reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A nie macie za bardzo mozliwosci wynajecia czegos na wlasna reke? Zreszta podejrzewam ze gdybyscie mieli to juz dawno byscie tak zrobili. Szkoda ze nie zawsze uklada sie wszystko tak jak bysmy tego chcieli :confused2:

Moje cisnienie zaraz sie calkiem na mnie obrazi jak nie zaserwuje mu kawy wiec ide temu zapobiedz :tak:

kochana mozliwosc moze i by byla ale teraz byloby troszke ciezko.,.. wiadomo malenstwo pieniadze itp....ja swoja wyplate bede miala jeszcze tylko na czas macierzynskiego a pozniej zostaja pieniazki mojego meza...... jednak jesli cos nadal byloby nie tak to stad uciekam,,,, i mam nadzieje ze Jarek pojdzie za mna... juz raz poszedl.....

tylko u nas mieszkania sa dosc drogie- i stan nie jedt najlepszy... to miasto typowo studenckie wiec nielatwo o mieszkanie... a juz rodzinie z dzieckiem na pewno........... latwiej im wyrzucic studenta niz maluszka........

reklama
a jak to sie stalo ze was jeszcze nie ma ?? juz to robie!!!!

ZA TO DOSTALYSCIE ZUPELNIE NOWEGO KUBUSIA Z TYGRYSKIEM!!!

To wylacznie moja wina bo do tej pory nie napisalam Ci swojego terminu :sorry: Stalo sie tak ze ja przez cale zycie ze wszystkim tak zwlekam :-p

Ale w sumie dla nowego Kubusia moze bylo warto :-D Dzieki :tak:

Witam sie po dlugiej nieobecnosci:sorry:.Gratulacje dla dugiej grudniowej mamusi (a raczej listopadowej):tak:Teraz dopiero zdaje sobie sprawe ,ze to juz tuz tuz a dzisiejszej nocy myslalam ,ze cos sie zaczelo, straszny bol plecow taki sam jak przy pierwszym porodzie.Wzielam dwie nospy i narazie jest dobrze chociaz czuje \ze cos zaczyna sie dziac.Ale jestem ciekawa ktora nastena:-D.
Widze ,ze weszlyscie na temat pomocy ,od swoich facetow,jest na to rada , ja naprzyklad jesli chce zeby moj M wyniosl smieci to mowie mu Kochanie umyj naczynia i jak sie krzywi to mowie to wez chociaz wynies smieci ,albo Kochanie umylbys okna i jak nie jest chetny to mowie to przetrzyj chociaz podloge w kuchni hehe.

zacytowalam to mojemu mezowi - powiedzial tylko "wy przebiegle baby!!!!!" :-D:-D:-):-):-D:-D

Widze ,ze weszlyscie na temat pomocy ,od swoich facetow,jest na to rada , ja naprzyklad jesli chce zeby moj M wyniosl smieci to mowie mu Kochanie umyj naczynia i jak sie krzywi to mowie to wez chociaz wynies smieci ,albo Kochanie umylbys okna i jak nie jest chetny to mowie to przetrzyj chociaz podloge w kuchni hehe.

Popieram! Bardzo dobry sposob! :tak: Na facetow trzeba podstepow uzywac, i to nie tam nawet jakis bardzo wyrafinowanych :-D

kochana mozliwosc moze i by byla ale teraz byloby troszke ciezko.,.. wiadomo malenstwo pieniadze itp....ja swoja wyplate bede miala jeszcze tylko na czas macierzynskiego a pozniej zostaja pieniazki mojego meza...... jednak jesli cos nadal byloby nie tak to stad uciekam,,,, i mam nadzieje ze Jarek pojdzie za mna... juz raz poszedl.....

tylko u nas mieszkania sa dosc drogie- i stan nie jedt najlepszy... to miasto typowo studenckie wiec nielatwo o mieszkanie... a juz rodzinie z dzieckiem na pewno........... latwiej im wyrzucic studenta niz maluszka........

No wlasnie czesto chodzi niestety o kase. Ale moze za jakis czas cos sie uda inaczej zorganizowac. A Twoj maz jestem pewna ze Cie wesprze, nie wyobrazam sobie zeby mialo byc inaczej.

A ja mam zamiar eksperymentowac z lewatywa sama w domu. Mam nadzieje ze proba zakonczy sie pomyslnie pod kazdym wzgledem :tak: W sumie nigdy tego nie rozbilam ale pocieszylo mnie ze niektore dziewczyny nawet z naszego forum same robia i wszystko jest ok

reklama
No Natalko podkreśliłam, że z każdym tygodniem częstotliwość chodzenia na siusiu się zwiększa hehehe:) Kiedyś raz, potem doszło, że dwa razy, potem albo dwa albo trzy a teraz 4;D Lajcik;D I tak wolę chodzić siusiu niż budzić się przy każdym stawianiu się brzuszka.

a ja odkad prowadze lezacy tryb zycia przestalam wogole wstawac w nocy:tak:

Do góry