reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Powiem Wam, że mój materac w ogóle zapachu żadnego po rozpakowaniu nie miał. Jak juz jak było widać na zdjęciach przygotowałam łózio, wszystko zasłoniłam dużym kocem po uprzednim zdemontowaniu baldachimu - szkoda żeby się kurzyło.

A jak tam Drogie Panie obiad ? Ja z rana wyjełam z zamrażarki 2 cycki jeden poszedł do sosu pudliszki słodko-kwasnego bedzie z ryżem, a wieczorem z drugiego cyca zrobię kotlety na jutro :) tylko czekam, aż się moja strokrota z drzemki obudzi.

reklama
My już po rosole z ryżem, kaczka już też w brytfannie jest i się opala jeszcze, do tego sos, modra kapusta, która już też gotowa, będą do tego jeszcze kluski czarne;)

chyba we wsszystkich szpitalach juz to wprowadzili ale wiem ze u nas tatusiow do porodu puszczaja !! ale jak widac nie wszedzie bo aga rodzila sama ;(
Mogliby chociaż właśnie tych tatusiów wpuszczać.. Oj do 2.12 tyle się może wydarzyć, mam nadzieję, że do tego czasu jak teraz jest zakaz to z niego zrezygnują u nas:p

A jak tam Drogie Panie obiad ? Ja z rana wyjełam z zamrażarki 2 cycki jeden poszedł do sosu pudliszki słodko-kwasnego bedzie z ryżem, a wieczorem z drugiego cyca zrobię kotlety na jutro :) tylko czekam, aż się moja strokrota z drzemki obudzi.

ja dzis tradycyjnie rosiol a na drugie pieczen z ziemniaczkami i czerwona kapusta /poslalam meza do tesco po kapuste ale cos dlugo go nie widac !! no ale mieli jeszcze jechac z tesciowa na cmentarz wiec pewnie tam im zeszlo troche czasu !!

My już po rosole z ryżem, kaczka już też w brytfannie jest i się opala jeszcze, do tego sos, modra kapusta, która już też gotowa, będą do tego jeszcze kluski czarne;)

Mniam :) ja raz robiłam tylko cała kaczkę nadziewaną gruszkami, ale u mnie brak amatorów tego mięska, a szkoda .......była pyszna :)

ja dzis tradycyjnie rosiol a na drugie pieczen z ziemniaczkami i czerwona kapusta /poslalam meza do tesco po kapuste ale cos dlugo go nie widac !! no ale mieli jeszcze jechac z tesciowa na cmentarz wiec pewnie tam im zeszlo troche czasu !!

Zgłodnieją to wrócą hehe ;)

Tak samo mój z głodu się pewnie zaraz obudzi :D

Natuś wszystkiego Naj - Naj!

A ja wdech - wydech ........ byle do wtorku:tak: spojenie boli, kłuje igłami szyjka, ból brzucha jak na okres, brzuch chyba chce naśladować ''mont everest'', ale dam radę :tak:po wtorku jak powie ''do szpitala rodzić!'' to pójdę wyjścia nie ma ........ ja bym jednak wolała wytrzymać do tego 36 tygodnia. Ale tracę na wadze, nie mam apetytu, co zjem to nudności i biegunka w 3 dni pół kilo jestem już do tyłu.

o rany ! to juz naprawde zaczyna się coś dziać :szok: Mnie zaczeło kuc coś w pachwinie :eek: no i w nocy znów wbrzuch się napinał i jaoś tak bolał dziwnie...Boze, aby do czwartku !

reklama
Mogliby chociaż właśnie tych tatusiów wpuszczać.. Oj do 2.12 tyle się może wydarzyć, mam nadzieję, że do tego czasu jak teraz jest zakaz to z niego zrezygnują u nas:p

Wszystko zależy od tej grypy, przypisują kulminacje na styczeń -marzec więc może byc problem z odwołaniem zakazu :/

Do góry