G
Georgina
Gość
A ja Na wspólnej i czaaaaasem M jak miłość.ja jeszcze kilka ogladamtancerzy, przystan, ER, londynczykow ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja Na wspólnej i czaaaaasem M jak miłość.ja jeszcze kilka ogladamtancerzy, przystan, ER, londynczykow ...
szyjki to ja juz nie mam....od 26 tygodnia....
ja oglądam brzydule,Na wspólnej i M jak miłośćA ja Na wspólnej i czaaaaasem M jak miłość.
Hejka! internet mam slabiutki, nie wiem o jaki filmik chodzi ale jesli to porod to podajcie jeszcze raz link... moze sie uda otworzyc)))Nie podobal sie filmik?? ;-) Ale przeciez napisalam ze to dla ciezarowek o mocnych nerwach tylko! :-) Mowisz ze przezylas dwa porody ale widocznie od tamtej strony jeszcze nie widzialas zadnego![]()
WitamNim Was nadrobię to piszę co po wizycie u ginki
Nasza Kochana Córeczka waży 2.2kg) Ma się super, na usg łykała wody płodowe i mnie kopała co idealnie odznaczało się na moim brzuszku
) Wód płodowych dużo, tak więc super
Szyjka dalej długa, co prawda troszkę się skróciła, ale mówiła doktorka, że to na tym etapie ciąży normalne. I jest zamknięta. Maleńka ciągle główką w dół i nic nie zapowiada, że zmieni tę pozycję. Ma nisko głowusię dlatego tak idealnie czuję ją na pęcherzu
Ale po prostu jej tak wygodnie. Infekcji brak
![]()
Co do stawiania brzuszka powiedziała, że po pierwsze na tym etapie to normalne, jeśli stawianie nie jest bolesne i jak pomaga Nospa to nie trzeba się martwić. I też to stawianie w moim przypadku jest też dlatego coraz częściej bo Mała jest duża jak na moją figurkę, w dodatku ma taką a nie inną pozycję wyjściową i mogę to źle odczuwać na brzuszku. Po prostu mnie Mała uwiera
Dowiedziałam się, że lewatywy nie robią w tym szpitalu, ale w domciu bez problemu można sobie zrobić. Podała mi nazwę tej lewatywy o której Wy tu pisałyście. Karolakk kurde zapomniałam zapytać o to znieczulenie, ale napiszę gince maila to na pewno odpiszeDostałam skierowanko na mocz i morfologię
![]()
Witam z rana
kawka na stole, jeszcze mogę sobie na topozwolić więc piję;-)
Kopciuszku tosuper ze wszystko ok![]()
Daffodill kurcze poród wielkimi krokami się zbliża.
Karnitynka zawsze lepiej wszystko dokładnie sprawdzić.A gestoza w ciąży jest bardzo niebezpieczna więc lepiej ją wykluczyć.
No i zapomniałam co miałam jeszcze napisać:-(