...bo to sprawa indywidualna...jeden dzieciaczek jeszcze nie trzyma tak ciepła ,drugo doskonale daje sobie już radęMoja corka urodzila sie w 36 tygodniu i byla tylko kilka godzin w inkubatorzepotem znowyu ja brali ale to dlatego ze miala żóltaczke mechaniczna i lezala na lampach;-)
reklama
emwu76
Fanka BB :)
A mi sie zdaje ,ze to wcale nie tak latwo urodzic przed terminem . A im bardziej sie chce tym dluzej sie w ciazy chodzi
G
Georgina
Gość
na NK fotki Filipka!!
G
Georgina
Gość
No niestety:-) ZłośliwośćA mi sie zdaje ,ze to wcale nie tak latwo urodzic przed terminem . A im bardziej sie chce tym dluzej sie w ciazy chodzi
to widzę,że jesteśmy dwie niezdecydowaneTen mój śluz, to przez infekcję raczej. Wszystko się zgadza w sumie, ale niepokoi mnie, że dopiero teraz leci ten śluz...Pojechałabym do szpitala, żeby mnie zbadali chociaż, ale boję się, że mnie zatrzymają...nie wiem czy czekać do poniedziałku i iść do gin po porostu czy teraz się zgłoscic, bo może się dzidzia zarazić, jeżeli mi czop odchodzi.
polecamLekarz pewnie na pierwszy rzut oka stwierdzi czy to infekcja- zresztą w Twoim przypadku to i tak ma niewielkie znaczenie wiec nie ma się co martwić;-) Dzidzi nic się nie stanie bo i tak będziesz miała cesarkę. A taki domowy sposób na swędzenie- spróbuj podmyć sie kilka dni jogurtem naturalnym, mówię jak najbardziej poważnie, super łagodzi podrażnienia i przeciwdziała infekcjom grzybiczym. W ogóle warto jeść jogurt naturalny bo to tez zapobiega infekcjom. Ja się starałam zmuszać ale niestety cienko mi to idzie, po prostu mi nie smakuje
stosowałam 2x w ciążyszybko pomogłoPauluś możesz sobie wykupić w aptece bez recepty na infekcje lactovaginal kosztuje około 35 zł.
No i też czytałam ze jogurt pomaga
ja chcę już i jestem zdecydowanaCzy Wy też tak zmieniacie zdanie w ciąży? Ja jeszcze ostatnio mówiłam, że nie spieszy mi się do porodu bo się boję, że mogę rodzić ok 18ego nawet a teraz odliczam dni do początków grudnia z myślą, że wtedy się zacznie Lęk jakoś odszedł na drugą stronę. Może tak mam bo ciągle widzę fotki dzieciaczków, ja już też chcę zobaczyć moją Myszkę!
G
Georgina
Gość
Natalka to może nie chciej a urodzisz
Coś mnie żołądek zaczyna boleć;/ Mała się rusza, może go ugniata.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A
AnOoLa88
Gość
Ale słodki ten Fifolek
a to się tak da nie chcieć??Natalka to może nie chciej a urodzisz
spadam bo mam gości
G
Georgina
Gość
No wyżej była informacja, że nie jest wcale łatwo urodzić przed terminem, że im człowiek bardziej chce tym się dłużej w ciąży chodzi i coś w tym jest, sprawdza się;-) Więc może wmówimy sobie, że nie chcemy na razie rodzić i bach, dzidzia się zacznie pchać:-)a to się tak da nie chcieć??
spadam bo mam gości
reklama
Ale słodki ten Fifolek
Słodziak straszny :-)