reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
u mnie dokładnie to samo ....... dziś kupił gre, wrócił z pracy o 13:00 i do teraz siedzi :/

wykręce chyba korki ......
A ja się z wyrka podniosłam, strasznie dół brzucha kłuje i boli spojenie łonowe ehh ...

co ciekawego kupil ?? bo lacze sie z toba w bolach !! szczerze mowiac to szukam czegos dla siebie na PS3 ale nic nie znajduje !!

mea a gdzie asia wrzuciła zdjecia fifiego???

jedno zdjecie wrzucilam na liste !!

No to sie ciesze bo ju zmyslalam ,ze tylko ja taka niedorajda jestem :).
Przed chwilka znow kichnelam . Nie pozostalo nic innego jak wyjac podpaske z opakowania. Jejku - ja nie uzywalam podpasek ladnych kilka lat. Jak mi dziwnie :)

NIENAWIDZE PODPASEK PO 1000 KROC !!! ja nie wiem jak ja przezyje polog !!

Ja teżchciałabym mniej więcej wiedzieć kiedy urodzę;) gin mówi że pewnie po nowym roku, a cała moja rodzina i znajomi obstawiaja że juz w połowie grudnia Filipek będzie na świecie;) a dzisiaj moja mama stwierdziła że mi brzuszek trochę na dół opadł;) ja tam różnicy nie widzę;)

NIENAWIDZE PODPASEK PO 1000 KROC !!! ja nie wiem jak ja przezyje polog !!

ja też!!! tylko i wyłącznie tampony... no ale trzeba będzie jakoś zmęczyć :eek:

Ja teżchciałabym mniej więcej wiedzieć kiedy urodzę;) gin mówi że pewnie po nowym roku, a cała moja rodzina i znajomi obstawiaja że juz w połowie grudnia Filipek będzie na świecie;) a dzisiaj moja mama stwierdziła że mi brzuszek trochę na dół opadł;) ja tam różnicy nie widzę;)

hehe, też nie widziałam, dopóki nie powiedziało mi kilka osób, ze mi brzuch opadł :tak:

a ja się czuję jak nowo narodzona :laugh2: wczoraj seks, dzisiaj seks, tyle abstynencji spotęgowało doznania :laugh2:
i jeszcze mi mało...
ale nie będę przeginać :tak:

reklama
Do góry