reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mnie przeczyscilo przed porodem i to tak konkretnie,zobaczymy jak bedzie tym razem.Tutaj nie robia lewatywy a nie slyszlam zeby kazdy robil pod siebie.Chociaz moze polozne niezle to kamufluja podkladaja jakies ceratki i zmieniaj co jakis czas.W kazdym badz razie ja miala naturalna lewatywe.

reklama
a ja jakos nie bardzo chce by mnie tam ogladal,,,,, czuje sie teraz taka brzydka w tamtych miejscach... a po porodzie to juz wogole bedzie masakra............ ech moze miec ze mna ciezkoo ten moj maz,,,,,,,:zawstydzona/y:
Ja się czuję tam brzydko jak jestem zarośnięta a jak ogolona to jest OK:-) W ciąży moją jedyną zmorą są moje włosy, ale tylko dlatego, że są w stadium rośnięcia. Zapuszczam. A żeby z krótkich na boba przejść to trochę trzeba poczekać. Wnerwiające.

ja mojemu J tez mowilam ze golenie przed porodem zostawiam jemu.... troszke przestraszony jest ale mysle ze da rade:) a jak nie to i tak gole sie na bierzaco wiec w razie co jakas mega zarosnieta nie bede i mysle ze nie bedzie to wymagalo golenia......

Ja tez gole sie na bierzaco, wiec problemu chyba nie bedzie:tak:

a ja jakos nie bardzo chce by mnie tam ogladal,,,,, czuje sie teraz taka brzydka w tamtych miejscach... a po porodzie to juz wogole bedzie masakra............ ech moze miec ze mna ciezkoo ten moj maz,,,,,,,:zawstydzona/y:
Po porodzie to nawet ja sie balam zagladnac jak to wyglada:zawstydzona/y:,ale jak sie wszystko zagoi to nie jest najgorzej chociaz nie wyglada tak jak przed.

Marzy mi się urodzić na Mikołaja;D Hehe, ale mam wymogi:p Ale może też być 8 lub 10 grudnia. Przyjaciółka przepowiedziała mi, że urodzę 15.12, czyli za miesiąc, druga kumpela, że 19 grudnia bo ma wtedy urodziny:p Taaa one to by najchętniej na święta w szpitalu mnie położyły:p

Co może wydać się śmieszne to martwi mnie to, że na porodówce będą po mnie krzyczały położne. Co ja słyszę od koleżanek to jak rodziły to dostawały ochrzany, że nie mają siły przeć a ryczeć siły mają;/ Aż się włosy na głowie jeżą..

Marzy mi się urodzić na Mikołaja;D Hehe, ale mam wymogi:p Ale może też być 8 lub 10 grudnia. Przyjaciółka przepowiedziała mi, że urodzę 15.12, czyli za miesiąc, druga kumpela, że 19 grudnia bo ma wtedy urodziny:p Taaa one to by najchętniej na święta w szpitalu mnie położyły:p
moja starsza siostra miala termin na 12.12 a urodzila 6. 12:) tyle ze to bylo 13 lat temu... ciekawe jak bedzie ze mna:)

reklama
Do góry