reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A poznalas jakis fajnych ludzi tam?
Średnio. Ta moja grupa jest strasznie duża i jakieś takie mruki raczej. Ostatnio patrzyłam po twarzach to faceci znudzeni a babki jakieś przymulone. Nie moje klimaty. No i prawie wszyscy mają termin na luty, pare dziewczyn na styczeń. Więc Mój maluch najstarszy. I ogólnie to One mają w większości większe brzuchy niż ja i chyba się wkurzają bo Synek nie odebrał mi urody, wręcz przeciwnie i jakaś taka zazdrość w powietrzu delikatna. Ech

reklama
NO ogladamy film:) a ja szukam czegos do pokoiku mam faze na kubusia i taka skrzynke na pierdoly sobie wyszukalam jak wam sie podoba?Mamy maly pokoik dla maluszka i mebli za duzo tam nie chcemy zwlaszcza ze jest wbudowana spora szafa w sciane
SKRZYNKI W ZESTAWIE- KUBUŚ PUCHATEK-NA PREZENT !! (810132622) - Aukcje internetowe Allegro

Fajne, kubusiowe rzeczy i ozdoby do pokoju dziecięcego są w Leroy Merlen ( chyba dobrze napisałam)
A Ty w jakiej części Szczecina mieszkasz? Na czuja obstawiam Gumieńce, ale po częstych odwiedzinach reala równie dobrze może być słoneczne
Ja osowo :-)

Średnio. Ta moja grupa jest strasznie duża i jakieś takie mruki raczej. Ostatnio patrzyłam po twarzach to faceci znudzeni a babki jakieś przymulone. Nie moje klimaty. No i prawie wszyscy mają termin na luty, pare dziewczyn na styczeń. Więc Mój maluch najstarszy. I ogólnie to One mają w większości większe brzuchy niż ja i chyba się wkurzają bo Synek nie odebrał mi urody, wręcz przeciwnie i jakaś taka zazdrość w powietrzu delikatna. Ech

To szkoda troche ze taki nie bardzo komplet sie zebral. Mi jak znajomi polecali szkole rodzenia to miedzy innymi ze wzgledu na nawiazanie nowych kontaktow a jako ze w uk nie mamy rodzinki i znajomych w okolicy to w sumie mialoby sens. Ale ostatecznie ujme to tak - nie ma to jak Polacy :tak: i darowalismy sobie szkole rodzenia. A wybraliscie juz imie dla synka?

reklama
Do góry