reklama
Ja farbuję od samego początku i jest ok teraz też planuje, to już będzie 3 raz odkąd jestem w ciąży
Pozdrawiam
Ja tez farbuje normalnieJa farbuję od samego początku i jest ok teraz też planuje, to już będzie 3 raz odkąd jestem w ciąży
Pozdrawiam
aga6671
Mama Hani i Tomka
swierklany to rzut beretem bez antenki !! pewnie ze wiem gdzie to jest !!! ja mieszkam w rybniku i dziennie do pracy przez swierklany szorowalam !!
ja za nic na swiecie nie zdecydowalabym sie rodzic w wodzislawiu !! kolezanke jeden doktorek doprowadzilby malo co do poronienia a jak poszla na oddzial to wrocila ona i dziecko zakazone bakteriami z oddzialu (polowa dzieci je zlapala) ... poza tym kilka lat temu kolezanka byla tam polozna ... nie wytrzymala psychicznie i przeniosla sie do jastrzebia !! - dziekuje - wybieram sie rodzic do raciborza !!
No wiem ale ja to samo słyszałam o Rybniku a do Raciborza to trochę dla mnie za daleko! Z córcią wyjechałam do szpitala o 0.30 a o 2.00 urodziłam i mam nadzieję że teraz też tak szybko pójdzie! I ja tam może akurat dobrze trafiłam bo i położne były w porządku i lekarze i w sumie wszystko A wszystkie moje znajome tak rodziły i też żadna strasznie nie narzekała! Normalna opieka! Wiadomo wszędzie znajDą się jakieś niemiłe istoty
Czesc laski !
jutka - no super ze sie odezwałaś !!!!! Ciesze sie ze u waszej trojeczki wszytko ok !!!!! Sle buziaki dla was
Marzka283 - najlepiej zapytac lekarza ,lub wybrac sie do apteki powiedziec ze jestes w ciazy i co moga ci zaproponowac. Ja tez miałam jednego hemoroida ,jednak jak narazie nie mam poroblemow z załatwianiem wiec i on mi sie nie pojawia .Chyba ze sie wchłonoł zwyczajnie
Eliza - widzialam ta fotke juz ,jest bardzo poruszajaca
agula - Witamy z nami Kochana
jutka - no super ze sie odezwałaś !!!!! Ciesze sie ze u waszej trojeczki wszytko ok !!!!! Sle buziaki dla was
Marzka283 - najlepiej zapytac lekarza ,lub wybrac sie do apteki powiedziec ze jestes w ciazy i co moga ci zaproponowac. Ja tez miałam jednego hemoroida ,jednak jak narazie nie mam poroblemow z załatwianiem wiec i on mi sie nie pojawia .Chyba ze sie wchłonoł zwyczajnie
Eliza - widzialam ta fotke juz ,jest bardzo poruszajaca
agula - Witamy z nami Kochana
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Oj chyba nikogo nie ma .....
Ponawiam swoje pytanie czy któraś z was miała lub ma w ciąży hemoroidy? Co mogę zastosować żeby sobie ulżyć?:-(
wim z rana ... marzka ja mialam i przed ciaza .. .wczesniej bralam leki (tabletki) ale teraz juz nie mozna ... szczerze powiem ze jeszcze w ciazy mi sie nie odnowily i sama nie wiem co mozna stosowac ;/ a jest to paskudne !!! boli jak cholera ... a najgorzej jak sie pusci krew !!
narazie staraj sie tak jesc zeby nie miec zaparc ... jogurty, pelnoziarniste pieczywko ... moze samo sie wchlonie !!
aga - ile osob tyle opinii o szpitalu ... ja o rybniku nie wiem nic bo nie znam osob ktore by tam rodzily ale w wodziu rodzila moja siostra - moze zle trafila kto wie ... - ale ja bylam tam raz w odwiedziny i sie zalamalam !! z reszta siostra to z placzem blagala ze juz chce do domu !!
zouza1002 co do farbowania włosów słyszałam rozne opinie, ze sie nie powinno a inni ,ze mozna. Ja farbowalam 2 razy na samym poczatku ciazy,i szczerze powiem ze mi farba szybko splynela pomimo ze byl to kolor trwaly. Myslalam teraz o pasemkach, ale to juz zalezy jak sie bede czuc pozdrawiam. A co odosnie hemoroidow to nigdy nie mialam wiiec wam nie pomoge dziewczeta
No ślązaczki to mamy nowy temat!! Ja mieszkam w raciborzu i nigdy bym tam nie poszla rodzic i to jeszcze w zimie gdy my mamy termin... Moja szwagierka po cesarce musiala z dzieckiem spac pod koldra bo tak zimno miala na sali, juz o doktorach nie wspominajacNo wiem ale ja to samo słyszałam o Rybniku a do Raciborza to trochę dla mnie za daleko! Z córcią wyjechałam do szpitala o 0.30 a o 2.00 urodziłam i mam nadzieję że teraz też tak szybko pójdzie! I ja tam może akurat dobrze trafiłam bo i położne były w porządku i lekarze i w sumie wszystko A wszystkie moje znajome tak rodziły i też żadna strasznie nie narzekała! Normalna opieka! Wiadomo wszędzie znajDą się jakieś niemiłe istoty
reklama
no i wiecie co dla mnie minimum komfortu to jest po porodzie sie wyspac(ostatni raz)-przynajmniej tak mi sie marzy, moze to glupie no a w raciborzu zabiora dziecko ewentualnie na 3h o orzepowicach tez to slyszalam, za to w rydultowach biora na cala noc