reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja od zawsze chodze do gina prywatnie,wczesniej chodziłam do kobiety teraz po slubie i przeprowadzce chodze do faceta i powiem wam ze jestem bardzo z niego zadowolona.To naprawde dobr specjalista i ma też dobry sprzet.Za usg genetyczne płace u niego 150złale nie szkoda mi pieniedzy bo naprawde moge o wszystko zapytać,wszystko tłumaczy i pokazuje-jak dla mnie niezastapiony.Normalnie za wizyte i usg płace 130zł,zawsze mierzy tetno płodu.Ma mase pacjetek wiec trzeba sie dłuuugo naczekać na wizyte ale warto:-)

JOANNA z tymi ciuszkami ciazowymi to też tak mam:-)a o dzidzi to juz nie mówie:-D

reklama
Witajcie kochane!

Ojc długo mnie tu nie było i nawet nie pytajcie ile godzin spędziłam na nadrabianiu zaległości...:-p

Widzę, że strasznie dużo się u Was działo, aż nie sposób spamiętac, żeby na wszystko odpisac, ale z tego co zapamiętałam:

Reve super, że wróciłaś i gratuluję synka:-)

Joanna82 straszne co przytrafiło się Patrykowi, to już ludzkie pojęcie przechodzi żeby dzieci w 6 klasie takie rzeczy wyprawiały. Gdzie u licha są rodzice? Najpierw pozwalają na wszystko, a potem wyrasta mały bandyta:-(

Emwu Ty też kochana się musiałaś nastresowac, strasznie mi przykro z powodu pożaru, ale głowa do góry musi byc dobrze i zobaczysz będzie! A póki co wypoczniesz na wakacjach - zazdroszcze:tak:

Georgina nie martw się dzidziuś niebawem da Ci o sobie znac ze zdwojoną siłą, aż będziesz chciała odpocząc od kopniaczków:blink:

Poza tym witam wszystkie nowe grudniówki i gratuluję tym mamą, które znają już płec swoich maluszków:-)

U nas wszystko wporządku. Wczoraj byliśmy na wizycie i Pan dr stwierdził, że wszystko jest super. Mam zrobic badania kontrolne krwi, moczu i anty RH-. USG mamy pod koniec lipca, więc czekania co niemiara, ale jak trzeba to trzeba:tak:
Powiedział jeszcze, że macica już jest wyżej, bo w ciąży bliźniaczej szybciej to idzie o jakieś 4 tygodnie.
Jeżeli chodzi o ruchy to powolutku zaczynam czuc muskanie w środku, ale jeszcze nie dośc często i nie dośc mocno, tak więc dalej oczekuję na kopniaczki:-D
Ciśnienie mam w normie, wręcz książkowe a waga od początku ciąży po paru wachaniach wynosi 2kg na plusie. Nom to chyba już wszystko z nowinek zdrowotno - lekarskich:-)

Poza tym 2 tygodnie byłam u mamy i objadałam się pysznymi rzeczami, aż dziw, że nie przytyłam, ale teraz moje szkraby ciągną ze mnie ile wlezie:tak:

Teraz przyjechała do mnie moja 11 letnia siostra i mam zajęcie:blink:

Ahh już niemogę się doczekac kiedy zaczniemy kupowac rzeczy dla maluszków, rozkładac łóżeczka, przygotowywac ubranka i całą resztę... No, a najbardziej nie mogę się doczekac kiedy wreszcie wezmę je w ramiona:tak:

Hej dziewczyny!!!! Żyjecie tam? Ja powoli umieram przez tą duchotę. Spać się nie da, bo o tej porze to już przeważnie podsypiam na kanapie przed TV.

Miejmy nadzieję, bo już mnie te upały dobijają. Ale nie mam co narzekać, po południu była burza, akurat jak szłam do pracy.:wściekła/y::wściekła/y: Oby jutro było chłodniej, bo mam trochę spraw do pozałatwiania.

Hej.Troszkę pózno znalazłam ten wątek ale chętnie do was dołącze:-).Mam termin na 28 grudnia-dokładnie taki sam jak poprzednio-połtora roku temu urodziłam córeczke:-D.Pozdrawiam wszystkie mamuski:-)

aga a ty jestes skad ?? jesli pytam po raz kolejny to przepraszam ale jzu mi sie myli

Nie pytasz się kolejny raz:-D Ja jestem za Świerklan! Mówi ci to coś? A mój doktor pracuje też w Orzepowickim szpitalu : Rochalski! A tak przy okazji gdzie masz zamiar rodzić? Bo ja znów w Wodzisławiu! Już raz tam byłam i nie mam na co narzekać! A do Elizy : miałam tydzień temu usg zwykłe i wszystko jest w porządku a na tyle mu ufam więc idę pooglądać maluszka w lepszym obrazie!

reklama
Nie pytasz się kolejny raz:-D Ja jestem za Świerklan! Mówi ci to coś? A mój doktor pracuje też w Orzepowickim szpitalu : Rochalski! A tak przy okazji gdzie masz zamiar rodzić? Bo ja znów w Wodzisławiu! Już raz tam byłam i nie mam na co narzekać! A do Elizy : miałam tydzień temu usg zwykłe i wszystko jest w porządku a na tyle mu ufam więc idę pooglądać maluszka w lepszym obrazie!

swierklany to rzut beretem bez antenki !! pewnie ze wiem gdzie to jest !!! ja mieszkam w rybniku i dziennie do pracy przez swierklany szorowalam !!

ja za nic na swiecie nie zdecydowalabym sie rodzic w wodzislawiu !! kolezanke jeden doktorek doprowadzilby malo co do poronienia a jak poszla na oddzial to wrocila ona i dziecko zakazone bakteriami z oddzialu (polowa dzieci je zlapala) ... poza tym kilka lat temu kolezanka byla tam polozna ... nie wytrzymala psychicznie i przeniosla sie do jastrzebia !! - dziekuje - wybieram sie rodzic do raciborza !!

Do góry