karnitynka1982
Fanka BB :)
Milej nockiidę niezdrowo łyknąć trochę coli i pewnie jakiś film włączę, zatem dobrej nocki i do poczytania jutro![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milej nockiidę niezdrowo łyknąć trochę coli i pewnie jakiś film włączę, zatem dobrej nocki i do poczytania jutro![]()
Witam ja już po wizycie u lekarza:-)
O dziwo byłam 1-sza:-)
a więc wiadomości mam takie!!!
Moja Julka szykuje sie do drogi w wielki świat!!!!:-)
Lekarz stwierdził ze mam przyjsc do kontroli za 2 tyg ale pewnie tylu nie wytrzymam bo mala juz zeszla mocno do kanału rodnego i gdybym zaczeła na dniach rodzic to mam dac mu znac i szybko jechac do szpitalaTakze moze juz w przyszlym tyg będę szczęśliwą mamusią!!!
Jejku jak ja się cieszę![]()
Suczka mi zdechła:-( Dostałam info od siostry,bo to jeszcze mój piesek z czasów, kiedy mieszkałam w domu...
buuuuu szkoda ...
He he - taki a la list gończy ze zdjęciembylabym postrachem okolic !!! i za ktoryms razem bylaby wywieszona karteczka "tej pani nie obslugujemy"![]()
Przykro mi, przytulam...Suczka mi zdechła:-( Dostałam info od siostry,bo to jeszcze mój piesek z czasów, kiedy mieszkałam w domu...
a ja coraz gorzej...
jeszcze teraz mnie mdlosci dopadly...
lece ise polozyc...
oby to nie grupa zoladkowa bo drugiej w ciazy bbym nie zniosla...
do jutra ..napisze dopiero po wizytach...
milej nocki.
No rozwaliłaś mnie tym tekstemogoliłam wszystkie miejsca jakie były możliwe, umyłam głowę jeszcze tylko paznokcie
:-)