kopciuszek2107
Fanka BB :)
Tadam !!!!!!
Jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOje kochana laseczki ,jestem
Tak starsznie za wami wszystkimi tesknilam ze szok ,a jak sie wynudzilam w szpitalu to ło matko boska !!!! Chyba zaczelam popadac pod koniec w jakas depresje czy cóś aghahahah
NO ale jestesmy juz w domku w koncu !!!! Szczesliwi choc nie ma co zmeczeni troszke hahahah
Super ze juz jestes:-)nie moglismy sie ciebie doczekac
Dziewczyny ja tylko na chwilę wpadam poinformować że chętnie zajmę drugie miejsce na podium:-):-):-)
Od południa mam skórcze podczas których coś mi wypływa w niedużych ilościach! Jak leę jest ok ale jak tylko wstanę to cały czas brzuch twardy|!
Teraz siedzi ze mną teściowa bo M pojechał na Barbórkę firmową, czekam na regularne skórcze i jadę na szpital!
Bo jak się nie rozkręci to szlag mnie trafi;-)
Trzymajcie kciuki
Mea jak co to ci napiszę
Ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaa następny!!!!!!! Wdech wydech......
AGUŚ trzymam kciuki;-)
cześć Wam!
widzę, że pojawiły się mamusie, i Asia i Marta ale Wam zazdroszczę! też już chciałabym przytulić swojego Maluszka.
a ja wysprzątałam dziś dom, miałam gości a teraz leżę w łóżku i dopiero teraz czuję swoje opuchnięte stopy, aż mnie rwie.
mąż ogląda mecz na TVP2 - w sumie ze Sławkiem Peszko do klasy chodził
a ja mam ochotę na śledzia... i chyba zaraz nawiedzę lodówkę.
ps. Eliza, tak przeglądam Twój profil na NK - jaka Ty jesteś podobna do mojej koleżanki ze studiów
Ja na opuchniete i rwace stopy uzywalam EmoŻelujak dla mnie duuuuuza ulga
Witajcie i wybaczcie ze sie nie odzywalam od rana ale Daffi bardzo źle sie czuje!!! baardzo brzuch mnie boli.. krocze tak ze chodzic nie moge do tego uczucie mam jakby mi zaraz miala pipka i pupua sie rozerwac tak mnie mala naciska!!! i do tego wymioty... strasznie mi zle... cos mi w krzyzach sie stalo bo na lewa noge nie moge stanac tak boli!!! nadaje sie tylko do lezenia.. a mala jest nadzwyczajnie aktywna.. nie wiem czy sie denerwuje czy co...
Wspolczuje:-(ale mozliwe ze mnie tez to czeka:-tak:
A mi gin obstawia ze urodze gdzies okolo 37 tygodniaczyli z wyliczen wychodzi 16 grudnia:-)