mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Zostało mi zapakować szlafrok, kapcie, klapki pod prysznic, 3 ręczniki ciemne bo się ponoć szybko brudzą, biustonosze laktacyjne których jeszcze nie mam a piersi cięzkie więc już i rozmiar mi się zmienił bo te co kupiłam ostatnio to już uciskają, ze 3 pieluchy tetrowe, no i te koszule.
Dla małego tylko ubranka na wyjście bo wszystko daje szpital
Powiem Wam, że jak lukam na ta torbę to panikuje niemiłosiernie ale z drugiej strony jakoś nie mogę się napatrzeć na to wszystko, troche jak taka ABSTRAKCJA. Wydaje mi się, że to dla kogoś innego jest a nie dla mnie
Jak kupowałam z moim M zestaw do lewatywy to smiał sie w aptace, że prosi o 2 zestawy by najpierw zrobić na mnie próbę czy zadziała , juz ja dziękuję za takie próby. Ale powiem Wam szczerze, że ktos jednak musi zrobić ta lewatywę samemu nie idzie tego dokonać zwłaszcza na pół siedząco!
nessi powiem ci ze mnie przeraza to ze ty juz spakowana a ja ledwo co mam narazie kupione !!!a termin jak by nie bylo ten sam !! ja narzie mysle co ze soba zabrac teraz jak pojde ... koszule juz mam i na tym narazie koniec