reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam sie i ja po wizycie:-)niestety ja nie bylam pierwsza:-(wyobrazcie sobie ze bylam tam o 11:30 i bylam 10:szok:a lekarz przyjmuje dopiero od 15:00:tak:wiec 6,5 godziny czekania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w miedzy czasie bylam na miescie ale ile mozna chodzic:-(dopiero co wrocilam ale mam calkiem dobre wiesci:-)moja szyjka trzyma ekstra:-)nawet sie wydluzyla o 2 mm wiec sukces:tak:tymbardziej ze ja molo co leze:tak:dzidzia napewno jest synkiem:tak:potwierdzone w 100% wiec u mnie niespodzianki nie bedzie:-)wazy juz 2350 g wiec duuuzy chlopak:tak:z usg jest dwa tygodnie do przodu czyli termin znowu sie przesunal:tak:teraz wyszedl na 23 grudnia:-)o styczniu mam zapomniec:-)lekarz przewiduje ze bedzie na swiecie okolo 37 tygodnia.Moje cisnienie jak zwykle skoczylo u niego ale to normalne:tak:miala 160/90 ale dawka nadal ta sama,jak bedzie sie zwiekszac to mam dzwonic.
Pozatym wszystko w normie,lozysko II stopnia,wody plodowe w normie,przeplyw przez pepowine super,serduszko pieknie bije czyli czego trzeba wiecej:-)waga od ostatniej wizyty +1kg czyli super;-)no i dzidzia jest w polozeniu głowkowym wiec porod naturalny jak narazie;-)

no to wiesci rewelacyjne !!! smiem twierdzic ze twoj chlopak jest sporo wiekszy od mojej panienki !!! ciekawe ile ona teraz moze wazyc !!!

reklama
Laski mam zrobic wynik i zapisala mi ginka tylko kwas moczowy to z krwi badanie czy z moczu bo nie chce sobie kichy narobic a w necie jedni pisza tak inni tak i juz zglupialam chodzi o to ze u niej mam zawsze wysokie cisnienie i ona na podst tego chce zobaczyc czy nie mam zatrucia ciazowego chociaz mi nawet jeden palec nie spuchl ale niech bedzie nadgoriliwa lepsze to niz olewanie:)

Ehhh trudno, miło będę ją pamiętać;-)

Żużel? Nutka goryczy po przegranej, ale ile można wygrywać?:laugh2: Najważniejsze, że żużlowcom nic się nie stało, bo na końcu nieciekawie było...

Ehhh trudno, miło będę ją pamiętać;-)

Żużel? Nutka goryczy po przegranej, ale ile można wygrywać?:laugh2: Najważniejsze, że żużlowcom nic się nie stało, bo na końcu nieciekawie było...
w domu rodziców to było święto narodowe:-D
ja też się bardzo cieszyłam tylko nie mój mąż bo On jest za Stalą:tak:

He he, no tak :-D Trzeba być gotowym bo nie znamy dnia ani godziny.
ja mam dziwne przezczucia od wczoraj:tak:

U nas to juz świętowali z rozpędu, bo wiecznie świętują po meczach:-D:-D Cała rodzinka (moja i mojego T) to tacy kibice zużla, że sie nieźle dobrali:laugh2:

reklama
najlepszy to był mój mąż-wraca z pracy i mówi "te k***y wygrały:-D
ale się cieszył:tak:
później stwierdził,że nasza córcia będzie prawdziwą Gorzowianką i będzie pluła na myszkę z falubaza no ale oczywiście mamusia i dziadkowie na to nie pozwolą:no:

Do góry