mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dobra my zjadamy obiadek i za chwile sie zbieramy po tesciowa ... ciekawe co wymyslila z babcia ... strach sie bac normalnie !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też będę sobie robić bo w szpitalu nie robią u nas, ale bez lewatywy dziwnie bym się czuła, tak niepewnie.A ja mam zamiar eksperymentowac z lewatywa sama w domu. Mam nadzieje ze proba zakonczy sie pomyslnie pod kazdym wzgledemW sumie nigdy tego nie rozbilam ale pocieszylo mnie ze niektore dziewczyny nawet z naszego forum same robia i wszystko jest ok
a ja sie zastanawiam jak mozna samemu sobie zrobic lewatywe.. chyba z ciekawosci i ja sie na nia zdecyduje....
Cześć Dziewczynki!
Ale nam Asia niespodziankę zrobiła, a tak się opierała przed szpitalem. A teraz ma już Filipka przy sobie
Co do sprzątania to ja nie mam prawa narzekać i nawet tego nie śmiem robić. Mój Sławek odkurzy, wymyje okna, podłogi, pozmywa, ugotuje i wcale nie trzeba go o to prosić, wystarczy, że nie jest zmęczony po pracy. Wiem, że po porodzie tak jak i teraz będzie dla mnie dużą pomocą.
I mnie zaczynają dopadać różne nieciekawe myśli. Wiem, że poród jakoś przetrwam czy cc czy sn, gorzej mnie nastraja pobyt w szpitalu.
A u nas tak ponuro i brzydko, a wczoraj tkochana wiesz moze jak to u nas jest z zzakie piękne słoneczko świeciło.
Ja też będę sobie robić bo w szpitalu nie robią u nas, ale bez lewatywy dziwnie bym się czuła, tak niepewnie.
...no tak mi mój lekarz mówił i dwie znajome...na pewno jest lepiej zrobic z tego wzgledu,ze na drugo dzien jdnak bedzie jakis ból tego wszytskiego i pewnie ciezko byloby kozystac z toaletety....a czy sa jeszcze jakies inne wskazania zeby to robic to nie wiem dokładnieprzed cesarka tez ??
a ja sie zastanawiam jak mozna samemu sobie zrobic lewatywe.. chyba z ciekawosci i ja sie na nia zdecyduje....