reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
ale faaaajnie ....

Radzę się pospieszyć, bo już połowy nie ma :laugh2: Jak się Marcin przysiadł do serniczka to tylko widziałam jak następny kawałek znika z talerza ;-)

laski co zrobic z puchnacymi rekami ?? bo nogi to sie daje wyzej /dzis leze i jest calkiem niezle/ ale co z rekami ?? ja juz palcow nie umiem zginac !!!!!!!!!!!!!!!!

Opuść na chwilkę, rozluźnij i nic nie rób. Mi pomaga na trochę. A jak drętwieją to odginam do tyłu i też jest lepiej - położna mi pokazała ostatnio.

No dobra dziewuszki. Czas się zbierać powoli, poczytać coś innego niż ekran komputera ;-) A jutro dzień niesubordynacji, czyli idę na gimnastykę poćwiczyć a nie porelaksować się - jak to zaleciła położna. Zdecydowanie lepiej sie czuję jak się poruszam w wodzie niż bez tego.
Miłego oglądania filmu!

Szukam jakis bardziej hardcorowych ale wszystko na to wskazuje ze porod to "totalny luuuzik" bo one wszystkie jakies usmiechniete :-) wiec nie ma sie czego bac dziewczyny! :-D

Hi hi i z takim nastawieniem pójdziemy na porodówkę. A jak będzie bolało to powiemy że tych babek z internetu nie bolało i też tak chcemy!!!

reklama
Hi hi i z takim nastawieniem pójdziemy na porodówkę. A jak będzie bolało to powiemy że tych babek z internetu nie bolało i też tak chcemy!!!

No i slusznie! :-) A moze to kamera tak dziala - czlowiek za wszelka cene chce dobrze wypasc :laugh2:

Mea mimo najszczerszych checi pogubilam sie w tych filmikach i nie moge znalezc tego ze wzorowym mezem :-) Osobiscie wydaje mi sie ze swojemu ukochanemu jakies zajecie na czas porodu zorganizuje i napewno nie bedzie sie nudzil, np masaz stop uwielbiam :tak:

Do góry