Witajcie kochane!
Ojc długo mnie tu nie było i nawet nie pytajcie ile godzin spędziłam na nadrabianiu zaległości...
Widzę, że strasznie dużo się u Was działo, aż nie sposób spamiętac, żeby na wszystko odpisac, ale z tego co zapamiętałam:
Reve super, że wróciłaś i gratuluję synka:-)
Joanna82 straszne co przytrafiło się Patrykowi, to już ludzkie pojęcie przechodzi żeby dzieci w 6 klasie takie rzeczy wyprawiały. Gdzie u licha są rodzice? Najpierw pozwalają na wszystko, a potem wyrasta mały bandyta:-(
Emwu Ty też kochana się musiałaś nastresowac, strasznie mi przykro z powodu pożaru, ale głowa do góry musi byc dobrze i zobaczysz będzie! A póki co wypoczniesz na wakacjach - zazdroszcze
Georgina nie martw się dzidziuś niebawem da Ci o sobie znac ze zdwojoną siłą, aż będziesz chciała odpocząc od kopniaczków
Poza tym witam wszystkie nowe grudniówki i gratuluję tym mamą, które znają już płec swoich maluszków:-)
U nas wszystko wporządku. Wczoraj byliśmy na wizycie i Pan dr stwierdził, że wszystko jest super. Mam zrobic badania kontrolne krwi, moczu i anty RH-. USG mamy pod koniec lipca, więc czekania co niemiara, ale jak trzeba to trzeba
Powiedział jeszcze, że macica już jest wyżej, bo w ciąży bliźniaczej szybciej to idzie o jakieś 4 tygodnie.
Jeżeli chodzi o ruchy to powolutku zaczynam czuc muskanie w środku, ale jeszcze nie dośc często i nie dośc mocno, tak więc dalej oczekuję na kopniaczki
Ciśnienie mam w normie, wręcz książkowe a waga od początku ciąży po paru wachaniach wynosi 2kg na plusie. Nom to chyba już wszystko z nowinek zdrowotno - lekarskich:-)
Poza tym 2 tygodnie byłam u mamy i objadałam się pysznymi rzeczami, aż dziw, że nie przytyłam, ale teraz moje szkraby ciągną ze mnie ile wlezie
Teraz przyjechała do mnie moja 11 letnia siostra i mam zajęcie
Ahh już niemogę się doczekac kiedy zaczniemy kupowac rzeczy dla maluszków, rozkładac łóżeczka, przygotowywac ubranka i całą resztę... No, a najbardziej nie mogę się doczekac kiedy wreszcie wezmę je w ramiona