reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

witam
ja dzis znów do 3 koczowałam a pozniej spie do 10 brrr
i jeszcze młoda mi sie sniła ze jej nie dopillnowali i z pupcia jej sie cos podziało ... masakra
u mojej siostry grypa jelitowa panuje a ja tam wczoraj byłam mam nadzieje ze nie załape tego ustrojstwa
mnie w tym tygodniu złapały 3 skurcze takie po 30 sekund bolesne ze przestaje mi sie spieszyc do porodu :unsure:
no i cały czas to uczucie rozpierania w dole i pachwinny ciagna
ciekawe jak długo pas startowy dla młodej bedzie sie przygotowywał:eek:
ja bym chciała urodzic do 9 grudnia bo do tego czasu mam wazna legitymacjie ubezpieczeniowa a nie chce mi sie znow tam jechac i podbijac:-)
Ty juz masz tak niedlugo....
Juz dzidulek pewnie sie pakuje :)

reklama
Witajcie:)
Dużo naskrobałyście pod moją nieobecnośc- postaram się Was nadrobić poźniej, ale jak narazie mam ważne pytanie do Was( nie wiem czy ta sprawa nie była poruszana). Byłam we wtorek u gina na badanie glukozą(wyniki mam na szczęście dobre:) ) i dał i kartę badania ruchów dziecka, i tu moje pytanie- jak je liczyć? czy zaznaczać każde pojedyńcze kopnięcie czy serię ruchów, tzn porcję kopniaczków jako jeden ruch ? bo jestem juz totalnie zamotana:zawstydzona/y:

a ja mam taaaaką ochotę na frytasy... chyba zaraz sobie zrobię.

nic nie przechodzi ten ból, no ale czas na porcję cukiereczków, może przejdzie :sorry:

reklama
ja mam puls i ponad 100 niekiedy i mam wrażenie, że mi serce wyskoczy z piersi :tak: byle do niedzieli, mam nadzieję, że się unormuje po odstawieniu fenia.

He he Cheri tylko ja nie biore fenka - więc nie mam na co zwalić niestety

o jaaaa to ja juz zaczynam zberac na plastyke brzucha:szok:
:-D:-D:-D Nie będzie tak źle - ja tam widziałam brzuchy Kobitek które nawet dwójkę urodziły i w życiu bym nie powiedziała że kiedyś były w ciąży.

Do góry