G
Georgina
Gość
Hehe, wiadomo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JUTKA ja juz sie matrwiłam co sie z Toba dzieje, dobrze ze u Ciebie wszystko w porządku jak tam Twój brzuszek urósł? wklej foteczke pozdrawiam
Czesc laski !
jutka - no super ze sie odezwałaś !!!!! Ciesze sie ze u waszej trojeczki wszytko ok !!!!! Sle buziaki dla was
no i wiecie co dla mnie minimum komfortu to jest po porodzie sie wyspac(ostatni raz)-przynajmniej tak mi sie marzy, moze to glupie no a w raciborzu zabiora dziecko ewentualnie na 3h o orzepowicach tez to slyszalam, za to w rydultowach biora na cala noc
Witajcie Mamuśki
dzisiaj byłam na skanie, dzidzia rośnie bardzo szybko, miesiąc temu miała 2.80cm, a dziś 8.70cm główka, która ma prawie 3cm szerokości,wygląda jak ufo ) wszystkie parametry okej, zaniepokoiło mnie tylko to, że łożysko mam na ścianie przedniej...lekarz nie powiedział żeby to było coś złego, ale na logike wydaje się że ruchy będę odczuwała nieco słabiej bo będą tłumione przez to łożysko :/
ma któraś z Was podobną sytuację? nie wiem czy się przejmować, czy może w miarę powiększania się macicy podniesie się czy coś ?
pozdrowienia dla wszystkich i każdej z osobna :-)