reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Czy widziałyście ile listopadówek się rozpakowało :szok::szok::szok::szok: No szok, idą jak burza:-D:-D:-D:-D
Jeśli my obierzemy takie tempo do połowy grudnia wszystkie się rozpakujemy.:-D:-D
Dopiero 12-ty a już 42 dzieci

tom się wnerwiłam...
se wstałam kurde no o 6:00 zeby do okulisty iśc.. i co? poszlam pocałowac klamkę.. bo go nie ma .. ;|
ma byc dopiero koło 20 list. , mało tego przyjmowac bedzie max 10 osób !!!
chyba bede musiała iść prywatnie..
O przypomniało mi się, że pytałam się ginki o moją wadę wzroku, mówiła, że jest malutka, więc na pewno nie pod cc i że zaświadczenia od okulisty nie muszę mieć, że z siatkówką jest dobrze, chyba, że mi się nie daj Boże coś wzrok pogorszy, ale w to wątpię.

Witam ja już po wizycie u lekarza:-)
O dziwo byłam 1-sza:-)
a więc wiadomości mam takie!!!
Moja Julka szykuje sie do drogi w wielki świat!!!!:-)
Lekarz stwierdził ze mam przyjsc do kontroli za 2 tyg ale pewnie tylu nie wytrzymam bo mala juz zeszla mocno do kanału rodnego i gdybym zaczeła na dniach rodzic to mam dac mu znac i szybko jechac do szpitala:) Takze moze juz w przyszlym tyg będę szczęśliwą mamusią!!!
Jejku jak ja się cieszę:-D:-D:-D:-D:-D
Nono:-)

Czy widziałyście ile listopadówek się rozpakowało :szok::szok::szok::szok: No szok, idą jak burza:-D:-D:-D:-D
Jeśli my obierzemy takie tempo do połowy grudnia wszystkie się rozpakujemy.:-D:-D
Dopiero 12-ty a już 42 dzieci

no faktycznie dostaly laski powera !!!! ale nas ogolnie jest mniej wiec moze tak szybko nie pojdzie :) poza tym wiadomo ze wiekszosc dzieci jednak rodzi sie wczesniej niz pozniej !!!

Mam pytanie do mam ktore dobrze czuja czkawke dzidzi. Jak czkawkuje to gdzie to czujecie??? Moj niby lezy glowkowo ale ja ta czkawke czuje wyraznie po prawej stronie brzucha. Kurde czy moze on sie poprzecznie obrocil..a wy jak czujecie i jak wasze dzidzie lezà????
Moja główką w dół, jak ma czkawkę to czuję ją w pośladkach:-D

reklama
Witam sie i ja po wizycie:-)niestety ja nie bylam pierwsza:-(wyobrazcie sobie ze bylam tam o 11:30 i bylam 10:szok:a lekarz przyjmuje dopiero od 15:00:tak:wiec 6,5 godziny czekania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w miedzy czasie bylam na miescie ale ile mozna chodzic:-(dopiero co wrocilam ale mam calkiem dobre wiesci:-)moja szyjka trzyma ekstra:-)nawet sie wydluzyla o 2 mm wiec sukces:tak:tymbardziej ze ja molo co leze:tak:dzidzia napewno jest synkiem:tak:potwierdzone w 100% wiec u mnie niespodzianki nie bedzie:-)wazy juz 2350 g wiec duuuzy chlopak:tak:z usg jest dwa tygodnie do przodu czyli termin znowu sie przesunal:tak:teraz wyszedl na 23 grudnia:-)o styczniu mam zapomniec:-)lekarz przewiduje ze bedzie na swiecie okolo 37 tygodnia.Moje cisnienie jak zwykle skoczylo u niego ale to normalne:tak:miala 160/90 ale dawka nadal ta sama,jak bedzie sie zwiekszac to mam dzwonic.
Pozatym wszystko w normie,lozysko II stopnia,wody plodowe w normie,przeplyw przez pepowine super,serduszko pieknie bije czyli czego trzeba wiecej:-)waga od ostatniej wizyty +1kg czyli super;-)no i dzidzia jest w polozeniu głowkowym wiec porod naturalny jak narazie;-)
No super!!:-)

Do góry