reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

JUTKA ja juz sie matrwiłam co sie z Toba dzieje, dobrze ze u Ciebie wszystko w porządku :) jak tam Twój brzuszek urósł? wklej foteczke ;) pozdrawiam

reklama
Dziewczyny a farbujecie włosy??
Mam taki odrost że aż nie wiem jak go już ukryć. Myślałam o farbie Loreal Casting Creme Gloss, jest bez amoniaku i tylko 20 min się trzyma.
Nie drażnią mnie już tak zapachy jak na początku ciąży to może zrobie kolorek..
Co myślicie??

Ja farbuję od samego początku i jest ok teraz też planuje, to już będzie 3 raz odkąd jestem w ciąży
Pozdrawiam

swierklany to rzut beretem bez antenki !! pewnie ze wiem gdzie to jest !!! ja mieszkam w rybniku i dziennie do pracy przez swierklany szorowalam !!

ja za nic na swiecie nie zdecydowalabym sie rodzic w wodzislawiu !! kolezanke jeden doktorek doprowadzilby malo co do poronienia a jak poszla na oddzial to wrocila ona i dziecko zakazone bakteriami z oddzialu (polowa dzieci je zlapala) ... poza tym kilka lat temu kolezanka byla tam polozna ... nie wytrzymala psychicznie i przeniosla sie do jastrzebia !! - dziekuje - wybieram sie rodzic do raciborza !!

No wiem ale ja to samo słyszałam o Rybniku a do Raciborza to trochę dla mnie za daleko! Z córcią wyjechałam do szpitala o 0.30 a o 2.00 urodziłam i mam nadzieję że teraz też tak szybko pójdzie! I ja tam może akurat dobrze trafiłam bo i położne były w porządku i lekarze i w sumie wszystko:-D A wszystkie moje znajome tak rodziły i też żadna strasznie nie narzekała! Normalna opieka! Wiadomo wszędzie znajDą się jakieś niemiłe istoty:-D

Oj chyba nikogo nie ma .....
Ponawiam swoje pytanie czy któraś z was miała lub ma w ciąży hemoroidy? Co mogę zastosować żeby sobie ulżyć?:-(

Czesc laski !
jutka :) - no super ze sie odezwałaś !!!!! Ciesze sie ze u waszej trojeczki wszytko ok !!!!! Sle buziaki dla was :)

Marzka283 - najlepiej zapytac lekarza ,lub wybrac sie do apteki powiedziec ze jestes w ciazy i co moga ci zaproponowac. Ja tez miałam jednego hemoroida ,jednak jak narazie nie mam poroblemow z załatwianiem wiec i on mi sie nie pojawia .Chyba ze sie wchłonoł zwyczajnie :)

Eliza - widzialam ta fotke juz ,jest bardzo poruszajaca :)

agula - Witamy z nami Kochana :)

Oj chyba nikogo nie ma .....
Ponawiam swoje pytanie czy któraś z was miała lub ma w ciąży hemoroidy? Co mogę zastosować żeby sobie ulżyć?:-(

wim z rana ... marzka ja mialam i przed ciaza .. .wczesniej bralam leki (tabletki) ale teraz juz nie mozna ... szczerze powiem ze jeszcze w ciazy mi sie nie odnowily i sama nie wiem co mozna stosowac ;/ a jest to paskudne !!! boli jak cholera ... a najgorzej jak sie pusci krew !!
narazie staraj sie tak jesc zeby nie miec zaparc ... jogurty, pelnoziarniste pieczywko ... moze samo sie wchlonie !!

aga - ile osob tyle opinii o szpitalu ... ja o rybniku nie wiem nic bo nie znam osob ktore by tam rodzily ale w wodziu rodzila moja siostra - moze zle trafila kto wie ... - ale ja bylam tam raz w odwiedziny i sie zalamalam !! z reszta siostra to z placzem blagala ze juz chce do domu !!

zouza1002 co do farbowania włosów słyszałam rozne opinie, ze sie nie powinno a inni ,ze mozna. Ja farbowalam 2 razy na samym poczatku ciazy,i szczerze powiem ze mi farba szybko splynela pomimo ze byl to kolor trwaly. Myslalam teraz o pasemkach, ale to juz zalezy jak sie bede czuc ;)pozdrawiam. A co odosnie hemoroidow to nigdy nie mialam wiiec wam nie pomoge dziewczeta ;)

No wiem ale ja to samo słyszałam o Rybniku a do Raciborza to trochę dla mnie za daleko! Z córcią wyjechałam do szpitala o 0.30 a o 2.00 urodziłam i mam nadzieję że teraz też tak szybko pójdzie! I ja tam może akurat dobrze trafiłam bo i położne były w porządku i lekarze i w sumie wszystko:-D A wszystkie moje znajome tak rodziły i też żadna strasznie nie narzekała! Normalna opieka! Wiadomo wszędzie znajDą się jakieś niemiłe istoty:-D
No ślązaczki to mamy nowy temat!! Ja mieszkam w raciborzu i nigdy bym tam nie poszla rodzic i to jeszcze w zimie gdy my mamy termin... Moja szwagierka po cesarce musiala z dzieckiem spac pod koldra bo tak zimno miala na sali, juz o doktorach nie wspominajac

reklama
no i wiecie co dla mnie minimum komfortu to jest po porodzie sie wyspac(ostatni raz)-przynajmniej tak mi sie marzy, moze to glupie:blink: no a w raciborzu zabiora dziecko ewentualnie na 3h o orzepowicach tez to slyszalam, za to w rydultowach biora na cala noc

Do góry