reklama
emwu76
Fanka BB :)
Ja mam dokladnie to samoi trwa to juz dosc dlugo
Dziwi mnie tylko jedna rzeczze w nocy moj pecherz wytrzymuje
ja tez prawie wcale nie wstaje na siusianie. Tzn teraz wstaje bo i tak nie spie bo sie krece wiec dla rozrywki ide na kibelek. jednak jak przesypiam noc to ani razu nie wstaje.
emwu76
Ja mam program "zycie i zdrowie" i ta seria o ktorej piszesz leci w kazdy czwartek .Dziewczyny, jeśli macie w TV kanał Discovery Travel&Living to dziś o 21:00 jest program "Ciąża z zaskoczenia" (I didn't know I was pregnant). Podobno mają to byc reportaże o kobietach, które nie wiedziały, że są w ciąży i były bardzo zaskoczone porodem. Możliwe to w ogóle jest?!?!
Aż chyba z ciekawości to obejrzę, bo mi się wierzyć nie chce, ze tak może być!!!
Ogladalam juz kilka odcinkow. Niesamowite to jest ale mozliwe. Dosc dokladnie wytlumacza jak to sie stalo ,ze one nie wiedzialy. w kazdym odcinku pokazuja chyab ze 4 przypadki. jest taka jakby rekonstrukcja zdarzen plus prawdziwa bohaterka i do tego opinie lekarzy. Mozliwe!
Oglądam ! jestem w szokuDziewczyny, jeśli macie w TV kanał Discovery Travel&Living to dziś o 21:00 jest program "Ciąża z zaskoczenia" (I didn't know I was pregnant). Podobno mają to byc reportaże o kobietach, które nie wiedziały, że są w ciąży i były bardzo zaskoczone porodem. Możliwe to w ogóle jest?!?!
Aż chyba z ciekawości to obejrzę, bo mi się wierzyć nie chce, ze tak może być!!!
malgorzata_n
No... niezły szok!!Oglądam ! jestem w szoku
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a ja po raz 3568 ogladam TOP GUN
MADZIARA23
Oglądam ! jestem w szoku
cześć dziewczyny
wszyscy są w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja musialam odpuscic discovery bo moj maz wlasnie niedawno zakupil nowa gierke na PS3 ... a co za tym idzie okupuje ten lepszy telewizor
reklama
NeSSi
Moderatorka
u mnie dokładnie to samo ....... dziś kupił gre, wrócił z pracy o 13:00 i do teraz siedzi :/ja musialam odpuscic discovery bo moj maz wlasnie niedawno zakupil nowa gierke na PS3 ... a co za tym idzie okupuje ten lepszy telewizor
wykręce chyba korki ......
A ja się z wyrka podniosłam, strasznie dół brzucha kłuje i boli spojenie łonowe ehh ...