o jaaaa to ja juz zaczynam zberac na plastyke brzuchamoja szwagierka jak urodziła Wiktorię to ważyła z 80 kg. teraz, po 4 latach, waży 50 i wygląda fajnie, ale jak siedzi zgięta to jej się ta skóra tak marszczy i wylewa ze spodni
reklama
D
daffodill
Gość
ja też tak robiłam-pakowałam się i płakałam i zawsze działało aż któregoś dnia mąż chwycił torby i powiedział "chcesz to sobie jedz do mamusi! sam cię zawiozę!" i co mi pozostało??? rzucić mu się na szyję
moj tego nigdy nie zrobi bo wie ze bym poszla do rodzicow a ze mieszkaja 5 m dalej bo w bloku obok i z okna sie widzimy to sie boi a juz zwlaszcza mojego taty... kady zawsze bal sie mojego taty:-)
madziara-kr
Fanka BB :)
helou
nudzi mi sie
zjadlam pierozki z slodkim serkiem z sosem malinowym a teraz wcinam mentosy...
nudzi mi sie
D
daffodill
Gość
helou
nudzi mi sie
ja pozwolilam sobie na odrobine nie zdrowego jedzenia i wlasnie wcianm zupke chinska.. nie pamietam juz kiedy jadlam ostatni raz....
madziara-kr
ja niestety nie moge uciec do mamy bo jest wkurzajaca, ewentualnie do siostry moglabym nawiac no, ale ona ma narzeczonego i krepujaco by bylomoj tego nigdy nie zrobi bo wie ze bym poszla do rodzicow a ze mieszkaja 5 m dalej bo w bloku obok i z okna sie widzimy to sie boi a juz zwlaszcza mojego taty... kady zawsze bal sie mojego taty:-)
brrrrrr az mnie telepie...
zamiast od razu ulzyc kobiecie to oni probuja...
ja tez juz sie nie moge doczekac normalnych ciuchow..
ale nie licze ze przed wiosna w nie wejde...
zanim ta skora z brzucha sie sciagnie...
zanim ten tluszczyk z ud odejdzie...
obawiam sie ze dlugo bede dochodzila do siebie..
a teraz pyt dla mam:-)
ta skora z brucha kiedys sie wchlonie?? czy taki pusty worek bedzie nam wisial??:-)
z tym brzuszkiem to chyba bardzo indywidualna sprawa
moja siostra po dwóch porodach nie ma sladu
a znow kolezanka ktora straszne rozstepy w ciazy miała to ma taki worek dosłownie ktory musi w spodnie wciskac
D
daffodill
Gość
ja niestety nie moge uciec do mamy bo jest wkurzajaca, ewentualnie do siostry moglabym nawiac no, ale ona ma narzeczonego i krepujaco by bylo
mozesz nawiac do mnie:-)
moi mieszkają pod Świebodzinem więc ode mnie kawał drogimoj tego nigdy nie zrobi bo wie ze bym poszla do rodzicow a ze mieszkaja 5 m dalej bo w bloku obok i z okna sie widzimy to sie boi a juz zwlaszcza mojego taty... kady zawsze bal sie mojego taty:-)
ja też bym coś zjadła ale nie chce mi się wstawaćhelou
nudzi mi sie
madziara-kr
na razie zostaje w domu i staram sie przetlumaczyc do łebkamozesz nawiac do mnie:-)
reklama
W
wika_20
Gość
chyba wszystkie chcemy ja dodatkowo chcę wreszcie obrączkę założyć!
hehe ja niechce szpilek bo nigdy takowych nie nosilam bo jestem wysoka i ich -poprostu nie potrzebowalam hehe :-) a tak wogole znowu glowa mi peka i musze sie polozyc i znow bedzie duzo do nadrabiania :-)