W
wika_20
Gość
póki co wszystkie się trzymają w stałym składzie![]()
Natalka rodz juz !!!! :-);-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
póki co wszystkie się trzymają w stałym składzie![]()
Natalka rodz juz !!!! :-);-):-)
a co ty ja tak gonisz !! ma kobita jeszcze czas !!! do terminu jeszcze ponad 2 tygodnie!!!!
Czesc kobiety!
Mam nadzieje ze nie dadza mi takiej karteczki... musialabym jak maszynka siedziec i kreskowac - malutki rusza sie na zamowienie. A wieczorem brzuch tak mi lata, ze mnie rzuca na boki i w ogole wydaje mi sie ze synek zaraz po prostu sobie wyjdzie drogą natury...
tez nie moge sie doczekac...Ale 38 tydzien to przeciez termin o czasie ..... bo jest rozbieznosc miedzy 38 tyg-42 tyg tylko dlatego ze ciezko okreslic kiedy doszło do zapłodnienia .... wiec juz moze smialo rodzic a jak sie zacznie dziac to sie zacznie dziac na calego po kolei :-) a ja juz tak bardzio sie nie moge doczekac az zacznie sie dziac :-) na całego ja tez juz chce rodzic !!! a mam jeszcze czas.... no ale lepiej poczekac do 38 chociaz:-)