reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja mam zamiar eksperymentowac z lewatywa sama w domu. Mam nadzieje ze proba zakonczy sie pomyslnie pod kazdym wzgledem :tak: W sumie nigdy tego nie rozbilam ale pocieszylo mnie ze niektore dziewczyny nawet z naszego forum same robia i wszystko jest ok
Ja też będę sobie robić bo w szpitalu nie robią u nas, ale bez lewatywy dziwnie bym się czuła, tak niepewnie.

Cześć Dziewczynki!
Ale nam Asia niespodziankę zrobiła, a tak się opierała przed szpitalem. A teraz ma już Filipka przy sobie:)
Co do sprzątania to ja nie mam prawa narzekać i nawet tego nie śmiem robić. Mój Sławek odkurzy, wymyje okna, podłogi, pozmywa, ugotuje i wcale nie trzeba go o to prosić, wystarczy, że nie jest zmęczony po pracy. Wiem, że po porodzie tak jak i teraz będzie dla mnie dużą pomocą.
I mnie zaczynają dopadać różne nieciekawe myśli. Wiem, że poród jakoś przetrwam czy cc czy sn, gorzej mnie nastraja pobyt w szpitalu.
A u nas tak ponuro i brzydko, a wczoraj takie piękne słoneczko świeciło.

Cześć Dziewczynki!
Ale nam Asia niespodziankę zrobiła, a tak się opierała przed szpitalem. A teraz ma już Filipka przy sobie:)
Co do sprzątania to ja nie mam prawa narzekać i nawet tego nie śmiem robić. Mój Sławek odkurzy, wymyje okna, podłogi, pozmywa, ugotuje i wcale nie trzeba go o to prosić, wystarczy, że nie jest zmęczony po pracy. Wiem, że po porodzie tak jak i teraz będzie dla mnie dużą pomocą.
I mnie zaczynają dopadać różne nieciekawe myśli. Wiem, że poród jakoś przetrwam czy cc czy sn, gorzej mnie nastraja pobyt w szpitalu.
A u nas tak ponuro i brzydko, a wczoraj tkochana wiesz moze jak to u nas jest z zzakie piękne słoneczko świeciło.

kochana wiesz moze jak to u naas jest z zzo?? czy sie placi ile sie placi i wogole.... czy jest dostepne?

Ja też będę sobie robić bo w szpitalu nie robią u nas, ale bez lewatywy dziwnie bym się czuła, tak niepewnie.

Dokladnie! Znajac siebie to nie wiem jak bym sobie tlumaczyla ze to naturalne to i tak to nie przejdzie. I obawiam sie zeby mi sie jakas blokada nie zrobila, ze bede sie bala przec.

A jesli chodzi o zmywanie to moje kochanie tez zmywa :tak: Ma swoje "zasady" (nie myje garnkow, patelni i blach :eek:) czasem zapomina polac gabke plynem ale ogolnie nie ma na co narzekac - zmywa :-) I ciasta mi piecze chociaz jak zamieszkalismy razem wymagal instrukcji do zrobienia herbaty :-)

przed cesarka tez ??
...no tak mi mój lekarz mówił i dwie znajome...na pewno jest lepiej zrobic z tego wzgledu,ze na drugo dzien jdnak bedzie jakis ból tego wszytskiego i pewnie ciezko byloby kozystac z toaletety....a czy sa jeszcze jakies inne wskazania zeby to robic to nie wiem dokładnie:confused:
Wiem jedno-pomimo,ze nie jest to zbyt przyjemne to się zdecyduje:tak:

reklama
a ja sie zastanawiam jak mozna samemu sobie zrobic lewatywe.. chyba z ciekawosci i ja sie na nia zdecyduje....

Wiesz ja tez nie bardzo sobie to wyobrazam i dlatego tez nie probuje sobie tego wyobrazac i wnikac za bardzo. Poprostu kupie zestaw i jak uznam ze jest odpowiednia chwile wezme sie za to i zrobie :rofl2:

Do góry