reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mea ucałuj serdecznie teściową! okaż jej swoje stęsknienie!!!

tesciowej nie bede widziec jak dobrze pojdzie do srody !!!!! dzis jade na KONCERT MOJEGO ZESPOLU DO KRAKOWA !!! zobacze sie z ludzmi ktorych nie widzialam blisko 5 lat !!!!! normalnie jestem tak podekscytowana ze szok !!! no i jak sie znam to sie porycze na koncercie bo zal mi bedzie ze ja tam nie moge z nimi byc na scenie ;(

Witam dziewczynki.
ostatnio sie nie pojawiam bo cierpie na tej moj bol watroby. Jedyne wysjcie to chodzic lub stac. Tak wiec ruszam sie ile moge i wychodze z domu. Latam po sklepach, na spacerki, laze po domu. Wszystko byleby nie usiasc.
jak zbliza sie noc to ciarki mnie ze strachu przechodza. Nie spie juz chyba 4 noc. eczoraj do tej watroby doszedl jeszcze zoladek. A juz myslalam ,ze nie bede w tej ciazy wcale narzekala, ze dojede do konca, urodze, i zniow bede tak wspaniale wspominala moja ciaze jak ta ostatnio. Niestety ten tydzien to jakis koszmar. Do tego od dwoch dni swedzi mnie caly brzuch. Niby skora sie rozciaga ale mnie nigdy nie swedzial. Nie mam tez ani jednego rozstepa.
dzwonilam wieczorem do lekarza i kazali mi dzisiaj przyjechac do szpitala zrobic testy watrobowe. Wg objawow podejrzenie CHOLESTAZY :szok:.
Mam jednak nadzieje ,ze to ucisk maluszka i rozciagajaca sie skora.

trzymajcie kciuki i do uslyszenia popoludniu.

tesciowej nie bede widziec jak dobrze pojdzie do srody !!!!! dzis jade na KONCERT MOJEGO ZESPOLU DO KRAKOWA !!! zobacze sie z ludzmi ktorych nie widzialam blisko 5 lat !!!!! normalnie jestem tak podekscytowana ze szok !!! no i jak sie znam to sie porycze na koncercie bo zal mi bedzie ze ja tam nie moge z nimi byc na scenie ;(

Aaaaaa...
A propos koncertów - też nie mogę jechać na jeden koncert, bo akurat...mam termin porodu!

Witam dziewczynki.
ostatnio sie nie pojawiam bo cierpie na tej moj bol watroby. Jedyne wysjcie to chodzic lub stac. Tak wiec ruszam sie ile moge i wychodze z domu. Latam po sklepach, na spacerki, laze po domu. Wszystko byleby nie usiasc.
jak zbliza sie noc to ciarki mnie ze strachu przechodza. Nie spie juz chyba 4 noc. eczoraj do tej watroby doszedl jeszcze zoladek. A juz myslalam ,ze nie bede w tej ciazy wcale narzekala, ze dojede do konca, urodze, i zniow bede tak wspaniale wspominala moja ciaze jak ta ostatnio. Niestety ten tydzien to jakis koszmar. Do tego od dwoch dni swedzi mnie caly brzuch. Niby skora sie rozciaga ale mnie nigdy nie swedzial. Nie mam tez ani jednego rozstepa.
dzwonilam wieczorem do lekarza i kazali mi dzisiaj przyjechac do szpitala zrobic testy watrobowe. Wg objawow podejrzenie CHOLESTAZY :szok:.

a co sie dzieje ze ci podejrzewaja cholestaze????

reklama
U mnie włąsnie nic nigdy nie było..codziennie jem prebiotyki w kapsułkach -całą ciąże, zero grzybka czy infekcji, w moczu zero bakterii itd..a tu nagle wyszedłby..paciorkowiec????Cos w to nie wierzę:-(Najgorsze, ze u nas w szpitalu to badanie jest obowiązkowe i jak cos tam wyszło..to maluszek na dzień dobry traktowany jest antybiotykami, chyba ze przyjdzie droga cc...Trzymajcie kciuki , powtarzam wynik..
Luuzna..rzeczywiscie..wanna lepsiejsza niz toaleta:-)
Natalko..poczekam aż Ty sie rozpakujesz:-)
Ale zrobiłam pychaśny mus kawowo-czekoladowy..taki wytrawny..a jaki prosty!!!Chcecie przepis??Desery w kawiarniach się umywają:-)Składniki proste naturalne, bez kombinowania i polepszaczy:-)

Wiecie co..byłam na tej porodówce i oczywiście torby nie miałam spakowanej:-)))Ale było latania..no i nic mnie to nie nauczyło bo dalej nie mam:-)Musze się za nią wziąc dzisiaj..

Ja chce przepis an ten mus:tak:pisz na odpowiednim watku;-)

Witam dziewczynki.

Trzymam kciuki zeby jednak nie bylo to nic groznego;-)jak wrocisz to daj znac.

Do góry