mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja asmag forte...
mi dr zabronila mgb6, bo jest tam 300% zapotrzebowania na wit b6 a dodatkowo jest 100% w feminatalu...
wiec musisz nas wszyskie przetrzymac
a teraz mea czytalama Twojego posta wieczorem przed snem i opowiadalam mezowi o jej pomysle z babcia..
i tak sie ekscytowalam glupota ze az mi sie snilas Ty i Twoja tesciowa
i padlo na to ze babcie przywiezie...
na szczescie moje sny sie nie sprawdzaja
napisz jaka ta sytuacja sie rozwinela
a Wojtysiowa napisala
"w narutowiczu czekam na konsultacje, mozliwe ze dzis bez fenka juz, do tego do chirurga bo ze spojeniem jest cos nie tak."
"mala dobija juz do 2kg"
ja wstalam zjadlam sniadanko wykapana i pachnaca leze sobie przed tv:-)
wiec ja chyba sobie asmag znowu kupie ... pojde do apteki i cos tam znajde
co do babci to sie uparla ze nigdzie nie jedzie wiec tesciowa narazie zostala w kietrzu ... ale chyba we wtorek albo w srode wroci /niestety/ ale wczoraj mielismy z nia powazna rozmowe na temat jej pomyslow z babcia i mamy nadzieje ze cos do niej jednakl dotarlo ... narazie chcemy babci zafundowac obiadki z pobliskiej restauracji - zeby codziennie cos cieplego miala na obiad i tesciowa ma znalezc jej pielegniarke srodowiskowa ... moze na jakis czas bedzie spokoj ...
pierwsza noc bez Fenoterolu - dreszcze, ból w krzyżach promieniujący na pośladki, nieregularne skurcze i kołatanie serca. nad ranem puściły i skurcze i serce się uspokoiło, ciśnienie spadło na 130/80, krzyże nie bolą za to nie mogę usiedzieć na tyłku.
no i strasznie boli mnie podbrzusze, jak na okres, łyknęłam no-spę to trochę puściło.
pierwszy pozytyw juz widac - cisnienie sie normuje !! serce sie uspokaja