reklama
G
Georgina
Gość
A ja ostatnio coraz bardziej myślę, że wolałabym mamę przy porodzie niż Mojego Bo to jednak kobieta i wie co to poród a dla J to wydaje mi się takie banalne. Takie odczuwam wrażenie jak z nim gadam. No ale nie przeszkadza mi Jego obecność na porodówce, skoro tak bardzo chce to niech ze mną rodzi
Będzie, powiedział, że nie jest to jego ulubione zajęcie, ale jeśli go potrzebuję i chcę to będzie. O wyjściu pod koniec nie rozmawialiśmy, ale myślę, że zostanie - nie myślałam wcześniej o tym , ale takie mam przeczucie
A dlaczego wolalby nie byc? Ze bedzie sie nudzil, czy ze krew, czy nie lubi patrzec jak cierpisz?
A ja ostatnio coraz bardziej myślę, że wolałabym mamę przy porodzie niż Mojego Bo to jednak kobieta i wie co to poród a dla J to wydaje mi się takie banalne. Takie odczuwam wrażenie jak z nim gadam. No ale nie przeszkadza mi Jego obecność na porodówce, skoro tak bardzo chce to niech ze mną rodzi
To czemu nie wezmiesz mamy?
G
Georgina
Gość
To jeszcze stoi pod znakiem zapytania. Większe szanse, że będzie mama niż J bo on urlopu nie dostanie, musi pracować, pracuje na 3 zmiany i i tak nie wiadomo jaka przypadnie mu gdy zacznę rodzić. Dla mnie najważniejsze, że ktoś bliski będzie przy mnie, nie wyobrażam sobie rodzić samej, bez wsparcia.To czemu nie wezmiesz mamy?
G
Georgina
Gość
Dobra już serio lecę. Dobranoc
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
z czysto technicznego punktu widzenia mama bylaby przydatna ale wg mnie to tak intymne i nasze wydarzenie ze chyba nie moglabym sobie wyobrazic tego bez meza !!
A dlaczego wolalby nie byc? Ze bedzie sie nudzil, czy ze krew, czy nie lubi patrzec jak cierpisz?
Już nie pamiętam dlaczego przy pierwszym porodzie wyszedł na ostatnie 5 min ( było to 10 lat temu), takie miał życzenie to uszanowałam, nie był mi wtedy potrzebny a jak pisałam wcześniej bardzo mi pomógł w momentach kiedy go potrzebowałam.
Wiecie dziewczyny, każda z nas jest inna i każda potrzebuje czegoś innego, jak i każdy facet jest inny.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
co znalazl moj maz ?? prosze
powiedzialam ze dostanie do czytania jeden z rozdzialow jezyka niemowlat
powiedzialam ze dostanie do czytania jeden z rozdzialow jezyka niemowlat
reklama
z czysto technicznego punktu widzenia mama bylaby przydatna ale wg mnie to tak intymne i nasze wydarzenie ze chyba nie moglabym sobie wyobrazic tego bez meza !!
Mam podobne odczucia w tej kwestii
Już nie pamiętam dlaczego przy pierwszym porodzie wyszedł na ostatnie 5 min ( było to 10 lat temu), takie miał życzenie to uszanowałam, nie był mi wtedy potrzebny a jak pisałam wcześniej bardzo mi pomógł w momentach kiedy go potrzebowałam.
Wiecie dziewczyny, każda z nas jest inna i każda potrzebuje czegoś innego, jak i każdy facet jest inny.
No napewno nie da sie jednego formatu ustalic, szczegolnie w czyms tak intymnym. Ja absolutnie nie potepiam jakiegokolwiek zachowania, tak tylko pytam z czystej ciekawosci.
Grunt to nie robic nic co jest bardzo wbrew sobie. Male kompromisy owszem ale kazdy ma pewne granice i obie strony powinny nawzajem je szanowac.