reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Tadam !!!!!!

Jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOje kochana laseczki ,jestem :)
Tak starsznie za wami wszystkimi tesknilam ze szok ,a jak sie wynudzilam w szpitalu to ło matko boska !!!! Chyba zaczelam popadac pod koniec w jakas depresje czy cóś aghahahah

NO ale jestesmy juz w domku w koncu !!!! Szczesliwi choc nie ma co zmeczeni troszke hahahah :)

Super ze juz jestes:-)nie moglismy sie ciebie doczekac:tak:
Dziewczyny ja tylko na chwilę wpadam poinformować że chętnie zajmę drugie miejsce na podium:-):-):-)
Od południa mam skórcze podczas których coś mi wypływa w niedużych ilościach! Jak leę jest ok ale jak tylko wstanę to cały czas brzuch twardy|!
Teraz siedzi ze mną teściowa bo M pojechał na Barbórkę firmową, czekam na regularne skórcze i jadę na szpital!
Bo jak się nie rozkręci to szlag mnie trafi;-)
Trzymajcie kciuki
Mea jak co to ci napiszę
Ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaa następny!!!!!!! Wdech wydech......

AGUŚ trzymam kciuki;-)

cześć Wam!
widzę, że pojawiły się mamusie, i Asia i Marta :tak: ale Wam zazdroszczę! też już chciałabym przytulić swojego Maluszka.

a ja wysprzątałam dziś dom, miałam gości a teraz leżę w łóżku i dopiero teraz czuję swoje opuchnięte stopy, aż mnie rwie.
mąż ogląda mecz na TVP2 - w sumie ze Sławkiem Peszko do klasy chodził :tak:
a ja mam ochotę na śledzia... i chyba zaraz nawiedzę lodówkę.

ps. Eliza, tak przeglądam Twój profil na NK - jaka Ty jesteś podobna do mojej koleżanki ze studiów :shocked2:

Ja na opuchniete i rwace stopy uzywalam EmoŻelu:tak:jak dla mnie duuuuuza ulga:tak:

Witajcie i wybaczcie ze sie nie odzywalam od rana ale Daffi bardzo źle sie czuje!!! baardzo brzuch mnie boli.. krocze tak ze chodzic nie moge do tego uczucie mam jakby mi zaraz miala pipka i pupua sie rozerwac tak mnie mala naciska!!! i do tego wymioty... strasznie mi zle... cos mi w krzyzach sie stalo bo na lewa noge nie moge stanac tak boli!!! nadaje sie tylko do lezenia.. a mala jest nadzwyczajnie aktywna.. nie wiem czy sie denerwuje czy co...

Wspolczuje:-(ale mozliwe ze mnie tez to czeka:-:)tak:

A mi gin obstawia ze urodze gdzies okolo 37 tygodnia:tak:czyli z wyliczen wychodzi 16 grudnia:-)

reklama
A ja dopiero zauwazylam ,ze mamy dwie kolejne mamy. Jakos wczesniej ominelam.
Kasia Limeric - powiem szczerze ,ze nie mialam przyjemnosci poznac tejze mamy :) , mimo wszystko fajnie ,ze jest kolejny caly i zdrowy dzidzius.
Karolak - nikt nic nie wspominal! A moze ja nie doczytalam :). Czyli chyba wszystkie nasze blizniaki juz sa na swiecie , nie? :)

Dziewczynki - czy wy tez macie tak fantastycznie ,ze jak kichacie ( o ile kichacie to robicie w majty ) :) hi hi. Jestem przeziebiona. Kicham jak najeta. I juz 3 razy od wczoraj podczas kichniecia moja cewka moczowa zadzialala jak strzykawka :).
AAAA psik, i AAAA Sik w tym samym momencie :crazy:. Niewiele tego bo to jeden strzal :) ale ile razy dziennie mozna zmieniac gacie . :)

Ja mam dokladnie to samo:tak::crazy:i trwa to juz dosc dlugo:tak:
Dziwi mnie tylko jedna rzecz:eek:ze w nocy moj pecherz wytrzymuje:tak:

Kasia Limeric - powiem szczerze ,ze nie mialam przyjemnosci poznac tejze mamy :) , mimo wszystko fajnie ,ze jest kolejny caly i zdrowy dzidzius.
Karolak - nikt nic nie wspominal! A moze ja nie doczytalam :). Czyli chyba wszystkie nasze blizniaki juz sa na swiecie , nie? :)

Tak tak czasami też to przerabiam :-D

Dziewczynki - czy wy tez macie tak fantastycznie ,ze jak kichacie ( o ile kichacie to robicie w majty ) :) hi hi. Jestem przeziebiona. Kicham jak najeta. I juz 3 razy od wczoraj podczas kichniecia moja cewka moczowa zadzialala jak strzykawka :).
AAAA psik, i AAAA Sik w tym samym momencie :crazy:. Niewiele tego bo to jeden strzal :) ale ile razy dziennie mozna zmieniac gacie . :)
Tak tak czasami też to przerabiam :-D

Dziewczyny, jeśli macie w TV kanał Discovery Travel&Living to dziś o 21:00 jest program "Ciąża z zaskoczenia" (I didn't know I was pregnant). Podobno mają to byc reportaże o kobietach, które nie wiedziały, że są w ciąży i były bardzo zaskoczone porodem. Możliwe to w ogóle jest?!?!
Aż chyba z ciekawości to obejrzę, bo mi się wierzyć nie chce, ze tak może być!!!

mnie strasznie boli brzuch przy kichaniu ale na szczescie nie mam jeszcze takich nadzwyczajnych efektow ubocznych :)
ale z moim pecherzem to mala sobie pogrywa i ile razy wstane z fotela tyle razy musze isc siku !!

"Kobieta lepiej rozumie dziecko niż mężczyzna, ale psychicznie mężczyzna jest bardziej podobny do dziecka"
Fryderyk Nietzsche

A mnie dzisiaj tak brzuch ciągnie do dołu, że ledwo go przed sobą noszę. A i Maleństwo dzisiaj też nieźle dawało, cały czas chce wyjść przez brzuch:)

reklama
My mieliśmy robić frytki, ale na razie odechciało mi się:-p
ja chyba zaraz zrobię zapiekanki
najwyżej zwrócę:tak:

Justynka i Natalka - jakbym mogla to bym pomasowala Wam te bolace krzyze. wszystkie (prawie) nas to czeka. Wy szczesciary juz niedlugo bedziecie mialy to za soba :).

kochana jesteś:-D

biedactwo

a ja odwaliłam sobie torta jak ta lala:-)
z kremem ajerkoniakowym
a teraz mam mnóstwo mycia:tak:

Do góry