reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

ale mój Maluch niegrzeczny... w nocy tak się tłukł, tak walił po pęcherzu że aż kuło i syczałam z bólu. teraz się rozkopuje nogami pod moimi żebrami a ja się zastanawiam ile musi mieć długości, skoro głowa bardzo nisko a ja czuję go pod cyckami :szok:
Ja też nóżki Małej czuję pod żebrami a głowę nisko bo nieraz aż syknę z bólu jak mi walnie główką w szyjkę.
Ja w nocy miałam parę razy twardy brzuszek, ale na szczęście nie bolał. I zauważyłam, że twardniał jak się na lewy bok kładłam. Dziwne.

reklama
ja ostatnio jadlam takie gołąbki gdzie kapusta była skrojona do farszu i jak dla mnie rewelka bo z tych tradycyjnych to tylko farsz wyjdałam nie lubie tej kapuchy co jest na wierzchu
u mnie się na to mówi oszukane gołąbki-pyszka bo tych tradycyjnych też nie jem

wypłakałam się mężowi, wyczytałam wszystkie ulotki tych cukiereczków które jem i stwierdzam, że MAM DOŚĆ i chcę już mieć tego Malucha przy sobie a nie w brzuchu! wyglądam jak świnia, czuję się tragicznie a jeszcze mnie wkur****ą teksty typu "coś za coś"!!!
dlaczego mi nie przepisał jakichś leków moczopędnych? albo dlaczego nie powiedział, że to skutki uboczne leku i jak mogę temu zaradzić?! no bez kitu chyba zacznę pić 10 litrów dziennie i nie będę schodzić z kibelka! może wtedy mi zejdą obrzęki i nie będą mnie łapać duszności i bezdechy! bo nawet leżeć nie mogę bo się duszę!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
coś za coś:-Dskąd ja to znam
jak mówię mężowi że coś mnie boli to on odpowiada "no tak musi być" a we mnie wszystko się gotuje bo plecy mógłby mi czasem pomasować

Ja też i sobie chwalę:tak:
ja też mam avasta i jest gut

Ja dziś robię żurek z ziemniaczkami:-)
ja się nie wysilam-kurczak w sosie śmietanowo-ziołowym

Kurde Natalka ale porazka z ta teoria facetow dobrze ze nasi tacy nie sa bo wszystkie sie o nich dobrze wypowiadamy:)MOj T ostatnio byl zbulwersowany bo jego chief wielce wyksztalcony bubek podczas wspolnej posiadowki przy piwku na statku wypalil pogardliwie tesktem NOO MOJA SIE DZISIAJ KOCI mowi ze mu pawie walnal w gebe ale sie powstrzymal ale fakt pozniej juz nie trzymal cisnienia mial z nim na pienku i zmienil statek bo nie dalo sie z takim idiota pracowac.
Georgina wspolczuje tez tak nieraz mialam takie konspiracyjne odwolanie zajec wszyscy wiedzieli oprocz mnie haha
co robi? koci? szkoda,że nie szczeni
chyba bym zabiła za taki tekst
faceci są czasem tak obleśni,że aż chce się rzygać

A nasze dzisiejsze święto to kładzenie paneli hehe. Mój ma wolne przez 5 dni to nie będziemy marnowali czasu. Albo raczej Mój. Ja muszę robić pracę na wykłady:p

Witam sie z południa ;-) dzis imieniny mojego M wiec nie bedzie mnie tu za wiele praktycznie wogole ... bo pozniej tescie przychodza .... ale juz imieninki podszykowane wszytsko porobione od rana wiec luzik:tak:

ze swiezych wiadomosci szpitalnych !!

Karolak12:
"narazie walczymy wczoraj mialam skurcze takie do porodu ale sprawdzili i szyjka dalej trzyma a skurcze raz sa a raz zanikaja! Tak wiec dalej czekamy, mowia ze tygodnia nie wytrzymam"

na pytanie czy bedzie miec cesarke czy SN dostalam odpowiedz:

"No i to jest w tym wszystkim najgorsze ze oni dalej nie wiedza! Wogóle to max bo nawet mi USG nie zrobili tylko ciagle zapisy KTG"

no i wiesci od Asi :)
"Umieram z nudow. Wogole nie wiadomo kiedy mnie puszcza bo cisnienie stoi na 140/80 i gin sie zaciąl ze pierwsze rodzilam przedwczesnie wiec chce mnie pod obserwacja. Wczoraj dostalam zastrzyk na rozwój plucek malego bo wczoraj KTG wykazalo skurcze wiec w razie jak by cos sie zaczelo, ale dzis juz jest spoko. Zla jestem bo tak to se moge lezec w domu, niby dieta bez soli a i tak jem to co wszyscy. Skurcze tylko jakies male to beda mnie trzymac w lozku, w lozku to moge byc w domu a do szpitala mam 10 min w razie W ... aj zla jestem bo liczylam ze raz dwa wyjde ale trudno trzeba sie meczyc !!"

Wspolczuje szpitalnym ciezarnym.... ale szczeze juz nie moge sie doczekac az zacznie sie cos dziac :tak: oczywiscie najlepiej jak zacznie sie od NATALKI skoro ona jest na liscie pierwsza:-)

Ja też bym chciała żeby Natalka już urodziła;D A potem Moka;D No tak aby były ciąże w pełni donoszone:)

Jak zacznie sie cos dziac u nich to oczywiscie i my sie poczujemy blizej naszych malenstw no niezapominajac o JUTCE ktora jakby nie patrzec jest pierwsza ... i jest pierwszym sygnalem ze mozna z grudnia 20 skoczyc na 1 pażdziernika i kto by pomyslał ... gdyby nie forum to by sie nie slyszalo o takich rzeczach bo przeciez urodzic wczesniaki to rzecz normalna i sie zdarza:-) no ale juz niedlugo wszystkie bedziemy bezpieczne .......... :-)

A nawet mi nie mów. Trąbili na stronie uczelni, że dziś są wykłady bo odpracowujemy 31.10, który był wolny i co? Przejechałam ponad 20km po to by pocałować klamki!! Ale się wkurzyłam. A mogłam się wyspać! A na stronie uczelni ani me ani be, że zajęcia jednak odwołali.

Jakie chamstwo!

reklama
Do góry