mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
chyzby sie pbkrecila do gory dupka ii gdzies mi to umknelo??;-)
pisalam w piatek po wizycie ze sie przekrecila na wlasciwa pozycje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyzby sie pbkrecila do gory dupka ii gdzies mi to umknelo??;-)
Hej, dziewczyny:-)
Czy Wy wiecie, że ja pół godziny temu wstałam
Co prawda poszłam spać ok 3 w nocy, obudziłam się ok 10, wypiłam kawę, zjadłam kanapkę (wszystko podane do łóżka), strasznie bolała mnie głową, wzięłam panadol i poszłam dalej spać, obudziłam się o 14.30- zażyczyłam sobie bułkę z masłem i pomidorem, zjadłam i zeszłam na dół, i jak porządna matka rodziny w niedzielne popołudnie siadłam do kompa zobaczyć co u Was słuchać
A co do wstawania w nocy do kibelka to ja nie wstaję- dzięki Bogu i dopiero teraz jak schodziłam z sypialni zahaczyłam o kibelek - dlatego współczuję wstającym dziewczyną.
A moje chłopaki zrobiły sobie na obiad - niedzielny rodzinny- makaron z pesto i poszli na spacer do lasu.
no to przegapilam...pisalam w piatek po wizycie ze sie przekrecila na wlasciwa pozycje
no to przegapilam...
wiec gratulacje:-)
kurde moj maz to ma wspaniaalych kolegow zawsze przyjezdzaja jak ja sie najmniej ich spodziewam..
i wygladam jak wygladam i nie ma porzadku....
ale wrocilismy wczoraj wieczorem i ostatnia rzecza o ktorej myslalam bylo sprzatanie...
no wiem wiem...a co sie bedziesz przejmowac ... jak sie nie zapowiadaja to niech sie cudow nie spodziewaja !!
Zabieg sie udal ale to niestety nie leczy jego choroby tylko po to zeby sie nie zaglodzil musielismy go zrobic poki co go tuczymy i zobaczymy jak to bedzie bylam w domku 3 dni i bylo bardzo fajnie tata sie cieszyl i mial dobry humorek zobaczymy jak to bedzie.a jak tata?? pomogl ten zabieg??
Jeju mamy nowa dzidzie ale fajnie ciekawe kiedy moja wyskoczy juz sie nie moge doczekacZabieg sie udal ale to niestety nie leczy jego choroby tylko po to zeby sie nie zaglodzil musielismy go zrobic poki co go tuczymy i zobaczymy jak to bedzie bylam w domku 3 dni i bylo bardzo fajnie tata sie cieszyl i mial dobry humorek zobaczymy jak to bedzie.