reklama
luuuzna
Mama Alanka
Ty kochana to juz nie masz sie czym martwic tylko szczesliwie w spokoju mozesz oczekiwac wielkiego dniaw koncu u Ciebie juz czas ! ...gorzej u tych co do terminu maja jeszcze daleko a tez sie cos dzieje...jak np u mnie :-(
Mam juz doła i ryczec mi sie chce, jak pomysle,ze w kazdej chwili moze sie zaczac:-(...tym bardziej ,ze co jakis czas brzuch sie stawia strasznie mocno:-(
Nie martw się...będzie dobrze - może dzidzia sobie posiedzi jeszcze?
We wtorek mam mieć badania, to zapytam położną moją o wszystko...bo wizytę u lekarza mam dopiero na 25:-(
Nogi od paru dni mam jak serdelki

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ciekawe, czy styczniowe mamuśki też tak przeżywają nasze narodziny jak my przeżywałyśmy narodziny listopadowych dzieci ?
( napisałam przeżywałyśmy, bo już mamy swoje, z których strasznie się cieszymy- w każdym bądź razie ja :-):-))
zauwazylas ze odkad u nas zrobilo sie goraco przestalysmy kontrolowac listopadowki ??
z reszta liste maja nieaktalna bo chyba moderatorki sa w szpitalu
Nie martw się...będzie dobrze - może dzidzia sobie posiedzi jeszcze?
We wtorek mam mieć badania, to zapytam położną moją o wszystko...bo wizytę u lekarza mam dopiero na 25:-(
Nogi od paru dni mam jak serdelki![]()
a ja wizyte mam 26
cholerka chyba jednak jakas infekcje zlapalam,,,,,,,,, serek mi wyplywa,,, znowu... cholerka ile ja juz razy sie z tym meczylam,,, i znoiw to samo.!!!nienawidze tego!!!!!!!!!

zauwazylas ze odkad u nas zrobilo sie goraco przestalysmy kontrolowac listopadowki ??
z reszta liste maja nieaktalna bo chyba moderatorki sa w szpitalu![]()
Zauważyłam, zauważyłam,

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a ja wizyte mam 26ale wczesniej tez musze zrobic badania no i na czwartek jestem umowiona na usg......:-)
cholerka chyba jednak jakas infekcje zlapalam,,,,,,,,, serek mi wyplywa,,, znowu... cholerka ile ja juz razy sie z tym meczylam,,, i znoiw to samo.!!!nienawidze tego!!!!!!!!!![]()
no to teraz musialabys sie sprezyc z leczeniem infekcji bo przy porodzie to jest niebezpieczne!!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Zauważyłam, zauważyłam,. Ja tak mam, i powiem Wam, że bardzo się cieszę szczęściem naszych świeżo upieczonych mam, i dlatego tą radością chciałam się podzielić między innymi z Tobą Mea:-)- zapisałam Twój nr w telefonie na wsiakij słuczaj (poza tym nikt inny nie zrozumie mojej radości i podniecenia
)
a mnie bardzo ucieszylo ze o mnie pamietalas
a jesli o informacjach mowa - wie ktos cos o wojtysiowej ?? miala lezec w domu bo grypa w szpitalu ...
G
Georgina
Gość
Same super wieści:-)Wieści od Asi i Fifiego
"czuję się jako tako, jakoś to pierwsze cięcie było mniej bolesne ale starość nie radość
daję radę
właśnie mnie uruchomili do wstania
trochę pochodziłam
Mały silny że ciągnie cyca aż boli:-)
tatuś z rąk nie wypuszcza
Patryk tak dumny,że chce już brata w domu
jestem naprawdę przeszczęśliwa i dziękuję Bogu za moją rodzinkę i naszego bobaska który właśnie po cycu walnął kupala
pozdrwaiam wszystkie i każdą z osobna
buziaki od Fifiego dla każdej E-ciotki:-):-):-)"
reklama
no to teraz musialabys sie sprezyc z leczeniem infekcji bo przy porodzie to jest niebezpieczne!!!
wiem
moja pani doktor dala mi cos o nazwie pimafucin.... to 3 tabletki i swietnie dzialaja,,, przy ostatnim razie doslownie po 1 juz byla niesamowita poprawa a po 3 juz nie bylo sladuu po infekcji,.... ale jak to dziadostwo sie szybko rozwija,,,,,,,,,,, ostatnio jak u niej bylam nic sie nie dzialo!!!!!! minelo zaledwie kilka dni,.,, i dzien dobry od nowa......wrrrrrrr ale moze to po baseni mi sie zrobilo,,,, bo innej mozliwosci nie widze,,,,,,,,