G
Georgina
Gość
A ja Na wspólnej i czaaaaasem M jak miłość.ja jeszcze kilka ogladam tancerzy, przystan, ER, londynczykow ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja Na wspólnej i czaaaaasem M jak miłość.ja jeszcze kilka ogladam tancerzy, przystan, ER, londynczykow ...
szyjki to ja juz nie mam....od 26 tygodnia....
ja oglądam brzydule,Na wspólnej i M jak miłośćA ja Na wspólnej i czaaaaasem M jak miłość.
Hejka! internet mam slabiutki, nie wiem o jaki filmik chodzi ale jesli to porod to podajcie jeszcze raz link... moze sie uda otworzyc)))Nie podobal sie filmik?? ;-) Ale przeciez napisalam ze to dla ciezarowek o mocnych nerwach tylko! :-) Mowisz ze przezylas dwa porody ale widocznie od tamtej strony jeszcze nie widzialas zadnego
Witam Nim Was nadrobię to piszę co po wizycie u ginki
Nasza Kochana Córeczka waży 2.2kg) Ma się super, na usg łykała wody płodowe i mnie kopała co idealnie odznaczało się na moim brzuszku) Wód płodowych dużo, tak więc super Szyjka dalej długa, co prawda troszkę się skróciła, ale mówiła doktorka, że to na tym etapie ciąży normalne. I jest zamknięta. Maleńka ciągle główką w dół i nic nie zapowiada, że zmieni tę pozycję. Ma nisko głowusię dlatego tak idealnie czuję ją na pęcherzu Ale po prostu jej tak wygodnie. Infekcji brak
Co do stawiania brzuszka powiedziała, że po pierwsze na tym etapie to normalne, jeśli stawianie nie jest bolesne i jak pomaga Nospa to nie trzeba się martwić. I też to stawianie w moim przypadku jest też dlatego coraz częściej bo Mała jest duża jak na moją figurkę, w dodatku ma taką a nie inną pozycję wyjściową i mogę to źle odczuwać na brzuszku. Po prostu mnie Mała uwiera
Dowiedziałam się, że lewatywy nie robią w tym szpitalu, ale w domciu bez problemu można sobie zrobić. Podała mi nazwę tej lewatywy o której Wy tu pisałyście. Karolakk kurde zapomniałam zapytać o to znieczulenie, ale napiszę gince maila to na pewno odpisze Dostałam skierowanko na mocz i morfologię
Witam z rana
kawka na stole, jeszcze mogę sobie na topozwolić więc piję;-)
Kopciuszku tosuper ze wszystko ok
Daffodill kurcze poród wielkimi krokami się zbliża.
Karnitynka zawsze lepiej wszystko dokładnie sprawdzić.A gestoza w ciąży jest bardzo niebezpieczna więc lepiej ją wykluczyć.
No i zapomniałam co miałam jeszcze napisać:-(