reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kopciuszku współczuję bólu główki, mnie krew zalewa jak mnie głowa boli;/

Napiszę Wam, że od jakiegoś czasu mam od mostka do pępka linię jasnych włosków:D Ale szał:D Mój to pierwszy zauważył a teraz ja to dziennie sobie oglądam:) Nigdy wcześniej tego nie zaobserwowałam a smarowałam się codziennie balsamami.

Witam się tylko i pozdrawiam.
Nie mam jak nadrobić zaległości, a bardzo mi brakuje info co u każej z Was!

A ja mam dylemat, tuż przed ciążą leżałam w szpitalu na ostre i niewydolne zapalenie oskrzeli :\ już prawie miałam zapalenie płuc a teraz znowu mnie coś łapie :( 37,5 bez przerwy, ostry suchy świszczący kaszel , moja Dżin ma urlop aż do 14 lipca, byłam na rejonie w mieście gdzie obecnie mieszkamy, przedstawiłam sytuację WIELKIEJ PANI PIELĘGNIARCE VEL HELDZE RODEM Z NIEMIECKIEJ PARTII. A ta mi tu wywiad środowiskowy robi a po co ? a na co ? a u kogo się leczyłam ?
Na stwierdzenie, że prywatnie się leczę, gdyż jak byłam w potrzebie to Nasza wspaniała służba zdrowia się na mnie wypięła jak miałam ciąże zagrożoną i z plamieniami kazali przyjść mi O ZGROZO ZA 2 TYGODNIE!

Kazała mi iść prywatnie :/

Wku***** się niezmiernie i pojechałam do miasta rodzinnego tyle, że tutaj dopiero w poniedziałek się dostanę, jak będzie mnie jeszcze od kaszlu bolał brzuch to lecę prosto do szpitala :/

NESSI oby to nie było nic groznego:-(bedziemy trzymały kciuki za twoje zdrówko.

Ja dzis mam tyle do zrobienia ze nie wiem za co sie wziąć:-(nie wiem czy zdołam jeszcze cos do was skrobnąć wiec jesli nie to zycze miłego wieekendziku;-)odezwe sie napewno jutro jesli dzis nie bedzie kiedy.

reklama
Do góry