reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
laski a jaki magnez lykacie ?? bo ja mialam juz Asmag ... Magnezin ... MGB6 ... no i teraz musze cos kupic i nie wiem co /jak zapytalam gina to mi mowi "cokolwiek byle to byl magnez
"/
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja spadam do spania, dobranoc laseczki :-)
ja czekam na zwolnienei lazienki
laski a jaki magnez lykacie ?? bo ja mialam juz Asmag ... Magnezin ... MGB6 ... no i teraz musze cos kupic i nie wiem co /jak zapytalam gina to mi mowi "cokolwiek byle to byl magnez"/
Chela Mag B6 - 60 kapsułek 18,60 zł, skład 1 kapsułka =555 mg wysoko przyswajalny chelatowany magnez -
Ostatnia edycja:
luuuzna
Mama Alanka
laski a jaki magnez lykacie ?? bo ja mialam juz Asmag ... Magnezin ... MGB6 ... no i teraz musze cos kupic i nie wiem co /jak zapytalam gina to mi mowi "cokolwiek byle to byl magnez"/
Mi gin tez tak powiedziała - kupiłam sobie Feminantal N ale nie pomagał; doradziła mi dopiero potem kupić feminantal ale z DHA ma większą dawke magnezu - i rzeczywiście skurcze łydek minęły:-)
A miałam je całe wakacje - codziennie!!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mi gin tez tak powiedziała - kupiłam sobie Feminantal N ale nie pomagał; doradziła mi dopiero potem kupić feminantal ale z DHA ma większą dawke magnezu - i rzeczywiście skurcze łydek minęły:-)
A miałam je całe wakacje - codziennie!!!
mi gin kzal kupic feminatal N i dodatkowo magnez !! podobnie jak na poczatku z kwasem foliowym - w zestawie feminatalu N bylo 0,8 mg a dodatkowo mialam brac folik 0,4
G
Georgina
Gość
Też uciekam do wyrka
Dobranoc
reklama
mi gin kzal kupic feminatal N i dodatkowo magnez !! podobnie jak na poczatku z kwasem foliowym - w zestawie feminatalu N bylo 0,8 mg a dodatkowo mialam brac folik 0,4
Ja z tym magnezem chelatowanym biorę Feminal z DHA