reklama
monika26i
Fanka BB :)
No musze przyznac ,ze po porodzie jak szaleja hormony to jest naprawde ciezko.Ja trafilam na same przyjaznie nastawione polozne i chetne do pomocy ale byla jedna taka niemila wsumie nic mi nie powiedziala ale z miny mozna duzo wyczytac i czlowiek sobie zaraz wkreca ze cos robi zle .Trzy dni po porodzie mialam tak zwany baby blus,stanelam nad synem i zaczelam ryczec to bylo straszne uczucie.
G
Georgina
Gość
Ojj dlatego oby jak najszybciej wrócić ze szpitala do domciu..
No musze przyznac ,ze po porodzie jak szaleja hormony to jest naprawde ciezko.Ja trafilam na same przyjaznie nastawione polozne i chetne do pomocy ale byla jedna taka niemila wsumie nic mi nie powiedziala ale z miny mozna duzo wyczytac i czlowiek sobie zaraz wkreca ze cos robi zle .Trzy dni po porodzie mialam tak zwany baby blus,stanelam nad synem i zaczelam ryczec to bylo straszne uczucie.
no ja sie boje takiego zalamania bi mimi ze wydawaloby sie inaczej (patrzac na mniei mnie znajac) to wcale nie jestem taka silna psychicznie jak mogloby sie wydawac,,,,,,,,, no i tego sie boje ,,, ze mnie dopadnie i d.....:-(
zobacze ten obwisniety brzuch... ciegle rad y mojej tesciowej i wytykanie mi co robie nie tak i chyba zejde z tego swiata,,,,,,,,,
Na Szkole Rodzenia niby nas położna uspokajała, że hormony szaleją, baby bluse, że to normalne. Nawet można poprosić o jakieś tabletki pewnie na uspokojenie. Zobaczymy jak to będzie.
moka a jak jest ze znieczuleniem? placi sie ?
jesli tak to ile i wogole napisz jesli masz jakies info na ten temat....
monika26i
Fanka BB :)
O brzuszek sie nie martw,jak zobaczylam moj ,to nie bylam zachwcona ,ale po miesiacu wszystko wrucilo do normy,skora potrzebuje czasu.Taka zalamke mialam tylko jeden dzien,a nalozylo sie na to duzo ,czynnikow:Moj syn jako jedyny ciagle plakal ,dzien czy noc ,sala byla 6 osobowa, wiec stres zeby maly nie obudzil innych dzieci ,a z drugiej strony bezradnosc ,ze nie mozna go uspokoic ,az 7 dni w szpitalu tez swoje zrobilo bo maly mial mocna zoltaczke,no i oczywiscie straszne zmeczenie .
reklama