reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Natalka widzę, że u Ciebie też się Lenka jednak nie spieszy do wyjścia. Ciekawa jestem ile to jeszcze u Ciebie potrwa. Życzę Ci, aby jak najkrócej.

reklama
Dziewczyny, jeśli macie w TV kanał Discovery Travel&Living to dziś o 21:00 jest program "Ciąża z zaskoczenia" (I didn't know I was pregnant). Podobno mają to byc reportaże o kobietach, które nie wiedziały, że są w ciąży i były bardzo zaskoczone porodem. Możliwe to w ogóle jest?!?!
Aż chyba z ciekawości to obejrzę, bo mi się wierzyć nie chce, ze tak może być!!!
Ja mam program "zycie i zdrowie" i ta seria o ktorej piszesz leci w kazdy czwartek :).
Ogladalam juz kilka odcinkow. Niesamowite to jest ale mozliwe. Dosc dokladnie wytlumacza jak to sie stalo ,ze one nie wiedzialy. w kazdym odcinku pokazuja chyab ze 4 przypadki. jest taka jakby rekonstrukcja zdarzen plus prawdziwa bohaterka i do tego opinie lekarzy. Mozliwe!

Dziewczyny, jeśli macie w TV kanał Discovery Travel&Living to dziś o 21:00 jest program "Ciąża z zaskoczenia" (I didn't know I was pregnant). Podobno mają to byc reportaże o kobietach, które nie wiedziały, że są w ciąży i były bardzo zaskoczone porodem. Możliwe to w ogóle jest?!?!
Aż chyba z ciekawości to obejrzę, bo mi się wierzyć nie chce, ze tak może być!!!
Oglądam ! jestem w szoku :szok:

reklama
ja musialam odpuscic discovery bo moj maz wlasnie niedawno zakupil nowa gierke na PS3 ... a co za tym idzie okupuje ten lepszy telewizor :)
u mnie dokładnie to samo ....... dziś kupił gre, wrócił z pracy o 13:00 i do teraz siedzi :/

wykręce chyba korki ......
A ja się z wyrka podniosłam, strasznie dół brzucha kłuje i boli spojenie łonowe ehh ...

Do góry