reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Witajcie i wybaczcie ze sie nie odzywalam od rana ale Daffi bardzo źle sie czuje!!! baardzo brzuch mnie boli.. krocze tak ze chodzic nie moge do tego uczucie mam jakby mi zaraz miala pipka i pupua sie rozerwac tak mnie mala naciska!!! i do tego wymioty... strasznie mi zle... cos mi w krzyzach sie stalo bo na lewa noge nie moge stanac tak boli!!! nadaje sie tylko do lezenia.. a mala jest nadzwyczajnie aktywna.. nie wiem czy sie denerwuje czy co...

reklama
podczytalam was troszke... ciesze sie bardzo ze Asia i Marta szczesliwe w domu ze swoimi maluszkami.. duzo zdrowka dla was!:-)

Witajcie i wybaczcie ze sie nie odzywalam od rana ale Daffi bardzo źle sie czuje!!! baardzo brzuch mnie boli.. krocze tak ze chodzic nie moge do tego uczucie mam jakby mi zaraz miala pipka i pupua sie rozerwac tak mnie mala naciska!!! i do tego wymioty... strasznie mi zle... cos mi w krzyzach sie stalo bo na lewa noge nie moge stanac tak boli!!! nadaje sie tylko do lezenia.. a mala jest nadzwyczajnie aktywna.. nie wiem czy sie denerwuje czy co...

Oj kochana. Wiem co czujesz ale tak niestety końcówka wygląda:tak:
Mnie też dzisiaj wszystko boli maksymalnie a jeszcze sporo czasu przede mną. Damy radę dafi :tak:

Swędzi, ma nieprzyjemny zapach i zółty kolor. wystarczy?

Oj, mam nadzieję że Cię niczym nie uraziłam, nie taki był mój zamiar w każdym razie. Jak dla mnie to infekcja więc zostaje Ci wizyta u gina i szybkie przeleczenie- dziewczyny coś pisały o leku który działa już po 3 aplikacjach. Ale jak juz Emwu zauważyła mogę się mylić- w każdym razie takich objawów infekcji mnie na studiach uczyli.
Chodziło mi tylko o to żebyś nie dała się zwariować, rozumiem że denerwujesz się zdrowiem maluszka ze względu na tego paciorkowca, ale IP wcale by Twojego samopoczucia nie poprawiła bo nie bardzo moga Ci tam pomóc.

Dziewczyny ja tylko na chwilę wpadam poinformować że chętnie zajmę drugie miejsce na podium:-):-):-)
Od południa mam skórcze podczas których coś mi wypływa w niedużych ilościach! Jak leę jest ok ale jak tylko wstanę to cały czas brzuch twardy|!
Teraz siedzi ze mną teściowa bo M pojechał na Barbórkę firmową, czekam na regularne skórcze i jadę na szpital!
Bo jak się nie rozkręci to szlag mnie trafi;-)
Trzymajcie kciuki
Mea jak co to ci napiszę
Ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaa następny!!!!!!! Wdech wydech......

no to i ja się dołączam
cały dzień mnie mdli nic jeść nie mogę a jak chcę wymiotować to nie mogę
póki leżę to nie łapią mnie skurcze ale jak wstanę to się zaczyna
i mam z kręgosłupem to co Daffi:-(

Trzymam kciuki za Agę:)
Asia wreszcie jesteś z nami:) Słodkiego masz tego syneczka:) No i wreszcie z Tobą jest:) Super:)

Mnie boli brzuch czy żołądek, sama kurde już nie wiem, niewyraźnie mi na brzuszku. Z naciskiem na żołądek. Wypiłam trochę Coli na to, ale dalej trzyma.

ja wrocilam i pomalu nadrabiam...
alez mi sie nie chcialo wracac od rodzicow...
ale nawet dzidzio jest wesoly ze byl u babci bo skacze wiecej znow:)

reklama
Witam wieczorem :-)

Asiu gratuluję :-)
Trzymam kciuki za Agę,
Natalka, Daffodill - trzymajcie się dzielnie

Z wypiekami na twarzy śledzę Wasze opowieści i tylko czekam na jakieś akcje u mnie... jeszcze 3 tygodnie do terminu...

Do góry