reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
He he Cheri tylko ja nie biore fenka - więc nie mam na co zwalić niestety

w takim razie u mnie przy takim ciśnieniu jak Twoje i takim pulsie już byłby OPR "DLACZEGO PANI JESZCZE NIE W SZPITALU!!!!" :confused2:
a tak to teraz na wszystko jest wytłumaczenie...
-obrzęki i nadwaga - Dopegyt
-wysoki puls - Fenoterol
-podwyższone ciśnienie - obrzęki i Fenoterol

błędne koło - z jednego wynika drugie. ja już chcę rodzić!!!

moje palce wygladaja jak serdelki ale juz sie zginaja !!

Rozbawily mnie te serdelki! :-) :-)

już to kiedyś widziałam... i po raz kolejny pomarudzę, że najbardziej się boję nacinania krocza (a raczej jego późniejszego gojenia!), o ile dane mi będzie rodzić sn.

A ja jak ogladam te filmiki to glowe musze odwracac jak wbijaja komus igle i na przecinanie pepowiny :eek: Wbijanie igly jakos zawsze dzialalo na moja wyobraznie a ze pepowina na mnie dziala - niedawne odkrycie :sorry:

właśnie, ponawiam pytanie sylwik: jak liczyć ruchy dziecka - pojedynczy kopniak, serię kopniaków, każde wypinanie się? :eek:

reklama
Do góry