reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Nie robił... może myślał, że mój poprzedni lekarz mi robił bo to będzie dopiero czwarta wizyta u niego. Tamten był na kasę chorych i niby wpisał, że miałam cytologię a jej nie było.

reklama
Pauluś możesz sobie wykupić w aptece bez recepty na infekcje lactovaginal:tak: kosztuje około 35 zł.

No i też czytałam ze jogurt pomaga:tak:

Witam kuleczki
ja od wczoraj prawie z kuchni nie wychodze nie wiem co mnie
wzieło:eek::eek::eek: wczoraj prawie do północy ciasto piekłam
a dzis zrobiłam skrzydełka na ostro :cool2:
nogi mi do du... wchodza mam tak spuchniete ze łapcie mi zawadzaja:sorry:
kiedy sie to moje dzieci nademna zlituje
Mea tak jak pisałas ta opuchlizna nietety nie schodzi odrazu po porodzie - niestety moze to trwac kilka tygodni:hmm:
a jeszcze dzis musze isc na urodzinki mojego chrzesniaka juz 6 latek konczy- jak ten czas leci fiu fiu a mi sie tak nie chce ze szok:confused2:

ja dzis mialam cos upiec ale spasowalam bo kregoslup mi pada !! teraz sie wyleguje w fotelu :)
a moj chrezsniaktez konczy 6 lat tylko ze w sylwestra ... co takiemu bajtlowi kupujesz ??

ja dzis mialam cos upiec ale spasowalam bo kregoslup mi pada !! teraz sie wyleguje w fotelu :)
a moj chrezsniaktez konczy 6 lat tylko ze w sylwestra ... co takiemu bajtlowi kupujesz ??

ja mu kupiłam flipera czy jakos tak ze spidermanem bo on uwielbia wszystko z nim zwiazane , autko z Hot Wheels zmieniajacy kolor pod wpływem temperatury i ksiazeczke z morałami

się witam się grubaski :p
ja dzisiaj przyspałam do 12... potem obiadek .. Bartek mi wybył coś przy aucie majstrować.. a ja moze złapię odkurzacz w rękę..a potem utnę drzemkę..
NIC MI SIE NIE CHCE..nic a nic..

wczoraj wieczorem mnie teściowa napadła z przeprosinami za to że tak zimno było i w ogóle
ze juz zaplacili .. że my nie musimy.. i ogólnie mi zaczela nawijac jak ona mnie to bardzo lubi.. :-D
taka kochana synowa jestem niby..

a ciasto upiekłam to co Karnitynka wczoraj wrzuciła proste i smaczne tylko troche spiekłam bo do ładu nie moge dojsc z tym termoobiegiem :-p

Na infekcje to najlepiej Clotrimazol w maści, bez recepty w aptece - zabija wszystkie grzybole lepiej niż jogurt. No i nie powinno się czekolady i innych słodkich rzeczy dużo jeść, bo grzyby lubią słodkie jeśli się ma infekcje..
ja na szczęście nie mam, ale czasem zapobiegawczo maści używam :]
ide robić ciachoo., będzie do popołudniowej kawki
jutro zupka pomodorowa z makaronem w planach, ale nie mam pomysłu co na drugie, chyba że mój fantastyczny mąż coś wymyśli /mam nadzieje że nie tak drastyczne jak mycie karcherem okien dzisiaj
:-D miłego popołudnia

reklama
Do góry