadrobić:(
Od kiedy Sasha biega samodzielnie wszyscy mają ręce pełne roboty bo strasznie się rozbija. Trzeba było oczywiście pozakładać bramki na schodach. Pomimo bramek jedna górna jedynka już wyszczerbiona:( Niestety zrobił się straszny maminsynek i trochę się obawiam co będzie jak się pojawi Ignaś.... Może się sklonuję????????

A co do ciąży - mam taką mega zgagę, że już mi się ryczeć chce. Pomaga jedynie Rennie ale na krótko, a tu jeszcze 4 tyg:(
O wstawaniu w nocy na siku nawet nie piszę......

Mnie tez zgaga dopada kilka razy dziennie:tak:w dzien to jakos znosze ale na noc to zazywam Reni bo bez tego by nie bylo spania:no:oby tylko niedlugo przeszlo.

tak od jakiegos tygodnia :-) jezeli nowe to lepiej rozlozyc na troche ...

hmm a ja materacyk mam w foli caly czas lepiej go rozpakowac??? czy tylko naciac troche bo niechce zeby sie kurzyl przez ten czas,,,,,,, bo mam zapakowany
Ja tez mam we folii i chyba musze go jednak rozpakowac:tak:

Asiu jak Fifi??
macie juz wspolny jezyk??;-)
czuje do niego szczegolna sympatie bo odkad moj maz go wczoraj zobaczyl na zdjeciu i tak mu sie spodobal to zaczal mowic ze tez sie nie moze doczekac Ryska:-Dczego wczesniej nie mowil sam do siebie:-)

ja sie boje ze bedzie maly plakal a ja nie bede wiedziala czego on chce...:szok:
Bedziesz wiedziala:tak:na poczatku bedzie moze troche trudno ale potem to juz kazdy placz poznasz:tak:bedziesz wiedziala co masz robic;-)Kazda z nas musi przezyc swoj pierwszy raz;-)tzn pierwsze dziecko;-)

reklama
Do góry