reklama
luuuzna
Mama Alanka
ja tez ale to tylko dlatego ze juz nie bede feka brala:-)
ciekawa jestem jak szybko mnie pogoni na porodowke
mam cos dziwne przeczucie ze 3 grudnia bedzie moj dzien:-)
To tak szybko będziesz rodzić? Takie masz zalecenie?
karnitynka1982
Fanka BB :)
Dzieki chyba tez wlasnie wieksza wezmeMam dylemat pomozcie:ja wzielam ta wieksza
# MAMO TATO 14-CZ POŚCIEL HAFT 100x135 2x GRATIS (804458194) - Aukcje internetowe Allegro
czy to
13ele.pościel HAFTY z szyfonem100x135 MILPOL (807069814) - Aukcje internetowe Allegro
W
wika_20
Gość
Jak się staraliśmy o dzidzię i nie wiedziałam w którym miechu zaskoczy to co miesiąc miałam okazję, w którą dzidzia mogłaby się urodzić. Jakby się urodziła w styczniu to jest dzień babci i dzień dziadka, jak w lutym to na walentynki, jak w marcu to na moje i tacine urodzinki, jak w kwietniu to na wielkanoc, jak w maju to w dzień matki, jak w czerwcu to w urodziny mojej mamy, jak w lipcu to w urodziny J lub jego mamy, jak w sierpniu to w urodziny mojego brata, jak we wrześniu to w urodziny bratowej lub bratanków i bratanicy, jak w październiku (ooooooo tutaj nie ma okazji), tak samo w listopadzie nie ma okazji a ja listopada akurat nie lubię, jak w grudniu to na B.N. no i Myszka wybrała Boże Narodzenie:-) A może akurat strzeli w Mikołajki:-)
heheheeh tak to i ja mam co miesiac okazje :-) ale juz nie bede wypisywac bo za dzo tego haha hehe no ale w grudniu i mikolajki i swieta i sylwester :-)
odtawiaja mi fenka 25 listopda jak skoncze 36 tydzien..i wtedy juz mam czekac na akcje:-)To tak szybko będziesz rodzić? Takie masz zalecenie?
a co do takich tekstow to zona chrzesnego mojego meza ostatnio dawala mojemu mezowi rady i myslalam ze ja zabije jak mu mowila zeby pil ile wlezie i oblewal jak bede w szpitalu bo potem juz nei bedzie mial okazji....
glupia stara baba ma 3-ke synow i tak mowi...
chyba czekala na zaproszenie na wodzitsu
G
Georgina
Gość
W grudniu to jeszcze moja babcia ma urodziny, ale nie mam z nią dobrego kontaktu to nawet ją pominęłam. Pewnie jak na złość urodzę 3 grudnia;D Hehe.
karnitynka1982
Fanka BB :)
Ale masz kalendarz zapelniony mi tam tez sie grudzien podoba ale wydaje mi sie ze szybciej to ja nie urodze chociaz bym chciala tak w 38 tygodniu npW grudniu to jeszcze moja babcia ma urodziny, ale nie mam z nią dobrego kontaktu to nawet ją pominęłam. Pewnie jak na złość urodzę 3 grudnia;D Hehe.
W
wika_20
Gość
Dzieki chyba tez wlasnie wieksza wezmeMam dylemat pomozcie:
# MAMO TATO 14-CZ POŚCIEL HAFT 100x135 2x GRATIS (804458194) - Aukcje internetowe Allegro
czy to
13ele.pościel HAFTY z szyfonem100x135 MILPOL (807069814) - Aukcje internetowe Allegro
Hehe wszystkie ładne :-) wiec a jakie kolorki rozwazasz???
to zalezy od lozeczka ja mam lozeczko 120X70 i mam ta mniejsza...i mysle ze wieksza by sie za bardzo zwijala w lozeczku..90x120 i tak jest szersza niz lozeczko a na dlugosc taka sama...
chyba Ci faceci sa reprezentantami prostactwa...
co za debile az mi cisnienie podnioslo....
ja posprzatalam sobie i tez chyba oleje swieto i zrobie pranie bo cos za duzo mi zalega ostatnio...
mam jakies niesprecyzowane smaki..i nie wiem co zjesc..narazie przegryzam tuc`i sol i pieprz i zagryzam je wafelkami smietankowymi
Tobie? a mi? no debile!
a ja będę miała imieninyJa 1 będę siedziała jak na szpilkach
za 11 dni mam urodziny i jak dla mnie Lenka może się wtedy wykluć
No "wariatka" i znowu tyle czekac........... o nie o nie !!!!!!!!!
o taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!
reklama
luuuzna
Mama Alanka
W grudniu to jeszcze moja babcia ma urodziny, ale nie mam z nią dobrego kontaktu to nawet ją pominęłam. Pewnie jak na złość urodzę 3 grudnia;D Hehe.
Babcia mojego T ma urodziny 4 grudnia i ciągle powtarza, że prawnuk sie urodzi w jej urodziny W końcu to mój 2 termin porodu