reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mój Aluś nie ma wyboru (bynajmiej na początku) - cała rodzina chodzi na żużel! Ja nawet poszłam na finał, co dla innych było odejściem od zmysłów![]()
ja bylam na RKMie na żuzlu 2 razy ... chyba mi narazie starczy ... jestem zdecydowanym zwolennikiem cichszych sportow!!!
Mama Stacha
&Franka&Janka
Dobra dziewczyny, koniec ściemy
Cherie, Mea proszę pisać natychmiast jak mam zrobić ten ser!! Czy to jest pleśniowy? Z czego panierka? Potrzebuję wszystkich istotnych informacji. Może być na wątku o gotowaniu.
Cherie, Mea proszę pisać natychmiast jak mam zrobić ten ser!! Czy to jest pleśniowy? Z czego panierka? Potrzebuję wszystkich istotnych informacji. Może być na wątku o gotowaniu.
arabella
Mamy październikowe 2007
Mam pytanie do mam ktore dobrze czuja czkawke dzidzi...a wy jak czujecie i jak wasze dzidzie lezà????
na dole, po lewej stronie.
Która dała ten link do filmu z porodem? Przeżyłam dwa porody, ale to było straszne!
jak dla mnie też i nie przeżyłam ani jednegona dole, po lewej stronie.
Która dała ten link do filmu z porodem? Przeżyłam dwa porody, ale to było straszne!
biedne to dzieciątko
bardzo żałuje,że to oglądałam bo teraz się boję
Mea-jak coś się zacznie dziać to ja napiszę smska ok?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Hej
Oj czkawkę czuje bardzo wyraznie. Moj tez jest w polozeniu glowkowym i tez zawsze czuje tą czkawkę po jednej stronie brzucha, w dole. U mnie po lewej![]()
u mnie czkawka jest srednio 2 razy na dzien
reklama