reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ten mój śluz, to przez infekcję raczej. Wszystko się zgadza w sumie, ale niepokoi mnie, że dopiero teraz leci ten śluz...Pojechałabym do szpitala, żeby mnie zbadali chociaż, ale boję się, że mnie zatrzymają...nie wiem czy czekać do poniedziałku i iść do gin po porostu czy teraz się zgłoscic, bo może się dzidzia zarazić, jeżeli mi czop odchodzi.
to widzę,że jesteśmy dwie niezdecydowane:tak:
Lekarz pewnie na pierwszy rzut oka stwierdzi czy to infekcja- zresztą w Twoim przypadku to i tak ma niewielkie znaczenie wiec nie ma się co martwić;-) Dzidzi nic się nie stanie bo i tak będziesz miała cesarkę. A taki domowy sposób na swędzenie- spróbuj podmyć sie kilka dni jogurtem naturalnym, mówię jak najbardziej poważnie, super łagodzi podrażnienia i przeciwdziała infekcjom grzybiczym. W ogóle warto jeść jogurt naturalny bo to tez zapobiega infekcjom. Ja się starałam zmuszać ale niestety cienko mi to idzie, po prostu mi nie smakuje
polecam

Pauluś możesz sobie wykupić w aptece bez recepty na infekcje lactovaginal:tak: kosztuje około 35 zł.

No i też czytałam ze jogurt pomaga:tak:
stosowałam 2x w ciąży:tak:szybko pomogło:tak:

Czy Wy też tak zmieniacie zdanie w ciąży?:p Ja jeszcze ostatnio mówiłam, że nie spieszy mi się do porodu bo się boję, że mogę rodzić ok 18ego nawet a teraz odliczam dni do początków grudnia z myślą, że wtedy się zacznie:p Lęk jakoś odszedł na drugą stronę. Może tak mam bo ciągle widzę fotki dzieciaczków, ja już też chcę zobaczyć moją Myszkę!
ja chcę już i jestem zdecydowana:tak:

Natalka to może nie chciej a urodzisz:p:p

Coś mnie żołądek zaczyna boleć;/ Mała się rusza, może go ugniata.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a to się tak da nie chcieć??:-D
spadam bo mam gości:tak:
No wyżej była informacja, że nie jest wcale łatwo urodzić przed terminem, że im człowiek bardziej chce tym się dłużej w ciąży chodzi i coś w tym jest, sprawdza się;-) Więc może wmówimy sobie, że nie chcemy na razie rodzić i bach, dzidzia się zacznie pchać:-)

reklama
Do góry