reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
nie czujesz albo nie wiesz ze to jest to :)

heh, wszystko możliwe :)

bardzo ładne imię :tak:

dzięki :) cały czas się jeszcze waham, ale pewnie będzie Maciek...

U mnie też już czas na obiad, więc znikam
Postaram się później nadrobić, chociaż muszę przyznać, że ciężko za Wami nadążyć, tyle się tu dzieje :-D
Pozdrówki

oj my juz tu sporo pisalysmy takich przykladow ... jak narazie prym wioda babcie w kolejce do laboratorium, ktore chca wejsc bez kolejki "bo tez sa w ciazy!!!" oraz akcje w kasach w marketach ... ostatnio doszly jeszcze autobusy !! ale te dwa mochery dzis to mnie zabily !!! gdyby to nie bylo juz w momencie jak zaczynala sie msza to nie wiem czy bym z tekstem nie pojechala ... ja nie zwyklam puszczac takich akcji plazem !!!

no właśnie, to do Ciebie niepodobne :-p

mnie ostatnio wkurzał moher w sklepie... rozpięłam kurtkę bo było mi gorąco no i wyskoczyła moja piłeczka. obrączki nie noszę już z miesiąc bo mi tak ręce napuchły.
no i stoję z Krzyśkiem i wybieramy body dla Danielka (to chyba w Lidlu było) a obok mnie kręci się stara baba i co chwila prycha patrząc na mój brzuch i na brak obrączki. wreszcie mój mąż nie wytrzymał i powiedział "w ciąży czasem puchną ręce, nie wiedziała pani?". momentalnie babsztyl poszedł w swoją stronę...

Witam, ja dzis tez walcze z leniem. Narazie 1:0 dla lenia :happy: Nawet kawy mi sie nie chce popelznac zrobic.

Dziewczyny, jak wygladaly Wasze pierwsze dni po odejsciu na zwolnienie? Mi zostal tydzien pracy i troszke sie stresuje ze po 4 latach codziennej rutyny to wrazenie ze nie musze isc nigdzie, i mam caly dlugi tylko dla siebie, i kolejny i kolejny moze byc troche dziwne? :sorry: Jak to bylo u Was?

Chwała Bogu mnie jeszcze nie spotkały chamskie dialogi lub monologi ludzi, ale czasem widzę, że się patrzą na mnie i mój brzuszek. Ja to nie wyglądam na kobietę dojrzałą tylko nawet na mniej lat niż mam. Ciekawe co se myślą, ale to już mam w nosie:p

Macius :) fajnie imie ... szkoda ze mam glupiego wujka Macka ... ale co tam ty go na szczescie nie znasz :)

a powiedz mi ty pracujesz jeszcze czy delektujesz sie czasem na zwolnieniu ??

na szczęście mnie się Maciej dobrze kojarzy :-)

teraz jestem już na zwolnieniu, ale do połowy 7. miesiąca pracowałam - ale to lekka robota przy komputerze, a kierownik sam mi przypominał, żebym za długo nie siedziała ;-)

No, ale teraz już znikam bo mężczyzna mój zaczyna w gary zaglądać, chyba głodny :-D

Witam, ja dzis tez walcze z leniem. Narazie 1:0 dla lenia :happy: Nawet kawy mi sie nie chce popelznac zrobic.

Dziewczyny, jak wygladaly Wasze pierwsze dni po odejsciu na zwolnienie? Mi zostal tydzien pracy i troszke sie stresuje ze po 4 latach codziennej rutyny to wrazenie ze nie musze isc nigdzie, i mam caly dlugi tylko dla siebie, i kolejny i kolejny moze byc troche dziwne? :sorry: Jak to bylo u Was?
Moja praca była nietypowa, ale fakt faktem była ciągle aż od września mam od niej wolne. Dziwnie na początku było, ale na plus:-) Zwłaszcza jak się można wyspać.

u mnie dzis tez len rzadzi ale to za przyzwoleniem meza nie robie obiadku :)

ja nie odczulam za bardzo pojscia na zwolnienie bo najpierw pojechalam na 2 tyg na wczasy a potem od razu na L4 ... tak wiec przeszlam nad tym do porzadku dziennego :) ot zaczelam sie lenic troche wiecej, zaczelam czesciej czytac forum i tak juz mi zostalo :D

wrócila moja teściówka z kościola........... notabene nie bylo jej od 8:30!!!!!! ja jest 13... dodam że do kościoła ma 5 no do 7 minut spokojnym spacerem.........

Moze duzo nagrzeszyla w tym tygodniu :-) A mieszkacie w mieszkaniu czy w domku? Korzystacie z jednej kuchni i lazienki? Tak Was czytam o tych tesciowych i dopiero teraz dociera do mnie jakie to wazne miec SWOJ wlasny kat.

reklama
:-)
no właśnie, to do Ciebie niepodobne :-p

mnie ostatnio wkurzał moher w sklepie... rozpięłam kurtkę bo było mi gorąco no i wyskoczyła moja piłeczka. obrączki nie noszę już z miesiąc bo mi tak ręce napuchły.
no i stoję z Krzyśkiem i wybieramy body dla Danielka (to chyba w Lidlu było) a obok mnie kręci się stara baba i co chwila prycha patrząc na mój brzuch i na brak obrączki. wreszcie mój mąż nie wytrzymał i powiedział "w ciąży czasem puchną ręce, nie wiedziała pani?". momentalnie babsztyl poszedł w swoją stronę...

dobrze ze wiedzial jak sie zachowac ... iswietnie:)

ja zostalam posadzona o bycue kochanka_:-)

mniej wiecej brzmilao to tak" widzisz(tu padlo imie nie pamietam jakie)... takie juz czasy,,, nie dosc ze z zonatym... ze rodzine rozwala to jeszcze chodzi dumna jakby miala z czego:...........". do tej pory sie smijemy zwlaszcza wieczorem ze moze juz czas najwyzszy zeby do zony wrocil........

Ostatnia edycja:
Do góry