reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Biedni mężczyźni...może chcą medal za czekanie? Albo wszyscy mają im współczuć? Albo gratulować nie lada wyczynu przetrwania porodu? żałosne...

reklama
Jak się staraliśmy o dzidzię i nie wiedziałam w którym miechu zaskoczy to co miesiąc miałam okazję, w którą dzidzia mogłaby się urodzić. Jakby się urodziła w styczniu to jest dzień babci i dzień dziadka, jak w lutym to na walentynki, jak w marcu to na moje i tacine urodzinki, jak w kwietniu to na wielkanoc, jak w maju to w dzień matki, jak w czerwcu to w urodziny mojej mamy, jak w lipcu to w urodziny J lub jego mamy, jak w sierpniu to w urodziny mojego brata, jak we wrześniu to w urodziny bratowej lub bratanków i bratanicy, jak w październiku (ooooooo tutaj nie ma okazji:p), tak samo w listopadzie nie ma okazji a ja listopada akurat nie lubię, jak w grudniu to na B.N. no i Myszka wybrała Boże Narodzenie:-) A może akurat strzeli w Mikołajki:-)

heheheeh tak to i ja mam co miesiac okazje :-) ale juz nie bede wypisywac bo za dzo tego haha:-D hehe no ale w grudniu i mikolajki i swieta i sylwester :-)

To tak szybko będziesz rodzić? Takie masz zalecenie?
odtawiaja mi fenka 25 listopda jak skoncze 36 tydzien..i wtedy juz mam czekac na akcje:-)

a co do takich tekstow to zona chrzesnego mojego meza ostatnio dawala mojemu mezowi rady i myslalam ze ja zabije jak mu mowila zeby pil ile wlezie i oblewal jak bede w szpitalu bo potem juz nei bedzie mial okazji....
glupia stara baba ma 3-ke synow i tak mowi...
chyba czekala na zaproszenie na wodzitsu:-D

W grudniu to jeszcze moja babcia ma urodziny, ale nie mam z nią dobrego kontaktu to nawet ją pominęłam. Pewnie jak na złość urodzę 3 grudnia;D Hehe.

to zalezy od lozeczka ja mam lozeczko 120X70 i mam ta mniejsza...i mysle ze wieksza by sie za bardzo zwijala w lozeczku..90x120 i tak jest szersza niz lozeczko a na dlugosc taka sama...

chyba Ci faceci sa reprezentantami prostactwa...
co za debile az mi cisnienie podnioslo....

ja posprzatalam sobie i tez chyba oleje swieto i zrobie pranie bo cos za duzo mi zalega ostatnio...

mam jakies niesprecyzowane smaki..i nie wiem co zjesc..narazie przegryzam tuc`i sol i pieprz i zagryzam je wafelkami smietankowymi:-D

Tobie? a mi? no debile!

Ja 1 będę siedziała jak na szpilkach:-D
a ja będę miała imieniny:-D
za 11 dni mam urodziny i jak dla mnie Lenka może się wtedy wykluć:tak:

No "wariatka" i znowu tyle czekac........... o nie o nie !!!!!!!!!:no::no::no:

o taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!

reklama
W grudniu to jeszcze moja babcia ma urodziny, ale nie mam z nią dobrego kontaktu to nawet ją pominęłam. Pewnie jak na złość urodzę 3 grudnia;D Hehe.

Babcia mojego T ma urodziny 4 grudnia i ciągle powtarza, że prawnuk sie urodzi w jej urodziny:-D W końcu to mój 2 termin porodu:-D

Do góry