reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
ja też tak robiłam-pakowałam się i płakałam i zawsze działało aż któregoś dnia mąż chwycił torby i powiedział "chcesz to sobie jedz do mamusi! sam cię zawiozę!" i co mi pozostało??? rzucić mu się na szyję:-D

moj tego nigdy nie zrobi bo wie ze bym poszla do rodzicow a ze mieszkaja 5 m dalej bo w bloku obok i z okna sie widzimy to sie boi a juz zwlaszcza mojego taty... kady zawsze bal sie mojego taty:-)

moj tego nigdy nie zrobi bo wie ze bym poszla do rodzicow a ze mieszkaja 5 m dalej bo w bloku obok i z okna sie widzimy to sie boi a juz zwlaszcza mojego taty... kady zawsze bal sie mojego taty:-)
ja niestety nie moge uciec do mamy bo jest wkurzajaca, ewentualnie do siostry moglabym nawiac no, ale ona ma narzeczonego i krepujaco by bylo

brrrrrr az mnie telepie...
zamiast od razu ulzyc kobiecie to oni probuja...

ja tez juz sie nie moge doczekac normalnych ciuchow..
ale nie licze ze przed wiosna w nie wejde...
zanim ta skora z brzucha sie sciagnie...
zanim ten tluszczyk z ud odejdzie...
obawiam sie ze dlugo bede dochodzila do siebie..

a teraz pyt dla mam:-)
ta skora z brucha kiedys sie wchlonie?? czy taki pusty worek bedzie nam wisial??:-)

z tym brzuszkiem to chyba bardzo indywidualna sprawa
moja siostra po dwóch porodach nie ma sladu
a znow kolezanka ktora straszne rozstepy w ciazy miała to ma taki worek dosłownie ktory musi w spodnie wciskac

moi mieszkają pod Świebodzinem więc ode mnie kawał drogi:tak:
helou
nudzi mi sie :dry:
zjadlam pierozki z slodkim serkiem z sosem malinowym a teraz wcinam mentosy...
ja też bym coś zjadła ale nie chce mi się wstawać:tak:

reklama
Do góry