reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

A ja dopiero zauwazylam ,ze mamy dwie kolejne mamy. Jakos wczesniej ominelam.
Kasia Limeric - powiem szczerze ,ze nie mialam przyjemnosci poznac tejze mamy :) , mimo wszystko fajnie ,ze jest kolejny caly i zdrowy dzidzius.
Karolak - nikt nic nie wspominal! A moze ja nie doczytalam :). Czyli chyba wszystkie nasze blizniaki juz sa na swiecie , nie? :)

Dziewczynki - czy wy tez macie tak fantastycznie ,ze jak kichacie ( o ile kichacie to robicie w majty ) :) hi hi. Jestem przeziebiona. Kicham jak najeta. I juz 3 razy od wczoraj podczas kichniecia moja cewka moczowa zadzialala jak strzykawka :).
AAAA psik, i AAAA Sik w tym samym momencie :crazy:. Niewiele tego bo to jeden strzal :) ale ile razy dziennie mozna zmieniac gacie . :)

a już myślałam że tylko ja tak mam- aż wstyd mi sie do tego przyznać ale ostatnio tak siuśnęłam że mój mąż myślał że mi wody odeszły i sięgał po kluczyki od samochodu, a jak mu powiedziałam że to tylko siusiu to az płakał ze śmiechu :zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny, jeśli macie w TV kanał Discovery Travel&Living to dziś o 21:00 jest program "Ciąża z zaskoczenia" (I didn't know I was pregnant). Podobno mają to byc reportaże o kobietach, które nie wiedziały, że są w ciąży i były bardzo zaskoczone porodem. Możliwe to w ogóle jest?!?!
Aż chyba z ciekawości to obejrzę, bo mi się wierzyć nie chce, ze tak może być!!!

ja raz byłam przy takim porodzie tzn. jak juz dojechalismy to dzidzia lezała przy mamie połączona pępowina :shocked2:
mama w strasznym szoku my równiez chłopiec donoszony jak sie pozniej okazało na IP wazył 3800 zdrowiutki rozowiutki bobas
i to nie była jakas patologia kobieta 38 lat miała juz 17 letnia córke i jak dzwoniła po karetke to zaczeła rodzic a my dojechalismy chyba po 6 minutach bo to niedaleko naszej bazy było
uwineła sie kobitka i naprawde nie wiedziała ZE JEST W CIAZY

Mnie jednak to dziwi- przecież jak dzieciaczek jest juz duży (tak koło 30 tyg) to ruchów w brzuszku chyba nie da się z niczym innym pomylić, a juz w szczegółności kiedy dana kobitka ma juz jakies dzieci..., naprawde dla mnie to niepojęte...

a już myślałam że tylko ja tak mam- aż wstyd mi sie do tego przyznać ale ostatnio tak siuśnęłam że mój mąż myślał że mi wody odeszły i sięgał po kluczyki od samochodu, a jak mu powiedziałam że to tylko siusiu to az płakał ze śmiechu :zawstydzona/y:

No to sie ciesze bo ju zmyslalam ,ze tylko ja taka niedorajda jestem :).
Przed chwilka znow kichnelam . Nie pozostalo nic innego jak wyjac podpaske z opakowania. Jejku - ja nie uzywalam podpasek ladnych kilka lat. Jak mi dziwnie :)

Mnie jednak to dziwi- przecież jak dzieciaczek jest juz duży (tak koło 30 tyg) to ruchów w brzuszku chyba nie da się z niczym innym pomylić, a juz w szczegółności kiedy dana kobitka ma juz jakies dzieci..., naprawde dla mnie to niepojęte...

dla mnie tez
ale widocznie nasze mozgi dadza sobie wszystko wmówic
bo coz innego

No to sie ciesze bo ju zmyslalam ,ze tylko ja taka niedorajda jestem :).
Przed chwilka znow kichnelam . Nie pozostalo nic innego jak wyjac podpaske z opakowania. Jejku - ja nie uzywalam podpasek ladnych kilka lat. Jak mi dziwnie :)

mi sie ze dwa razy zdazyło własanie przy kichnieciu zmoczyc:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry